Σελίδα 90 από 246 ΠρώτηΠρώτη ... 4050607080868788899091929394100110120130140190 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 1.781 έως 1.800 από 4903

Θέμα: REAL MADRID

Sad but true Το avatar του χρήστη Rena

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.455 φορές σε 5.222 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Ένα δυσάρεστο νέο περίμενε την Πέμπτη τους ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ο Κακά θα μείνει τελικά εκτός αγωνιστικής δράσης για 3 με 4 μήνες.

Το πρόβλημα που είχε στον μηνίσκο δεν έλεγε να περάσει, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο Βραζιλιάνος άσος να αποχωρήσει εσπευσμένα από τις ΗΠΑ όπου βρίσκονται οι "μερένχες" και να μεταβεί στην Αμβέρσα, προκειμένου να εξεταστεί από τον ειδικό γιατρό Μαρκ Μάρτενς..
    Τελικά ο Κακά δεν απέφυγε το χειρουργείο και τελικά θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 3 με 4 μήνες, διάστημα που ασφαλώς η ομάδα του θα βρίσκεται μέσα σε όλους τους στόχους για τη νέα σεζόν.
    Στο στρατόπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι λίγοι αυτοί που κατηγορούν το ιατρικό επιτελείο της εθνικής Βραζιλίας για το πρόβλημα τραυματισμού του Κακά. Στη "σελεσάο" υποστήριζαν πως ο διεθνής μέσος υπέφερε στη μέση, κάτι που φαίνεται ότι δεν ισχύει, αφού η διάγνωση έδειξε πως το ταλαιπωρημένο κομμάτι του οργανισμού του είναι ο μηνίσκος.

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.973 φορές σε 15.082 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

μια μικρη καταστροφη για τη ρεαλ, η μεταγραφη του κοστισε 70? εκατομυρια και περσι εκανε ελαχιστα πραγματα και φετος με προπονητη το μουρινιο που θεωριτικα ξεκιναγε με καποια φοντα μενει εκτος για 2-3 μηνες, αλλα ακομα και η περιπτωση να τον διωξουν δεν υφισταται, μετα τον τραυματισμο.
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Το avatar του χρήστη Eleni7

Thanks
    10.440
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.774 φορές σε 5.241 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από BrazΗlias Εμφάνιση μηνυμάτων
    μια μικρη καταστροφη για τη ρεαλ, η μεταγραφη του κοστισε 70? εκατομυρια και περσι εκανε ελαχιστα πραγματα και φετος με προπονητη το μουρινιο που θεωριτικα ξεκιναγε με καποια φοντα μενει εκτος για 2-3 μηνες, αλλα ακομα και η περιπτωση να τον διωξουν δεν υφισταται, μετα τον τραυματισμο.

Να καταστραφεί και να βουλιάξει
    Με πρώτο τον Μουρίνιο. Κι επειδή εγκεφαλικά είναι μεγάλος φελλός
    προτίθεμαι εντελώς φιλικά να πάω να τον τσιμεντώσω για να βουλιάξει στα σίγουρα
    Του έχω μια αδυναμία τρελή!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Και σε αυτόν και στην ομάδα του......
    https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/599457_404739842896598_735801972_n.jpg

4. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

ANDREASPROEDROS (08-08-10)

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Ignore User

Προεπιλογή

[youtube]www.youtube.com/watch?v=0nOEmqWAH1g&playnext=1&videos=8c2aUesI4Xs[/youtube]Aπο το φιλικο με τους La galaxy.

.

Thanks
    4.340
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.337 φορές σε 4.984 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Puta Real..Puta Madrid..

Παλι η Μπλαουγκρανα θα το παρουν!

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Ignore User

Προεπιλογή

Οριστε ποιος θα φοραει το νούμερο 7 απο τη νεα περιοδο.

Το avatar του χρήστη IERO

Περιοχή
    Γκόντορ, Μέση Γη (Σε απευθείας μετάδοση από τη Gandalf SAT)
    Thanks
    6.852
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.303 φορές σε 1.959 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Κακώς. Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να αποσυρθεί.

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Αυτες οι ομαδες Γιωργο τιμουν αλλιως τους παικτες τους. Δεν χρειαζεται να αποσυρουν φανελες και τετοια. Τιμουν τις παλιες σημαίες συνεχώς και αδιαλείπτως. Μια ματια στο μουσειο για παραδειγμα θα σε πεισει. (Μουσειο οχι οπως λεμε "Μουσειο του Καραϊσκακη")

Να μην πω για τα συνεχη φιλικα, την προώθηση τους σε θεσεις στην ομαδα κτλ.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

10. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sadi για αυτό το μήνυμα:

Red Sting (12-08-10), Rena (12-08-10)

Περιοχή
    Thanks
    6.852
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτες οι ομαδες Γιωργο τιμουν αλλιως τους παικτες τους. Δεν χρειαζεται να αποσυρουν φανελες και τετοια. Τιμουν τις παλιες σημαίες συνεχώς και αδιαλείπτως. Μια ματια στο μουσειο για παραδειγμα θα σε πεισει. (Μουσειο οχι οπως λεμε "Μουσειο του Καραϊσκακη")

Δεν τα αμφισβητώ όλα αυτά, απλά δε μου κάθεται καλά να δω αλλού το "7" μετά από τόσα χρόνια και νομίζω ότι έτσι θα αισθάνονται αρκετοί ρεαλίστας, Ισπανοί και μη.

Το avatar του χρήστη Red Sting

Thanks
    6.734
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.584 φορές σε 7.687 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

άλλο να περνάει το 7 από τον Ραούλ στον Κρονάλντο και άλλο να περνάει το 10 από τον Ζιο στον Νούνιεζ και τον Ντιόγκο...μια χαρά τιμάται το 7 και ο Ραούλ!
    “The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
    ― Bertrand Russell

Περιοχή
    Thanks
    6.852
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Red Sting Εμφάνιση μηνυμάτων
    άλλο να περνάει το 7 από τον Ραούλ στον Κρονάλντο και άλλο να περνάει το 10 από τον Ζιο στον Νούνιεζ και τον Ντιόγκο...μια χαρά τιμάται το 7 και ο Ραούλ!
    Εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις.

Τεσπα, κουβέντα να γίνεται

Το avatar του χρήστη Red Sting

Thanks
    6.734
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.584 φορές σε 7.687 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από IERO Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις.

Τεσπα, κουβέντα να γίνεται
    βρε σε καταλαβαίνω, απλώς συμφωνώ με τον Σάκη! και επισημαίνω πως σε αυτές τις ομάδες φροντίζουν ώστε το 7 ή όποια φανέλα είναι συνδεδεμένη με παίκτη σημαία, να περνά σε καλά χέρια!
    “The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
    ― Bertrand Russell

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Ενταξει αλλα αυτο ειναι "νεα μοδα" και δεν μπορω να την δεχτω ευκολα. Παλιοτερα που τα νουμερα της ομαδας ηταν αυστηρα απο το 1 ως το 11 (μεχρι και το εννενηντατοσο νομιζω) δεν ηταν ευκολο να γινει κατι τετοιο.

Νομιζω οτι ο Ραουλ οταν αποσυρθει θα εχει την τιμητικη του γωνια στο μουσείο της Ρεαλ (γωνια που δεν εχει και δεν θα εχει ποτε κανενας παικτης του Ολυμπιακου πιστευω, για να κανουμε και τις συγκρίσεις) δίπλα στους αλλους μεγαλους, Ντι Στέφανο, Μπουτραγένιο, Σαντσεζ, Μιτσελ, Καμάτσο, Kοπά, Χέντο , Ιέρο....

16. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

masinGun (12-08-10)

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.094
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.943 φορές σε 14.459 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Κι εμείς τους τιμάμε. Έμαθα ο ερασιτέχνης σκοπεύει να αποσύρει το σκουφάκι με το Νο5
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Εγώ ειμαι υπέρ της απόσυρσης της φανέλας. Οπως δε ξαναφορεσε κανείς τη φανέλα του Μπερντ στους Σέλτικς ή του Μάτζικ στο Λ.Α. έτσι κι οι φανέλες του Ραούλ, του Μπεκενμπάουερ, του Μαραντόνα στη Νάπολι, καμποσων του Ολυμπιακού (ας μη πω ονόματα), του Δομάζου στη βαζέλα κλπ δε θα επρεπε να ξαναφορεθούν απο κανέναν.

19. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sirkostas για αυτό το μήνυμα:

Faithful (13-08-10), IERO (15-08-10)

.

Thanks
    4.340
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.337 φορές σε 4.984 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Πιστευω ποιο πολυ για εμπορικους λογους δεν γινεται κατι τετοιο.

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

α ρε Αρχηγε, δεν ηθελα να φυγεις
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ ειμαι υπέρ της απόσυρσης της φανέλας. Οπως δε ξαναφορεσε κανείς τη φανέλα του Μπερντ στους Σέλτικς ή του Μάτζικ στο Λ.Α. έτσι κι οι φανέλες του Ραούλ, του Μπεκενμπάουερ, του Μαραντόνα στη Νάπολι, καμποσων του Ολυμπιακού (ας μη πω ονόματα), του Δομάζου στη βαζέλα κλπ δε θα επρεπε να ξαναφορεθούν απο κανέναν.
    Αλλο το μπάσκετ, αλλο το ποδόσφαιρο. Και επισης αλλο το ΝΒΑ (που το νούμερο...85 για παραδειγμα ήταν συνηθισμενο απο πολύ παλια) και αλλο η Ευρώπη. Που στο ποδόσφαιρο μεχρι και το ενενηντα τοσο αν θυμαμαι καλα τα νουμερα ήταν υποχρεωτικα απο το 1 ως το 11. Δεν μπορουσε ομαδα να κατέβει με παικτη που φοραγε το...14 επειδη το 10 εχει αποσυρθεί. Και αντε και τα αποσύρανε και καλα (πχ του Μαραντονα). Αν βγει νεος Μαραντονα (πραγματικος οχι...Μέσης) πως θα τον "τιμήσουνε"; Δινοντας του κατι παπαριες εμπνεύσεις τύπου 1+0;

Εγώ είμαι υπερ των ΣΩΣΤΩΝ μουσείων στα οποία θα διαφυλάττεται η ιστορία και του παικτη και της ομαδας και θα τιμώνται καταλλήλως.

23. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sadi για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (18-08-10), chainsaw (21-08-10), Rena (13-08-10)

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Αλλο το μπάσκετ, αλλο το ποδόσφαιρο. Και επισης αλλο το ΝΒΑ (που το νούμερο...85 για παραδειγμα ήταν συνηθισμενο απο πολύ παλια) και αλλο η Ευρώπη. Που στο ποδόσφαιρο μεχρι και το ενενηντα τοσο αν θυμαμαι καλα τα νουμερα ήταν υποχρεωτικα απο το 1 ως το 11. Δεν μπορουσε ομαδα να κατέβει με παικτη που φοραγε το...14 επειδη το 10 εχει αποσυρθεί. Και αντε και τα αποσύρανε και καλα (πχ του Μαραντονα). Αν βγει νεος Μαραντονα (πραγματικος οχι...Μέσης) πως θα τον "τιμήσουνε"; Δινοντας του κατι παπαριες εμπνεύσεις τύπου 1+0;

Εγώ είμαι υπερ των ΣΩΣΤΩΝ μουσείων στα οποία θα διαφυλάττεται η ιστορία και του παικτη και της ομαδας και θα τιμώνται καταλλήλως.
    Οι παλιότερες γενιές -οπως η δική μας- εχουν συνηθίσει τα νούμερα απο το 1 εως το 11.

Η νεολαία ομως δεν έχει τετοιο πρόβλημα. Πχ οι φανέλες του Μπέκαμ με το 23 στη Ρεάλ πούλησαν απίστευτα. Οπως πολύ καλά πούλαγε επί χρονια το 14 του Ανρί στην Αρσεναλ, για παράδειγμα. Οπότε κι ο νέος Μαραντόνα (όποτε και αν βγει) δε θα εχει προβλημα να φορεσει το 25 πχ.

Οσο για τους παλιούς παιχτες που έτυχε να φοράν το ίδιο νούμερο, θα μπορούσε η απόσυρση της φανέλας να ειναι διπλή. Πχ φανέλα νο9 με το ονομα "Αναστόπουλος" και φανέλα νο9 με το ονομα "Σιδέρης" στην οροφή του Καραισκάκη και να μη τη ξαναφορέσει κανένας...Οκκάς ποτέ!

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Ignore User

Προεπιλογή

Kαι εμενα μου εκανε εντυπωση που δοθηκε η φανελα με το νουμερο 7 τόσο νωρίς και κυριως σε εναν μη Ισπανο που μόλις ήρθε στην ομάδα(ισως ηταν πιο λογικο να πάρει κάποιος παλιότερος),αλλα όπως είπε και ο Σάκης ειναι κάποιο είδος τιμής σε εναν αθλητή με δυνατότητες να γράψει ιστορία.Είναι στα πόδια του να αποδείξει οτι την άξιζε αυτην την τιμή.Νομίζω γνωρίζει και ο ίδιος οτι ε'ιναι βαριά η φανέλα που φοράει.
    Αλλα να αποσυρθει η φανέλα θα ήταν περίεργο για μενα.Θα ήταν σα να δήλωνε οτι δε θα υπάρξει άλλος αθλητής- επιθετικος ικανός να αναλάβει τη συνέχεια της ιστορίας της Ρεαλ.
    Ο Ιερο έδωσε τη συνέχεια της δικής του ιστορίας στον Ραμος τωρα ο Ραούλ τη δινει στον Ροναλντο.Κ'απως έτσι το βλέπω.

Σελίδα 90 από 246 ΠρώτηΠρώτη ... 4050607080868788899091929394100110120130140190 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές