Σελίδα 105 από 246 ΠρώτηΠρώτη ... 55565758595101102103104105106107108109115125135145155205 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 2.081 έως 2.100 από 4903

Θέμα: REAL MADRID

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: REAL MADRID

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από R3DIzWhat1am Εμφάνιση μηνυμάτων
    κοιτα sadi , απο οτι βλεπω επειδη εγω γεννηθηκα το '80 , εσυ έβλεπες μπαλα το '80, εισαι μεγαλυτερος απο μενα οπότε είναι μια βάση να πάρω σοβαρά αυτά που λες και να δεχτώ σαν ιστορία να μου πεις ότι ταιριάζουμε καλύτερα με την Ρεαλ απο ότι με την μπάρτσα ,αν και θα σου ημουνα υπόχρεως αν το ανέλυες λίγο παραπάνω. Εγω δεν ειμαι οπάδος καμιάς ομάδας εξωτερικού, να μην παρεξηγηθώ. Το θέαμα και μόνο αυτο, που προσφέρει η μπαρτσελονα στο ποδοσφαιρο τα τελευταία χρόνια απλά θαυμάζω. Οπάδος της Μπαρτσελόνα όμως με τίποτα. Και θα 'θελα πολυ να την πετύχω ακομα και τώρα στο ΝΑΟ ,γιατί ξέρω ότι για να πάρει αποτέλεσμα θα φτύσει αίμα. Μέχρι όταν παίζαμε ΟΑΚΑ , που μπλέξαμε με τους "μοντερνους" προπονητες μονο ο σερ τσιχλας ειχε κερδίσει. Και δεν θυμάμαι ποτέ η ΡΕαλ στο στοιχημα οταν ερχονταν καραισκακη-οακα να ειχε 1.25 στο στοιχημα. να Μη ξεχνάμε ότι την μπαρτσελονα την έχω πετύχει δυο φορές σε τελικό γιουρολίγκας. Μια την πήρα ,μια μου το πήρε. Τις αδελφοποιήσεις τις θεωρώ χαζές, Ειλικρινά. Βασικα το θεωρω χαζω να λες οτι εισαι με δυο ομάδες, ειδικα εξωτερικου. Πως και πότε καταφερες να ταυτιστείς με μια ομάδα εξωτερικου? Αντε να πεις ειχα μια αγρινιωτισα γκομενα στο πανεπιστημιο και θελω να ανεβει ο παναιτωλικος , αντε να πεις η μανα μου εχει ενα χωριο και 2 θειες στη κερκυρα και δε θελω να πεσει η Κέρκυρα αλλα τωρα να εισαι ολυμπιακος και να λες θελω να παρει το CHL η μπαρτσελονα ή η ρεαλ και θα το πανηγυρίσω. Τι ειναι η μπαλα μαστερ σεφ η χfactor? Αφου δεν θα το παρουμε εμείς ας το πάρει ο πιο ομορφος, η οποιος μας αρεσει, οποιος ειναι τιπάς!!!! Απλα σαν Ολυμπιακοι μου φαινεται αστειο να εχεις και δευτερη ομαδα απο τις "μεγαλες" . Αυτα ειναι για οπαδους μικρών ομαδων που δεν εχουν παρει τίτλους και θέλουν τα ταυτιστούν καπως με μια αλλη ομαδα που εχει παρει καποιους τιτλους. Συνδρομο στερησης εμεις δεν εχουμε.
    Ούτε εγώ όπως ξεκαθαρίζω είμαι και "φανατικος" της Ρεαλ. Απλα ετυχε να δουλεύω και να κανω πολυ συχνα ταξίδια Ισπανία πριν καμια δεκαετία περίπου, οπότε υπήρξα και μελος της Ρεαλ για τρια χρόνια (απλα ετυχε να είμαι Μαδριτη, για κανεναν αλλο λογο, και λογω της συμπαθειάς μου γι' αυτην απο τα 80s οπως σου ειπα και πριν).Είχα και την τύχη να γνωρίσω παίκτες οπως ο Ζινταν και ο Ραούλ και κάπως έτσι "κόλλησα". Ετσι γνωρισα καπως παραπανω το Ισπανικο ποδοσφαιρο και συνεχιζω να το παρακολουθώ.
    Φυσικα και δεν ειμαι οπαδός ξένης ομάδας, θα ήταν και λιγο δώρο αδωρο.

Το ποδόσφαιρο γενικά είναι άθλημα και χαβαλές περα από τον οποιοδήποτε οπαδισμό. Ξένες ομάδες σαφώς και θαυμάζω και θα ήθελα να δω (πχ την οποιαδήποτε ομάδα του Μαραντόνα, την Μάντσεστερ, την μεγάλη Λίβερπουλ του 80 επίσης και άλλες) και φυσικά δεν θα έχανα την ευκαιρία αν την είχα. Απο εκεί και πέρα όπως γραφω και στο θρεντ της Εθνικής πολυ συχνά δεν υποστηρίζω την Εθνική γιατι εχω...αλλη ομαδα. Αρα σε αυτο συμφωνούμε σε γενικές γραμμές.

Οσο για την ανάλυση που θες είναι αρκετά μακροσκελής για να την κανουμε σε ενα φόρουμ (με ψιλοκουράζει και να γραφω σεντονια ), αλλά κάποια στιγμη θα την κανουμε. Σε γενικές γραμμές αποκρούω τα περί "Μπαρτσελονα αντιπαλος του βασιλια" κτλ, γιατι ιστορικά δεν ισχύουν, αλλωστε η Μπαρτσα είναι απο τις λίγες Καταλανικές ομάδες που εχει κανει "παραχωρήσεις" (πχ ύμνος στα Ισπανικα, επίτιμα πρόσωπα της κυβέρνησης και της βασιλικης οικογένειας στην ομαδα) ωστε να "σταθεί" σε υψηλό επίπεδο. Η Ρεάλ φυσικά έχει πραξει αντιστοίχως, οποτε δεν υπαρχει διαφορα στο συγκεκριμενο. Σε θέμα τιτλων και αναγνωρισιμότητας, καθώς και βασης οπαδών σαφως και προσεγγίζουμε περισσοτερο τη Ρεαλ. Τέλος παντων μεγαλη ιστορια και αρκετοι μπορει να διαφωνουν και φυσικα δικαίωμά τους , δεν τιθεται θέμα.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

2. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Rena (05-12-10)

Sad but true Το avatar του χρήστη Rena

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.455 φορές σε 5.222 μηνύματα
    Ignore User

Λατρευω την Ρεαλ χωρις να ξερω καν το γιατι.ΙΣως την εχω συνδιασει με κατι ρομαντικο,ο ύμνος της μιλαει για τιμη και δοξα και ιστορία της είναι μεγάλη.Είναι μεγαλη ομάδα που τη σέβονται όλοι ακομα και αν τα τελευταια χρόνια έχει κανει τα παντα για να ξεφτιλιστει απο μόνη της.
    Όταν όμως πηγα στο Μπερναμπέου δεν ένιωσα "σπίτι μου".Στο καραισκάκη νιώθεις οτι εδώ ανήκεις.Οι ύμνοι τα τραγούδια,ο κόσμος ακόμα και οι ύβρεις σε αντιπάλους και τα συνεχή πειράγματα,σε κάνουν να νιώθεις οικεία,επειδη καταλαβαινεις τους ελληνες,ακομα και οταν γινονται παραλογοι.Όπως ειπε και ο R3DΙZWhatIam πώς μπορεία να λές οτι η Τσέλσι ειναι η ομάδα σου όταν δεν μπορείς να είσαι στο γηπεδο καθε κυριακή για να την βλέπεις απο κοντά και να την ζείς ή όταν δεν καταλαβαίνεις γιατι οι Άγγλοι πανηγυρίζουν με αυτον τον τρόπο όταν στην ελλάδα έχεις συνηθίσει αλλιώς¨Πχ οι Ισπανοι οπαδοι γκρινιάζουν ΣΥΝΕΧΕΙΑ όσο το σκορ ειναι 0-0,ειναι εντελως εξαφανισμενοι και όταν μπει ενα γκολ ακομα και με οφσαιντ ήπεναλτυ ξαφνικά ξυπνανε.Αυτο δεν υπαρχει στο καραισκακη οπου οι οπαδοι τραγουδανε απο την αρχη μεχρι το τελος.
    Με λιγα λογια δεν ειναι κανενα μερος σαν το σπιτι σου.

4. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (05-12-10)

Το avatar του χρήστη iosif

Περιοχή
    chalkidiki
    Thanks
    496
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 386 φορές σε 288 μηνύματα
    Ignore User

εγω απο την αλλη την συμπαθω στην ποδοσφαιρο και μισω την μπαρτσελονα αλλα στο μπασκετ την μισω οσο και τον βαζελο,πουτ@νας γιοι οπαδοι που βριζαν στα ελληνικα,γαμημενη ισπανικη ομαδα,μπασιμο δεν ξερουν να κανουν και βαζαν τριποντα απο τα 8 μετρα και με την ευνοια της διαιτησιας παντα.
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

6. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

R3DIzWhat1am (05-12-10)

Το avatar του χρήστη R3DIzWhat1am

Thanks
    87
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 190 φορές σε 110 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Rena Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πχ οι Ισπανοι οπαδοι γκρινιάζουν ΣΥΝΕΧΕΙΑ όσο το σκορ ειναι 0-0,ειναι εντελως εξαφανισμενοι και όταν μπει ενα γκολ ακομα και με οφσαιντ ήπεναλτυ ξαφνικά ξυπνανε..
    οντως οι ισπανοι ειναι οι πιο ξενερωτοι οπαδοι. Στο ντερμπι (μπαρτα-ρεαλ) δεν υπηρχε περιπτωση να παιζει ελληνικη ομαδα ετσι και το γηπεδο να ειναι τοσο ησυχο με 80000+ κοσμο. Καπου στο 3-0 ακουγες λιγη βαβουρα. Οσο μπροστα και να ειναι στο καθαρα ποδοσφαιρικο, στο οπαδικο μερος ειναι απειρως χειροτερη απο μας.

βεβαια και το να "κοιμαται" ο οπαδος μερικες φορες εχει και τα καλα του. Λιγοτεροι προπονητες στην εξεδρα, περισσότερη υπομονη, λιγοτερη μιζερια, λιγοτερες συζητησεις για διαιτησια αλλα θα αυτα θα τα πουμε σε αλλο θρεντ αν χασουμε το πρωταθλημα φετος

Thanks
    87
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από iosif Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγω απο την αλλη την συμπαθω στην ποδοσφαιρο και μισω την μπαρτσελονα αλλα στο μπασκετ την μισω οσο και τον βαζελο,πουτ@νας γιοι οπαδοι που βριζαν στα ελληνικα,γαμημενη ισπανικη ομαδα,μπασιμο δεν ξερουν να κανουν και βαζαν τριποντα απο τα 8 μετρα και με την ευνοια της διαιτησιας παντα.
    δεν την συμπαθω αλλα στα υπολοιπα μαζι σου

Το avatar του χρήστη masinGun

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.900 φορές σε 3.701 μηνύματα
    Ignore User

εγώ πάλι μίσησα (θανάσιμα) την Ρεάλ για πολύ εγωιστικούς λόγους

αποτυπώθηκε στο μυαλό μου ως το ίδιο σιχαμερή με βαζελο και πάοκ για συγκεκριμένους λόγους , συγκεκριμένες φάσεις και καταστάσεις απέναντι σε συγκεκριμένο αντίπαλο ... ΕΜΑΣ

- το ανάποδο κάρφωμα του Αρλάουκας το '95 στον τελικό της ευρωκούπας που σήμανε την ήττα μας
    - το πούστικο τράβηγμα του Σάβιτς στον Τάρλατς το '96 , πού μείναμε εμείς απ' έξω (και το πήρε ο πράσινος σιχαμένος)

- το πέναλτι που έκανε γαργάρα ο Κρούγκ το '97 στο ΟΑΚΑ (με ψωφόκρυο) στο 5' και έμεινε το ματς 0-0 , χωρίς αποβολή παίκτη κλπ κλπ
    - και φυσικά το πέναλτι-χέρι-αποβολή- κλπ κλπ του Ρ.Κάρλος στην Μαδρίτη , ενώ φωτογραφήθηκε και σαν τερματοφύλακας !!!
    αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
    υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από masinGun Εμφάνιση μηνυμάτων

αποτυπώθηκε στο μυαλό μου ως το ίδιο σιχαμερή με βαζελο και πάοκ για συγκεκριμένους λόγους , συγκεκριμένες φάσεις και καταστάσεις απέναντι σε συγκεκριμένο αντίπαλο ... ΕΜΑΣ

- το ανάποδο κάρφωμα του Αρλάουκας το '95 στον τελικό της ευρωκούπας που σήμανε την ήττα μας
    - το πούστικο τράβηγμα του Σάβιτς στον Τάρλατς το '96 , πού μείναμε εμείς απ' έξω (και το πήρε ο πράσινος σιχαμένος)

- το πέναλτι που έκανε γαργάρα ο Κρούγκ το '97 στο ΟΑΚΑ (με ψωφόκρυο) στο 5' και έμεινε το ματς 0-0 , χωρίς αποβολή παίκτη κλπ κλπ
    - και φυσικά το πέναλτι-χέρι-αποβολή- κλπ κλπ του Ρ.Κάρλος στην Μαδρίτη , ενώ φωτογραφήθηκε και σαν τερματοφύλακας !!!
    Δηλαδή οτι θα καναμε...κι εμεις αν μπορουσαμε
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

11. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Rena (05-12-10)

Το avatar του χρήστη Eleni7

Thanks
    10.440
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.774 φορές σε 5.241 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από masinGun Εμφάνιση μηνυμάτων

Μη μου το θυμίζεις αυτό το πέναλτι. Πρέπει να έσπασα τις φωνητικές μου χορδές εκείνη τη μέρα.
    Το ψωφόκρυο δε αξέχαστο κι αυτό. Πρέπει να ήμουν τουλάχιστον 10 κιλά παραπάνω με τόσα που φορούσα και πάλι δεν μπορούσα να ζεσταθώ.
    Καταραμένε Κρουγκ.....Μέχρι και ο πρώην άντρας μου που ήταν και ουδέτερος ως ΑΕΚ τα είχε πάρει και φώναζε.
    Ναι τον ανάγκαζα να πηγαίνουμε στο γήπεδο
    https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/599457_404739842896598_735801972_n.jpg

#include <olympiacos> Το avatar του χρήστη AIIZ

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.437 φορές σε 2.883 μηνύματα
    Ignore User

ας πουμε οτι υποστηριζω ρεαλ (χεστηκα βασικα) επειδη ειδα ωραιο ποδοσφαιρο την 5ετια 98-02. και πιο πολυ για τον τρισμεγιστο ΠΑΙΚΤΑΡΑ φερναντο ρεδονδο και αργοτερα τον αγαπημενο μου μπεκαμ. ειναι οντως σιχαμα και πουστικη ομαδα οπως ακριβως ειναι η μπαρτσα τα τελευταια χρονια. γενικα ιταλικες-ισπανικες ειναι οι πιο βρωμικες λιγκες στον πλανητη και σκατα να φανε

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Με Λυών η Ρεάλ, ακριβώς οπως πέρσι στην ίδια φάση. 5 χρόνια εχει η Ρεάλ να περάσει στους 8 και να δούμε αν τελικά θα σπάσει φέτος η κατάρα.

Το avatar του χρήστη Red Sting

Thanks
    6.734
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.584 φορές σε 7.687 μηνύματα
    Ignore User

και απέναντι στον κακό της δαίμονα Κώστα!
    “The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
    ― Bertrand Russell

Το avatar του χρήστη dtakis80

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.000 φορές σε 3.070 μηνύματα
    Ignore User

ε δεν νομιζω να μξν περασει φετος η κωλομαδα...αν κ πολυ θα το ηθελα να τον πιουν παλι,αλλα η λυων ειναι πολυ κατωτερη των περιστασεω αυτη την στιγμη για να κοντραρει μια ρεαλ του μουρινιο!(φτου)

Το avatar του χρήστη Red Sting

Thanks
    6.734
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.584 φορές σε 7.687 μηνύματα
    Ignore User

εγώ θα το πανηγυρίσω δεόντως αν τον πιουν!!!
    “The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
    ― Bertrand Russell

18. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

dtakis80 (17-12-10)

Το avatar του χρήστη dtakis80

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.000 φορές σε 3.070 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Red Sting Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγώ θα το πανηγυρίσω δεόντως αν τον πιουν!!!
    αυτο δεν το συζηταμε καν!μια για την αντιπαθητικια ρεαλ κ μια για να δω την σκατοφατσα του πιο αχωνευτου ανθρωπου στραβωμενη!

20. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Red Sting (17-12-10)

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

νομιζω ευκολα θα περασει
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Thanks
    87
    Ignore User

πρεπει να περασει να δουμε καμια ματσαρα μετα

Το avatar του χρήστη sirjohnbest

Thanks
    988
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 623 φορές σε 287 μηνύματα
    Ignore User

Πω πω είχα καιρό να διαβάσω εδώ για την Ρεάλ, αλλά διαπίστωσα ότι γράφουν περισσότερο οι της Μπαρτσελόνα...

Τους κατανοώ όμως, ένας Αιώνας στέρηση δεν χωνεύεται και εύκολα.

Προτείνω να τυπώσουν και φανελάκια με την πεντάρα όπως έκαναν και όμοιοι τους στην Ελλάδα (αεκάκια) μετά το 4-0 επί του Θρύλου.

Να ξέρουν όμως ότι η Μπαρτσελονα δεν είναι τίποτε άλλο εκτός από ΜΟΔΑ η οποία και θα περάσει. Αλλωστε πριν από μόλις 8 χρόνια δεν την υπολόγιζε απόλυτος κανείς!

Η Μπαρτσελονα είναι πολύ μικρότερη ομάδα από την Ρεάλ, την Μπάγερν, την Μάντσεστερ, την Λίβερπουλ, την Μίλαν, και την Γιουβέντους. Μπορεί τώρα να είναι η καλύτερη ομάδα από όλες αυτές , αλλά Μεγαλύτερη ΔΕΝ είναι!!!

Να μην βιάζονται λοιπόν ορισμένοι γιατί μεγάλες ομάδες φτιάχνονται με τίτλους από όλες τις διοργανώσεις που μαζεύονται με κόπο, χρόνια και χρόνια και ΔΕΝ σβήνονται από ξεπετάγματα 7, 8 ετών.

Αυτά και.....ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sirjohnbest : 21-12-10 στις 20:36
    Ερνέστο ήσουν ο Καλύτερος, ο Σοβαρότερος και ο Εργατικότερος όλων!!

24. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

limani7 (21-12-10)

Thanks
    10.440
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirjohnbest Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πω πω είχα καιρό να διαβάσω εδώ για την Ρεάλ, αλλά διαπίστωσα ότι γράφουν περισσότερο οι της Μπαρτσελόνα...

Τους κατανοώ όμως, ένας Αιώνας στέρηση δεν χωνεύεται και εύκολα.

Προτείνω να τυπώσουν και φανελάκια με την πεντάρα όπως έκαναν και όμοιοι τους στην Ελλάδα (αεκάκια) μετά το 4-0 επί του Θρύλου.

Να ξέρουν όμως ότι η Μπαρτσελονα δεν είναι τίποτε άλλο εκτός από ΜΟΔΑ η οποία και θα περάσει. Αλλωστε πριν από μόλις 8 χρόνια δεν την υπολόγιζε απόλυτος κανείς!

Η Μπαρτσελονα είναι πολύ μικρότερη ομάδα από την Ρεάλ, την Μπάγερν, την Μάντσεστερ, την Λίβερπουλ, την Μίλαν, και την Γιουβέντους. Μπορεί τώρα να είναι η καλύτερη ομάδα από όλες αυτές , αλλά Μεγαλύτερη ΔΕΝ είναι!!!

Να μην βιάζονται λοιπόν ορισμένοι γιατί μεγάλες ομάδες φτιάχνονται με τίτλους από όλες τις διοργανώσεις που μαζεύονται κόπο, χρόνια και χρόνια και ΔΕΝ σβήνονται από ξεπετάγματα 7, 8 ετών.

Αυτά και.....ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!

Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε.....
    https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/599457_404739842896598_735801972_n.jpg

Το avatar του χρήστη sirjohnbest

Thanks
    988
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 623 φορές σε 287 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Eleni7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε.....

Έτσι ΕΙΝΑΙ και ας μην σας αρέσει!

Τελικά ΤΖΟΥΖΕΙ η αλήθεια πολύ....
    Ερνέστο ήσουν ο Καλύτερος, ο Σοβαρότερος και ο Εργατικότερος όλων!!

Thanks
    10.440
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirjohnbest Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έτσι ΕΙΝΑΙ και ας μην σας αρέσει!

Τελικά ΤΖΟΥΖΕΙ η αλήθεια πολύ....
    Οι 5άρες τσούζουν....
    Κατά τα άλλα δεν μπαίνω στη διαδικασία να δω ποια είναι η μεγαλύτερη...
    Αυτά είναι απωθημένα των αντρών....

Σελίδα 105 από 246 ΠρώτηΠρώτη ... 55565758595101102103104105106107108109115125135145155205 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές