Όλεεεεεε! 4(τέσσερα!)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Όλεεεεεε! 4(τέσσερα!)
Κανένας λόγος ανησυχίας για το μέλλον του Σέρχιο Ράμος της Ρεάλ Μαδρίτης δεν πρέπει να συντρέχει σύμφωνα με τον πρόεδρο των «μερένγκες», Χουάν Ραμόν Καλντερόν. Ο ισχυρός άνδρας της πρωταθλήτριας Ισπανίας τόνισε σε ραδιοφωνικό σταθμό: «Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Το μέλλον του είναι στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Σέρχιο Ράμος είναι βασικό στέλεχος των πλάνων μας και έχει μια ολόκληρη καριέρα στην ομάδα μπροστά του».
Στη συνέχεια είπε: «Θα έφευγε μόνο αν το ήθελε όμως δεν έχω δει τίποτα που να δείχνει κάτι τέτοιο. Είναι πολύ χαρούμενος εδώ. Όταν παίζεις για την Ρεάλ Μαδρίτης γιατί να θες να πας σε άλλη ομάδα;».
Γιατι να φυγει?Μα φυσικα για να ερθει σε εμας!!!!Χαχαχαχαχαχαχαχα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Η μαδριλένικη «Marca» έχει μπει... για τα καλά στη μετεγγραφολογία των πρωταθλητών της Ρεάλ. Ένας από τους παίκτες που «αρέσουν» στους «μερέγκες». Ένας από αυτούς είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, για τον οποίο αναφέρει ότι ονειρεύεται το μέλλον του στη Μαδρίτη.
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα, ο Πορτογάλος φέρεται έντονα δυσαρεστημένος με τη διοίκηση της Μάντσεστερ, καθότι δεν έκανε πράξη την υπόσχεσή της να τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη παγκοσμίως, έναντι 13 εκ. ευρώ ετησίως.
Πάντα σύμφωνα με τη «Marca», η διοίκηση της Ρεάλ είναι διατεθειμένη να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να καταβάλει στο Ρονάλντο ένα υπέρογκο ποσό, το οποίο θα ξεπερνά τη μεταγραφή... ρεκόρ του Ζινεντίν Ζιντάν το 2001 στη Ρεάλ (75 εκ. ευρώ).
Αν η Μάντσεστερ αρνηθεί να τον πουλήσει, τότε είναι στο χέρι του Κριστιάνο Ρονάλντο να ασκήσει πίεση στην Μάντσεστερ για να τον αφήσει, αναφέρει το δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας.
Δεδομένη είναι η επιθυμία του προέδρου της Ρεάλ, Ραμόν Καλντερόν, να προσθέσει στο έμψυχο δυναμικό της «Βασίλισσας» τον 23χρονο επιθετικό, βάσει και των όσων είχε δηλώσει τον Απρίλιο: «Ο Ρονάλντο είναι από αυτούς τους παίκτες που κάποιος θέλει πάντα να έχει,» ενώ στη συνέχεια είχε τονίσει: «Η Μάντσεστερ, όμως δεν θέλει να τον πουλήσει.»
var nColorScheme=1;var nFontSize=12;var initialBack=document.all.arttext.style.backgroundC olor;var initialFor=document.all.arttext.style.color;
ποιος ροναλντο γαμω τα αφτια μου???![]()
θα γινει της φουκουσιμας
Σαν το κερασάκι στην τούρτα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν τα δυο γκολ του Γκονζάλο Χιγκουαϊν επί των Οσασούνα και Μπαρτσελόνα. Ο Αργεντίνος άσσος "μίλησε" την πιο κατάλληλη στιγμή και πήρε εκδίκηση απέναντι στους επικριτές του κατά την διάρκεια της σεζόν.
Ο Χιγκουαϊν, με δηλώσεις του, αποκάλυψε ότι ποτέ δεν έχασε την πίστη του και με την βοήθεια της οικογένειας του και τον συμπαικτών του δεν σταμάτησε να πιστεύει ότι θα... αναστρέψει την κατάσταση και την "γκίνια" που τον κατέτρεχε και θα επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις.
"Ποτέ δεν πανικοβλήθηκα για το αν θα σκοράρω. Πολλές φορές ήμουν άτυχος αλλά τώρα σκοράρω, αποβάλλοντας από το μυαλό των επικριτών μου τις αρνητικές σκέψεις προς το πρόσωπο μου. 'Έχω δουλέψει σκληρά και ο Ραούλ και ο Φαν Νίστελρόι με βοήθησαν να μένω ψύχραιμος μπροστά στο γκολ", τόνισε σε δηλώσεις του ο Χιγκουαϊν.
Μετά το νικηφόρο γκολ επί της Οσασούνα, ο Μπερντ Σούστερ τον άφησε στον πάγκο με την Μπαρτσελόνα, αλλά όταν μπήκε σκόραρε, ξεχνώντας την αποστροφή του για την επιλογή του προπονητή του: "Ήθελα να παίξω όπως ο κάθε παίκτης θέλει σε ντέρμπι αλλά όταν σκόραρα δεν μπορούσα να το πιστέψω. Με την πρώτη επαφή και έβαλα γκολ. Ήταν μοναδικό".
sadi (11-05-08)
Να που τελικά δεν συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα φαινόμενα κακής διοίκησης και απεργίες δυσαρεστημένων παικτών. Στην Ισπανία θέλουμε μία ακόμα αγωνιστική για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και το ενδιαφέρον εστιάζεται στο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με την Λεβάντε. Οι Μαδριλένοι ετοιμάζονται για την φιέστα της κατάκτησης του πρωταθλήματος και οι αντίπαλοι τους για απεργία λόγο μη καταβολής των μισθών τους!
Η Λεβάντε ταλαιπωρείτε από έντονα οικονομικά προβλήματα και οι παίκτες έχουν να δουν το χρώμα του χρήματος από τις 25 Απριλίου, όταν πάλι υπό την απειλή απεργίας εκ μέρους τους, είχε μεσολαβήσει το δημοτικό συμβούλιο της πόλης της Βαλένθια εκδίδοντας δάνειο 8 εκατομμυρίων ευρώ δίνοντας, προσωρινά, οικονομική ανάσα στον σύλλογο.
Τα προβλήματα δεν λύθηκαν όμως και στην χθεσινή προπόνηση της Λεβάντε οι παίκτες απείχαν από αυτή μετά από ένα συμβολικό γύρο που έκαναν στο γήπεδο. Αργότερα κοινοποίησαν την απόφαση τους να μην κατέβουν στον αγώνα εναντίον της Ρεάλ εάν στο μεταξύ δεν έχει δοθεί λύση για την πληρωμή των μισθών τους.
Μάλιστα βρήκαν και υποστηρικτή στο πρόσωπο ενός παίκτη που θα βρεθεί αντιμέτωπος τους εάν πραγματοποιηθεί ο αγώνας! Ο λόγος για τον Κριστόφ Μέτσελντερ, αμυντικό της «Βασίλισσας», ο οποίος σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «As» έδειξε κατανόηση στα αιτήματα τους:
«Αυτή τη στιγμή σκεφτόμαστε τους παίκτες της Λεβάντε, καθώς είναι συνάδελφοι μας πάνω από όλα και αγωνίζονται για τα δικαιώματα τους. Έχουν την απόλυτη υποστήριξη μας και ελπίζω να βρεθεί λύση σύντομα. Θέλουμε να αγωνιστούμε την Κυριακή για να ολοκληρώσουμε μια καλή χρονιά και να γιορτάσουμε την κατάκτηση του τίτλου με τους οπαδούς μας».
Να σημειωθεί πως η διοίκηση της Ρεάλ προσανατολίζεται, εάν τελικά δεν γίνει ο κυριακάτικος αγώνας, να διοργανώσει σπουδαίο φιλικό παιχνίδι ώστε να εορταστεί ο φετινός τίτλος όπως αρμόζει στην ομάδα και στους φιλάθλους της.
Ο Φάμπιο Καναβάρο πήγε στην Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2006 μετά το σκάνδαλο Καλτσιόπολι, στο διάστημα που βρίσκεται στην Ισπανική ομάδα δεν έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει σπουδαίες εμφανίσεις, όμως με την προσωπικότητα του βοήθησε αρκετά τους "Γκαλάκτικος" έτσι ώστε να κατακτήσουν το φετινό πρωτάθλημα.
Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2009 και πολλοί ήταν εκείνοι που πίστευαν πως ο αρχηγός της Ιταλίας θα επέστρεφε στην χώρα του για χάρη της Νάπολι, όμως σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα η διοίκηση της Ρεάλ έχει προτείνει ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη μέχρι το 2010.
Ο Καναβάρο θα συμμετάσχει στο EURO που θα γίνει το καλοκαίρι στα γήπεδα της Αυστρίας και της Ελβετίας όντας ο αρχηγός της Ιταλίας, αφού είναι ο δεύτερος ποδοσφαιριστής σε συμμετοχές με τα χρώματα των Ατζούρι πραγματοποιώντας 115 εμφανίσεις μέχρι σήμερα.
TO ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ,
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ......!!!!
Τέλος στις ελπίδες των ομάδων που ήθελαν να το εντάξουν στο δυναμικό τους έβαλε ο Σέρχιο Ράμος. Ο Ισπανός αμυντικός μίλησε στο "Radio Marca" και τόνισε πως μένει στη Ρεάλ Μαδρίτης.
O δεξιός οπισθοφύλακας της Ρεάλ, που σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει μπει στο στόχαστρο τόσο της Τσέλσι όσο και της Μίλαν δήλωσε πως θέλει να τελειώσει την καριέρα του στη "βασίλισσα".
"Είμαι πολύ σίγουρος ότι θα μείνω. Με κολακεύει το γεγονός που μεγάλες ομάδες, όπως η Μίλαν και η Τσέλσι ενδιαφέρονται. Αυτό είναι ένα σημάδι ότι όλα πάνε καλά για μένα και ότι πρέπει βελτιώνομαι και να παίζω καλύτερα για τη Ρεάλ", δήλωσε αρχικά για να προσθέσει:
"Νιώθω ήρεμος. Ανανέωσα το συμβόλαιο μου και είμαι χαρούμενος με το συμβόλαιο που έχω, όμως από αυτό εμπνέομαι για να βελτιώνομαι και να ωριμάζω κάθε μέρα".
TO ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ,
Σαν το κερασάκι στην τούρτα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν τα δυο γκολ του Γκονζάλο Χιγκουαϊν επί των Οσασούνα και Μπαρτσελόνα. Ο Αργεντίνος άσσος "μίλησε" την πιο κατάλληλη στιγμή και πήρε εκδίκηση απέναντι στους επικριτές του κατά την διάρκεια της σεζόν.Ο Χιγκουαϊν, με δηλώσεις του, αποκάλυψε ότι ποτέ δεν έχασε την πίστη του και με την βοήθεια της οικογένειας του και τον συμπαικτών του δεν σταμάτησε να πιστεύει ότι θα... αναστρέψει την κατάσταση και την "γκίνια" που τον κατέτρεχε και θα επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις.
"Ποτέ δεν πανικοβλήθηκα για το αν θα σκοράρω. Πολλές φορές ήμουν άτυχος αλλά τώρα σκοράρω, αποβάλλοντας από το μυαλό των επικριτών μου τις αρνητικές σκέψεις προς το πρόσωπο μου. 'Έχω δουλέψει σκληρά και ο Ραούλ και ο Φαν Νίστελρόι με βοήθησαν να μένω ψύχραιμος μπροστά στο γκολ", τόνισε σε δηλώσεις του ο Χιγκουαϊν.
Μετά το νικηφόρο γκολ επί της Οσασούνα, ο Μπερντ Σούστερ τον άφησε στον πάγκο με την Μπαρτσελόνα, αλλά όταν μπήκε σκόραρε, ξεχνώντας την αποστροφή του για την επιλογή του προπονητή του: "Ήθελα να παίξω όπως ο κάθε παίκτης θέλει σε ντέρμπι αλλά όταν σκόραρα δεν μπορούσα να το πιστέψω. Με την πρώτη επαφή και έβαλα γκολ. Ήταν μοναδικό".
TO ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ,
Ο αμυντικός της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα.
Ο διεθνής Αργεντινός που το όνομα του είχε ακουστεί πριν ένα χρόνο για τον Ολυμπιακό, πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις την φετινή χρονιά στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και απέκτησε πλέον πολλούς μνηστήρες...
Μάλιστα τον περασμένο Απρίλη η Μπαρτσελόνα φαινόταν πολύ κοντά στην απόκτηση του Κολοτσίνι, κάτι τελικά δεν έγινε και πλέον η "βασίλισσα" είναι έτοιμη να κάνει το δικό της μπάσιμο, σύμφωνα με την "Marca".
Άλλωστε οι "μερένγκες" μπορεί να απέκτσαν τον αμυντικό της Σανταντέρ, Εζεκίελ Γκαρέι, όμως θα συνεχίσει να φορά την φανέλα της Ρασίνγκ για έναν ακόμη χρόνο κάτι που σημαίνει πως το κενό στην άμυνα δεν έχει καλυφθεί.
Από την πλευρά της η Ντεπορτίβο φαίνεται να ζητά ένα ποσό της τάξης των 13 εκ. ευρώ για τον Αργεντινό αμυντικό, ποσό που σίγουρα δεν χαρακτηρίζεται απαγορευτικό για τα δεδομένα της πρωταθλήτριας Ισπανίας.
και τον θελαμε εμεις περισυ?σιγα μην ερχοτανε.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ναι θα παρουμε τον κλωνο.τι να φτουρησει ο κολοτσινι τωρα....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
"Βασιλικό" συμβόλαιο στον Ρονάλντο
Η Ρεάλ Μαδρίτης δείχνει αποφασισμένη να δώσει τα ρέστα της για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και σύμφωνα με τον ισπανικό τύπο, προσφέρει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 9,5 εκατομμυρίων ευρώ στον Πορτογάλο άσο.
Παρότι ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον τόνισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση παραχώρησης του Ρονάλντο και χαρακτήρισε ανέντιμη την προσέγγιση του από τους μαδριλένους, η "Βασίλισσα" φαίνεται ότι επιμένει και σκοπεύει να δελεάσει τον Πορτογάλο με ένα συμβόλαιο που θα τον κάνει "Βασιλιά" στην Μαδρίτη.
Παράλληλα προβλέπεται η αγορά αυτοκινήτου αλλά και το 50% των εσόδων από την διαχείριση της εικόνας του στην Ισπανία.
Κάτι τέτοιο θα σημαίνει βέβαια ότι ο Ρονάλντο θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία και μάλιστα με μεγάλη διαφορά αλλά θα πρέπει να βρεθεί και η "χρυσή" τομή με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2012 και ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα τις προηγούμενες μέρες, η Ρεάλ είναι αποφασισμένη να προσφέρει το ποσό των 80 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του.
![]()
—John Lennon
Bookmarks