Λοιπόν... πάμε ξανά...![]()
Eμεις τα ξερουμε Γιωργο μου.Αυτοι περηφανευονται οτι εχουν ομαδα ανταξια του θρυλου.Χα....χα....χα.
Λοιπόν... πάμε ξανά...![]()
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
1925
So you think you can dance... Catalounians Vazelians
Καλά... Άμα σας πιάσει ο Μεταξόπουλος και η Παπούλια, θα σας πω εγώ...
Ρε Γιώργο... για πες μου (αλλά να μην ακούσει η Ρένα που είναι γυναίκα...)...
Αυτός ο Μακάι είναι δυνατόν να... τελειώνει σε 11 δευτερόλεπτα; τς τς τς...
1925
Mου αρεσει που οι καταλανοι γελανε με τα δικα μας χαλια λες και αυτοι εχουν περασει στην επομενη φαση.Αλλα οι αγγλοι ειναι αδερφια τους οποτε δεν τους ενοχλει η ηττα απο αυτους...
Για πες μου, ρε Αντρέα, αυτός ο Ρίισε έχει και δεξί πόδι; Τςτςτς...
Οι Καταλανοί γελούν γιατί την Κυριακή θα περάσουν μια βούρτσα την Ρεάλ μέσα στο Καμπ Νου με νέα κόλπα που το ραδιοτηλεοπτικό της Ισπανίας μάλλον θα τα κόψει ώς ιδιαιτέρως πρόστυχα...
Οσο για τον Ρίισε, ναι, έχει δεξί πόδι αλλά δεν το χρησιμοποιεί... το έχει στον κώλο του...
1925
Δε νομίζω... Αλλού έβαλε το τεμάχιο που έκατσε στο Καμπ Νου... Στα δίχτυα και στο μυαλό όλων των Καταλανών που παρακολουθούσαν έντρομοι τη Λίβερπουλ να πανηγυρίζει...
Θα το δουμε αυτο για την Κυριακη.Δεν ξερω τι θα γινει,αλλα εσυ χαιρεσαι απο τωρα γιατι φοβασαι οτι την Κυριακη αν και η Ρεαλ δεν ειναι στα πανω της θα σου κοπει η χαρα.
Λοιπόν παιδάκια... μια χαρά το σετάκι σας, με κάνατε και γέλασα... ελπίζω να μην σας πειράζει η καζούρα... πολύ... λιγάκι, δεν μπορώ να πω, έχει γέλιο...
(Η Ρένα κρανιώθηκε τόσο που έβγαλε και τα λάβαρα του Ραούλ ως αβαταρ στον αγώνα τον δίκαιο...)
Συνεχίζουμε αύριο...
(Ρένα... κράτα την τσαντίλα... σου πάει...)
1925
Καλα Αντρεα χαρηκες τοσο που το χοντρυνες το θεμα.Ο Ραουλ πηγε στο αβαταρ επειδη με εκφραζει και επειδη μου θυμισε τι σημαινει ποδοσφαιριστης και τι σημαινει να αγαπας μια ομαδα,περα απο τον Ολυμπιακο.
Κανεις δεν κρανιωθηκε.Ξερουμε οτι οι συγαυροι το κανετε για πλακα,οτι οι μιζεροι καταλανοι πραγματικα χαρηκαν επειδη ειναι ανικανοι να χαρουν με δικες τους νικες.Απλα πικραθηκαμε λιγο σημερα.Θα μας περασει οπως μας περναει με τις γκελες του θρυλου.
Συγγνωμη που διακοπτω το βεντουζα show αλλα θα ηθελα να πω οτι χθες,για να μην λεμε οτι θελουμε,καμμια Ρεαλ δεν σφαγιαστηκε απο καμμια διαιτησια.
Το πεναλτυ ηταν τελειως μουφα και το γκολ ορθοτατα ακυρωθηκε αφου χρησιμοποιει καθαρα το χερι του ο Ραμος οταν κατεβαζει τη μπαλα.
Απο εκει και περα η Μπαγερν ηταν σαφεστατα καλυτερη και ειχε πολλες ευκαιριες να εκτιναξει το σκορ στα υψη.
Θα ηταν τεραστια αδικια να μεινει εξω η Μπαγερν απο τον γελοιο Μαδριλενιο θιασο του Καπελο.
Το γκολ ίσως να ήταν χέρι, αλλά επιμένω ότι το πέναλτυ όπως το είδα εγώ ήταν. Από κει και ύστερα μπορεί να κόπηκαν 1-2 τετ α τετ με ανύπαρκτα οφ σάιντ, αλλά επαναλαμβάνω ότι είναι καλύτερα που αποκλειστήκαμε, γιατί είναι ο μόνος τρόπος για να φτιάξουμε ομάδα.
Τι ισως ρε Γιωργο θα μας τρελανεις;
Δεν βλεπεις οτι ΞΕΚΑΘΑΡΑ χτυπαει η μπαλα στο χερι του Ραμος;
Και εγω Ρεαλ ειμαι αλλα δεν θα κανω το ασπρο μαυρο...
Όταν κάνεις μια τέτοια πρόταση, ίσως βάζεις. Δε δείχνει αμφιβολία :p
H προταση "Μπορει το γκολ να ηταν χερι αλλα..." αφου δεν εχεις αμφιβολια κολλαει καλυτερα!![]()
Εντάξει, δάσκαλε!![]()
Bookmarks