Σελίδα 123 από 246 ΠρώτηΠρώτη ... 23738393103113119120121122123124125126127133143153163173223 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 2.441 έως 2.460 από 4903

Θέμα: REAL MADRID

Το avatar του χρήστη masinGun

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.900 φορές σε 3.701 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: REAL MADRID

γενικώς η Ρεάλ έχει πολλά φλωράκια μέσα , βλέπεις πως ξεχωρίζουν ο Κεντίρα και ο Πέπε !
    αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
    υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.094
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.943 φορές σε 14.459 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από masinGun Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σάκη δεν το είδα αλλά
    όταν βάζει ένα σέντερ μπακ στο κέντρο , μπορώ πολύ εύκολα να φανταστώ για ποιον λόγο τον έβαλε εκεί !!!

υ.γ. το ποστ αυτό θα μείνει , θα κορνιζαριστεί και θα αφισοκολληθεί σε όλη την Αθήνα ως η απόλυτη παραδοχή του Sadi περί της επιβεβαίωσης του ισχυρισμού μου : ΒΑΖΕΛΟΙ ΤΗΣ ΜΑΔΡΙΤΗΣ, χουντοβασιλικοί Λαγοί
    ερώτηση Σάκη μου (σοβαρή !!!!)

ποιος είναι πιο φλώρος , ο ΝτιΜαρία ή ο Ρονάλντο ;
    αν κράταγες μόνο έναν , ποιον θα κράταγες ;
    σε ποιον εκ των δύο μπορείς να βασιστείς περισσότερο ;

υ.γ. δεν θεωρώ δολοφόνο τον Πέπε αλλά όταν βάζει την διασταύρωση Αβρααμ/Κυργιάκου για αμυντικό μέσο και αφήνεις εκτός τον Κακά και τον Οζιλ .. προφανώς και προσβλέπεις στον "εφιάλτη στον δρόμο με τα δρεπάνια"
    Aφού δεν το είδες πώς ξέρεις ότι άφησε εκτός τον Οζίλ? (ή Εζίλ, δεν ξέρω πιο είναι το σωστό)
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

Το avatar του χρήστη nbqgr

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑ
    Thanks
    3.956
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.238 φορές σε 6.408 μηνύματα
    Ignore User

Δεν έίδα τίποτες γαμήθηκε χθές ο ιντερνέτης όποτε ξεκόλαγε κάποιος ήταν στημένος να εκτελέσει πλάγιο.
    Cogito ergo sum

A member of the 6G club

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από nbqgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    κάποιος ήταν στημένος να εκτελέσει πλάγιο.
    Ε,οκ, ολο το ματς ειδες.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

Το avatar του χρήστη nbqgr

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑ
    Thanks
    3.956
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.238 φορές σε 6.408 μηνύματα
    Ignore User

Μπαλάρα δηλαδή
    Cogito ergo sum

A member of the 6G club

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από differance Εμφάνιση μηνυμάτων
    Aφού δεν το είδες πώς ξέρεις ότι άφησε εκτός τον Οζίλ? (ή Εζίλ, δεν ξέρω πιο είναι το σωστό)
    εξ' όσων διάβασα ρε παλίκαρε !!!
    αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

ερώτηση Σάκη μου (σοβαρή !!!!)

ποιος είναι πιο φλώρος , ο ΝτιΜαρία ή ο Ρονάλντο ;
    αν κράταγες μόνο έναν , ποιον θα κράταγες ;
    σε ποιον εκ των δύο μπορείς να βασιστείς περισσότερο ;

υ.γ. δεν θεωρώ δολοφόνο τον Πέπε αλλά όταν βάζει την διασταύρωση Αβρααμ/Κυργιάκου για αμυντικό μέσο και αφήνεις εκτός τον Κακά και τον Οζιλ .. προφανώς και προσβλέπεις στον "εφιάλτη στον δρόμο με τα δρεπάνια"
    Εχασα και το υ.γ. σου. Οχι μονο δολοφόνος, αλλα και αμπαλος δολοφόνος. Καθε προσπαθεια επαφης του με τη μπαλα (γιατι σε επαφή ήρθε μονο μια φορα στο δοκάρι που είχε, αλλα κι εκει μαλλον για να σκοτώσει τον αμυντικο πηγαινε και αστοχησε) σημαινε γενικος συναγερμος στα νοσοκομεια της Ισπανίας.

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από nbqgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπαλάρα δηλαδή
    1 γκολ, 1 ακυρωμενο γκολ, 1 δοκάρι, μια κοκκινη, 2 αποκρουσεις του Καστίγιας, 1 αποκρουση αυτου του καραγκιοζη βαζελου με τα μουσια Πιντο, Πίνω καπως ετσι , τελος του ματς 120 λεπτά απολαυσης, τελειώσατε, παρακαλώ φύγετε, ο επομενος.

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχασα και το υ.γ. σου. Οχι μονο δολοφόνος, αλλα και αμπαλος δολοφόνος. Καθε προσπαθεια επαφης του με τη μπαλα (γιατι σε επαφή ήρθε μονο μια φορα στο δοκάρι που είχε, αλλα κι εκει μαλλον για να σκοτώσει τον αμυντικο πηγαινε και αστοχησε) σημαινε γενικος συναγερμος στα νοσοκομεια της Ισπανίας.
    χα χα χα χα χα

σοβαρομιλείς ρε ;
    σοβαρά το λες ή κάνεις πλάκα (όπως σπααααααααααααααανια συμβαίνει) ;

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.094
    Ignore User

εξ' όσων διάβασα ρε παλίκαρε !!!
    Μπουαχαχα

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πίντο, Ντάνι Άλβες, Μαστσεράνο, Πικέ, Αντριάνο (118' Μάξουελ), Μπουσκέτς (108' Σεϊντού Κεϊτά), Τσάβι, Ινιέστα, Πέδρο, Μέσι, Βίγια (106' Άφελαϊ).

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Αρμπελόα, Σέρχιο Ράμος, Ρικάρντο Καρβάλιο (119' Γκαράι), Μαρσέλο, Πέπε, Κεντίρα (104' Γκρανέρο), Τσάμπι Αλόνσο, Μεσούτ Εζίλ (70' Αντεμπαγιόρ), Ντι Μαρία, Κριστιάνο Ρονάλντο.
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Σάκη δεν το είδα αλλά
    όταν βάζει ένα σέντερ μπακ στο κέντρο , μπορώ πολύ εύκολα να φανταστώ για ποιον λόγο τον έβαλε εκεί !!!

υ.γ. το ποστ αυτό θα μείνει , θα κορνιζαριστεί και θα αφισοκολληθεί σε όλη την Αθήνα ως η απόλυτη παραδοχή του Sadi περί της επιβεβαίωσης του ισχυρισμού μου : ΒΑΖΕΛΟΙ ΤΗΣ ΜΑΔΡΙΤΗΣ, χουντοβασιλικοί Λαγοί
    Κι αλλο υγ;
    Το ποστ να μεινει, τραβα διαβασε το κλαψομουνιασμα των Καταλαουναων όμως (καταλαουανάοι) και θα δεις οτι οντως ειχα αδικο. Δεν ειναι οι βαζελοι της Ισπανιας, τα αεκάκια της Ισπανιας ειναι. Τι κλαμα ρε αδερφε μου! Ο κακος Φρανκο (που τους εφτιαξε γήπεδο) ο κακος βασιλιας (που τους χαρισε χρέη), η κακή μοίρα, η χαμένη πατρίδα (αυτο κι αν ειναι "αεκ" του κερατα), ο αγώνας για την ελευθερία και ΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜΙ το δάκρυ.

12. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

IERO (21-04-11)

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

χα χα χα χα χα

σοβαρομιλείς ρε ;
    σοβαρά το λες ή κάνεις πλάκα (όπως σπααααααααααααααανια συμβαίνει) ;
    Εμ τι ρε πλακα κανω; Στα μισα παιγνιδια που παιζει ο τεχνίταρος αυτος μπακ, οι αντιπαλοι κατεβαίνουν με στολες ιπποτών του μεσαίωνα, αλλα και παλι δυο τρια ποδια λειπουν στην τελική καταμέτρηση. Γιατι να κωλώσει ο (τεχνιταρος επαναλαμβάνω, αλλα στην σφαγή αμνοεριφίων οχι στη μπαλα)

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από differance Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπουαχαχα

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πίντο, Ντάνι Άλβες, Μαστσεράνο, Πικέ, Αντριάνο (118' Μάξουελ), Μπουσκέτς (108' Σεϊντού Κεϊτά), Τσάβι, Ινιέστα, Πέδρο, Μέσι, Βίγια (106' Άφελαϊ).

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Αρμπελόα, Σέρχιο Ράμος, Ρικάρντο Καρβάλιο (119' Γκαράι), Μαρσέλο, Πέπε, Κεντίρα (104' Γκρανέρο), Τσάμπι Αλόνσο, Μεσούτ Εζίλ (70' Αντεμπαγιόρ), Ντι Μαρία, Κριστιάνο Ρονάλντο.
    αμα σου πω , πως διάβασα τον Τούρκο αλλαγή ;;
    στραβώθηκα ...
    Κι αλλο υγ;
    Το ποστ να μεινει, τραβα διαβασε το κλαψομουνιασμα των Καταλαουναων όμως (καταλαουανάοι) και θα δεις οτι οντως ειχα αδικο. Δεν ειναι οι βαζελοι της Ισπανιας, τα αεκάκια της Ισπανιας ειναι. Τι κλαμα ρε αδερφε μου! Ο κακος Φρανκο (που τους εφτιαξε γήπεδο) ο κακος βασιλιας (που τους χαρισε χρέη), η κακή μοίρα, η χαμένη πατρίδα (αυτο κι αν ειναι "αεκ" του κερατα), ο αγώνας για την ελευθερία και ΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜΙ το δάκρυ.
    πάει έγραψε αυτό ... Βαζελάκια με παραδοχή Sadi !
    Εμ τι ρε πλακα κανω; Στα μισα παιγνιδια που παιζει ο τεχνίταρος αυτος μπακ, οι αντιπαλοι κατεβαίνουν με στολες ιπποτών του μεσαίωνα, αλλα και παλι δυο τρια ποδια λειπουν στην τελική καταμέτρηση. Γιατι να κωλώσει ο (τεχνιταρος επαναλαμβάνω, αλλα στην σφαγή αμνοεριφίων οχι στη μπαλα)
    το λένε τώρα και στο ράδιο πως ο Πέπες έπρεπε να κάνει συλλογή από κόκκινες !
    αλλά εγώ εμπιστεύομαι Σάκη για την έγκυρη ενημέρωση μου (εκτός από τριταθλητή και πρασινογαλαζιοκίτρινη)

υ.γ. του υστερόγραφου του κάγκελο !!!
    νεκρός έφυγε από το γήπεδο; χέρι, πόδι , έμεινε κανένα σουβενίρ στο χορτάρι ;

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.094
    Ignore User

Δεν ξέρω τι λέτε για πλάγια και αποκρούσεις εγώ πάντως απόλαυσα τον τελικό γιατί είχε ακριβώς ό,τι πρέπει να έχει ένας τελικός. Άγχος, δύναμη, πάθος, κλειστό σκορ, αγωνία μέχρι το τέλος, παράταση και τελικά νίκη του αντικειμενικά ασθενέστερου. Ειλικρινά θα με χαλούσε εάν πχ η Μπάρτσα προηγούνταν 3-0 στο ημίχρονο και το παιχνίδι έχανε το ενδιαφέρον του, άσχετα εάν έμπαιναν γκολάρες.

Ο Μουρίνιο είχε να αντιμετωπίσει ένα ανίκητο σύνολο και παρόλα αυτά βρήκε τον τρόπο να το κάνει. Τι έπρεπε να κάνει δηλαδή για να ευχαριστηθούμε εμείς? Να ανοίξει τα πόδια και να πει "ελάτε να με γαμήσετε"? Ας έβρισκε τον τρόπο ο Πέπ να τον αντιμετωπίσει. Αλλά μου φαίνεται πως αν στραβώσει το πράγμα για την Μπαρτσελόνα, δεν υπάρχει αντίδοτο.

16. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον differance για αυτό το μήνυμα:

7DeadlySins (21-04-11), Haris1984 (21-04-11), IERO (21-04-11), sirkostas (22-04-11)

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Aμ δεν ειναι ετσι Κοσμα. Χαλαει η μπαλα ετσι. Ειδα μια ομαδα σε κακη κατασταση (Μπαρτσελόνα) και κάτι γκασμάδες που δεν εχουνε καμια επαφή με ποδοσφαιρο (Ρεαλ) να προσπαθουν να παιξουν ενα αθλημα που η μία δεν είχε όρεξη και η αλλη ειχε εντολές να μην το παιξει. Ο τρόπος για να νικησεις τον καλό είναι να γίνεις καλύτερος. Αν ειναι να τον κανεις χειρότερο απ' οτι ειναι, να μου λειπει και η μπαλα και οτιδήποτε. Το απόλαυσα λιγότερο απο καθε Ελληνικό ντέρμπι που έχω δει στη ζωή μου ακόμα και ξενέρωτα 0-0 Άρη-ΠΑΟΚ είχαν σαφώς μεγαλύτερο πάθος , ενταση , αγωνία και σασπενς.

18. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sadi για αυτό το μήνυμα:

Coach (21-04-11), panahs7 (21-04-11)

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Οσο για τον Μουρινιο, ενταξει κανει σωστα τη δουλεια του αλλα το ποσο θα κερδισει το ποδόσφαιρο οταν σταματήσει να κοουτσάρει δε βρισκω λόγια να το πω.

20. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

captain-cook (21-04-11)

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Ignore User

Το πούλμαν της Ρεάλ πάτησε το Κύπελλο!

Ένα απρόοπτο συνέβη κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών στην Μαδρίτη όταν το Κύπελλο έφυγε από τα χέρια του Σέρχιο Ράμος και κατέληξε στις ρόδες του ανοιχτού λεωφορείου. Περισσότεροι από 50.000 φίλοι των Μερένγκες υποδέχτηκαν τους Κυπελλούχους.Φτηνά την... γλίτωσε το Κύπελλο του Βασιλιά όταν κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών στην Μαδρίτη, έφυγε από τα χέρια του Σέρχιο Ράμος που το κρατούσε στο ανοιχτό λεωφορείο και κατέληξε στο δρόμο.

Ο οδηγός του πούλμαν δεν αντελήφθη την... πτώση και το πάτησε, ωστόσο αυτό την γλίτωσε με μικρές υλικές ζημιές σε ένα ατύχημα που δεν ήταν δυνατόν να χαλάσει το κέφι των φίλων της ομάδας και των ποδοσφαιριστών που περίμεναν 18 χρόνια ένα Κύπελλο Ισπανίας.

Το γλέντι στήθηκε στο κλασικό σημείο των πανηγυρισμών στην Μαδρίτη (στην πλατεία Θιμπέλες), με πάνω από 50.000 φίλους της Ρεάλ να υποδέχονται στις 4:15 τοπική ώρα την αποστολή της ομάδας.

Ωστόσο ο βροχερός καιρός και η... Μπαρτσελόνα που περιμένει ξανά την επόμενη εβδομάδα για το Champions League, διέλυσαν τον πανηγύρι νωρίτερα από κάθε άλλη φορά.

ΑΜΠΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕ, ΑΧΡΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕ
    άμα δεν ξέρεις από κύπελλα ... αυτά παθαίνεις !!!
    ρώτα ρε χαμένα κανα ... Καραγκούνη να σου πει !!!!

!...Born to Be Red...! Το avatar του χρήστη Geo 5

Περιοχή
    Zimbabwe
    Thanks
    1.408
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.248 φορές σε 1.543 μηνύματα
    Ignore User

Δεν υπάρχει ο άνθρωπος, δεν υπάρχει!

Άμπαλε, άχρηστε! Έλα ρώτα τον Τζόλε να μάθεις πως κρατάμε τρόπαια!
    www.f1rstlap.com

!...Born to Be Red...! Το avatar του χρήστη Geo 5

Περιοχή
    Zimbabwe
    Thanks
    1.408
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.248 φορές σε 1.543 μηνύματα
    Ignore User

Ελ κλάσικο για κλάσιμο.
    Ελληνικό ντέρμπι θύμιζε. Ξύλο, διαμαρτυρίες και η μπαλίτσα έκλαιγε με μαύρο δάκρυ.

Ανύπαρκτοι Ρονάλντο-Μέσι, απορώ που μερικοί τους συγκρίνουν με υπεράσους του παρελθόντος. Αν ο Μαραντονα αγαπητέ Μέσι είχε κανει τετοια εμφάνιση σε κρισιμο ματς θα εκοβε τη μπάλα. Καλά για τον φλωράκο τι να πω, παρά το γκολ δεν αξίζει να πω κατι. Παίζει κλασικά για την παρτάκλα του και την ομάδα την έχει χεσμένη.
    Ο Μουρινιο. Της πουτσας και της φαπας τελικα. Καραγκιοζιες στον πάγκο, έπαιζε τον "ήρεμο" , ξεκωλιαζοτανε για λίγο και το μονο που εκανε ηταν να βαλει 10 αμυντικούς και τον Ροναλντο να κουναει την κωλάρα του μπας και ζαλίσει κανεναν. Δεν ειναι Ρεαλ αυτό, καιρος να την πουλεύεις κύριε Μουρινιο. Χαρες που θα κανουνε στο Μαντσεστερ! Η Ρεαλ δεν ειναι Ιντερ να χαίρεται με τιτλους κακοποιησης. Χαλια μπαλα, χαλια ποδόσφαιρο, χαλια ομαδα. Φυσικα και ξεκλεβα ματιές απο το Τοτεναμ-Αρσεναλ. Αλλη μπαλα στο νησί. Αληθινό ποδόσφαιρο, χωρις "μπασκετικα φαουλ" (ακουμπημα και σφυριγμα).
    Ο Γαρδιόλας. Ωραιος ρε Γλαδιόλα. Δηλαδή ποιους παίκτες ήθελες να παρεις ΑΥΤΗ τη Ρεάλ; Τον Θεό και τον Αρχάγγελο Μιχαήλ; Κόμπο σε έδεσε ο Πουρίνιος μετα το 5-0 με τον πιο απλό τρόπο. Κλείστηκε όλος πίσω και δε βρήκες ούτε έναν τρόπο να το ξεπεράσεις.

Η Μπαρτσελονα ηταν σαφως πιο "ομαδα". Κλάσεις ανώτερη απο το συνοθύλευμα του Μουρίνιου.Ελπιζω όμως ολοι να ειδαν οτι ομαδαρα ειναι απο τη μεση και μπροστα. Απο τη μεση και πισω ειναι κατι σαν κραμα Εδεσσαϊκού και Απόλλωνα Καλαμαριάς στα χειρότερά τους. Ο Πάντελιτς, η αδυναμία μου , αυτη την άμυνα την έχει για χατ τρικ. Ο τροπος που το αποφεύγουν αυτο ειναι η εκπληκτική τους μεσαία (κυρίως) και επιθετική γραμμή, ο φόβος των αντιπάλων για διασυρμό αν ανοιχθούν και φυσικά οι διαιτητές. Εδώ τους εχει καρφώσει μέχρι και ο Τανκ-Μιχαλάκης. Δεν τράβηξαν ιδιαίτερα ο Τσαβι και ο Ινιέστα και Μπαρτσα γιοκ.

Αποφάσισα να δω το 2ο απο τα 4 "ελ κλάσικο" και τελικά θα είναι μαλλον και το μοναδικό που θα δω. Απογοητευση σε όλα τα θέματα.
    Εντάξει ήταν όντως της πούτσας το παιχνίδι με ξύλο, διαμαρτυρίες κτλ, τι ήθελες δηλαδή? Δεν μπορούν πάντα να παίζουν μπαλάρα.

Όσο για το στήσιμο του Μουρίνιο και την αντίδραση του Γκουαρντιόλα μιλάς εντελώς αντιφατικά. Από τη μια λες ότι ο Μουρίνιο έκανε τη Ρεάλ ομάδα που παίζει κλειστά κι απ'την άλλη γράφεις ότι ο Γκουαρντιόλα δεν βρήκε λύσεις να κερδίσει αυτή τη Ρεάλ. Είναι αντιφατικά, κάπως. Αν έπαιζε επιθετικά η Ρεάλ τότε απλά δεν θα την αντιμετώπιζε η Μπάρτσα γιατί θα της έβαζε 5.

Όσο για την Ίντερ...αν θεωρείς ότι οι τίτλοι που πήρε τα τελευταία 5 χρόνια είναι τίτλοι κακοποίησης, τι να σου πω? Δεν είναι ξέφραγο αμπέλι το ποδόσφαιρο όπως παλιά. Και ο Μουρίνιο έχει αυτή την τακτική κι εμένα μ'αρέσει, φτάνει να φέρνει τίτλους. Δεν είναι οι τίτλοι που μένουν στο τέλος? Για μένα είναι οι τίτλοι που μένουν ... τώρα αν προσφέρει και θέαμα τότε ακόμα καλύτερα.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Geo 5 : 21-04-11 στις 15:01
    www.f1rstlap.com

24. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Haris1984 (21-04-11)

G10VANNI FOR EVER Το avatar του χρήστη redHEART7

Περιοχή
    p.falhro
    Thanks
    377
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 640 φορές σε 448 μηνύματα
    Ignore User

ΜΟΥΡΙΝΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΠΑΡΑΜ ΠΑΡΑΜΠΑΜ ΠΕΡΟΜ ΠΕΡΟΟΟΟΟΟΟΜ ΠΑΡΑΜ ΠΑΡΑΜΠΑΜ ΠΕΡΟΜΠΕΡΟΜΜ ΠΑΡΑΜ ΠΑΡΑΜΠΑΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΜ ΜΟΥΡΙΝΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
    PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
    RONALDO LUIS NAZARIO DE LIMA FOR EVER

Σελίδα 123 από 246 ΠρώτηΠρώτη ... 23738393103113119120121122123124125126127133143153163173223 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές