χαλια ηταν το γηπεδο αποψε.
χαλια ηταν το γηπεδο αποψε.
Τελειο γηπεδο,τρομερη αισθηση πραγματικα.5-1 με Μπιλμπαο.
(Αλλα η εξεδρα καμια σχεση με Καραισκακη.)
ειχε αγωνιστικη;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ζωντανό ήταν δηλαδή το ματς που έβλεπα χθες βράδυ? Τι σου κάνει η νύστα...![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Γιατι ειναι χαλια ο αγωνιστικος χωρος του Μπερναμπεου?
Μιλαμε αθλιο το γηπεδο.
Ο "μαέστρος" των "μερένχες", Ζοζέ Μουρίνιο, εξήγησε του λόγους που συνέβη αυτό, δηλώνοντας:
"Πήραμε τους τρεις βαθμούς και την πρώτη θέση στη βαθμολογία. Θα δούμε αν θα συνεχίσουμε να είμαστε στην κορυφή και μετά το ματς της Βαλένθια. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες να σκοράρουμε στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτή η ομάδα ακόμα χρειάζεται βελτίωση, αλλά πρώτα απ' όλα χρειάζεται ξεκούραση", είπε αρχικά ο Μουρίνιο για να... πετάξει στη συνέχεια την ατάκα της ημέρας.
"Είμαι ικανοποιημένος δεδομένου των συνθηκών, επειδή δεν είναι εύκολο να παίζει σε ένα ένα χωράφι για πατάτες, δεν είναι εύκολο να παίζεις τρία παιχνίδια, έχοντας δύο μέρες για ξεκούραση και δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίζεις έναν αντίπαλο που δεν έχει να χάσει τίποτα".
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
The current grass is being taken up and the new sod will be ready for Week 6 of La Liga
Realmadrid.com
Work is under way to replace the Santiago Bernabeu turf after the old grass was hit with a fungal disease. The new grass has been imported from Slovakia and is expected to be fully ready for Week 6 of La Liga.
Work began on Tuesday night following the Espanyol match. Head groundskeeper, Paul Burguess and his staff have spent roughly 30 hours working on the design of the new pitch.
Burgess is one of the top groundskeepers in the world and is a five-time winner of the Premier League's Best Groundskeeper of the Year. His career began at Blackpool before moving on to Arsenal two years later. After a twelve year stint in the English capital, Burgess landed in Spain to take over duties for Real Madrid.
![]()
μιλησε και αλλος για χορταρι;τι ξερει αυτος μωρε;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
sirkostas (28-09-10)
Oι Ισπανοί μας κάνουν και ντρεπόμαστε για απλά πράγματα. Ισπανός σκηνοθέτης έβαλε τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ να πρωταγωνιστήσει σε βίντεο-πρόμο για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Την παράσταση όμως κλέβει ένα από τα ομορφότερα γήπεδα της Ευρώπης, στην "Caja Magica".
Ο γκαρντ από τα Κανάρια Νησιά επέστρεψε στη σιγουριά της Ευρώπης μετά την περιπλάνηση στο NBA και μαζί του η Ρεάλ Μαδρίτης μετακόμισε από το Βισταλέγκρε στην "Caja Magica" δηλαδή το "μαγικό κουτί".
Πρόκειται για μια εκπληκτική εγκατάσταση που κατασκευάστηκε για να φιλοξενήσει τουρνουά τένις. Κάθε Μάιο συγκεντρώνονται οι κορυφαίοι παίκτες και παίκτριες στον κόσμο σε ένα μεικτό τουρνουά.
Τον υπόλοιπο χρόνο θα αποτελέσει το "σπίτι" της Ρέαλ Μαδρίτης. Το ελληνικό κοινό έχει πάρει (τηλεοπτικά) μια γεύση, αφού εκεί αντιμετώπισε η εθνική Ισπανίας την αντίστοιχη των Ηνωμένων Πολιτειών σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας για το Μουντομπάσκετ.
Η πρώτη ελληνική ομάδα που θα πατήσει εκεί το πόδι της θα είναι ο Ολυμπιακός το 2011, αφού βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με τη "βασίλισσα".
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
"Oι Ισπανοί μας κάνουν και ντρεπόμαστε για απλά πράγματα"
τα απλά πράγματα δεν είναι ένα high tech γήπεδο , άλλα είναι τα απλά πράγματα . απλά πράγματα είναι να τηρούνται οι στοιχειώδης κανόνες , να μπορούν οι ομάδες να παίρνουν την άδεια συμμετοχής , να πληρώνουν τους παίκτες κλπ κλπ
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
sk12072 (28-09-10)
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
4-0 η Ρεαλ και συνεχιζει.Και φυσικα δε μπορουμε να δουμε τον αγωνα.![]()
5-0 τους θελει σημερα
καλα μολις βαλω νοβα θα βλεπω καθε ματς
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Δυστυχώς Μαργαρίτα το Ισπανικό πρωτάθλημα είναι στο Conn-X
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Και φυσικα μολις εχασα το γκολ του Ροναλντο αφου ειδα ολες τις μαλ... που εκαναν μεχρι τωρα![]()
6-1 τελικο.
κονεξ??/ σ αυτη τη μαλακια?????/ελεος!!!!!!!!!
τεσπα 6αρα κ συνεχιζουμε
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks