παει κι αυτο!
To σταξε ο παικταράς. 2-1 με Ρονάλντο
παει κι αυτο!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
3-1 με τον καλύτερο φορ της Ρεάλ Μαδρίτης. Καρίμ Μπενζέμα!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Δυσκολη εβδομαδα για την Ρεαλ αυτη που ερχεται και κρινει ολη την χρονια,την τριτη με Μπαγερν και το Σαββατο στο καμπ νου με την Μπαρτσελονα.
sirjohnbest (17-04-12)
Ελα ρε τρελαρα Μουρινιο..Παρτους και τα σωβρακα!
sirjohnbest (19-04-12)
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Αιχμές προς την διαιτησία άφησε για ακόμη μια φορά ο Ζοζέ Μουρίνιο υπέρ της Μπαρτσελόνα, ενόψει του Clasico.
«Ο Γκουαρντιόλα είναι έξυπνο παιδί και ξέρει πως έχει κερδίσει τόσα πολλά παιχνίδια σε τόσες διοργανώσεις. Ξέρει ακριβώς πως τα έχει καταφέρει», τόνισε ο Μουρίνιο στο Sky Italia.
Ο Μουρίνιο σχολίασε και την ήττα της ομάδας του από την Μπάγερν για το Champions League: «Νομίζω πως η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αυτός που σκοράρει, κερδίζει. Δεν έχει σημασία αν αυτό γίνει στο πρώτο ή στο τελευταίο λεπτό».
Καλά, αυτός βλέπει και στον ύπνο του τον Γκουαρντιόλα. Μάλλον ο Γκουαρντιόλα φταίει που ένας από τους καλύτερους παίχτες του πλανήτη, ο Κακά, μένει στον πάγκο για να παίζουν οι Οζίληδες κι οι Ντι Τασίες.
Ο Κακα φετος εχει ξεκινησει τα πειρσσοτερα παιχνιδι βασικος,περυσι ηταν που τον ειχε πεταξει εντελως στον παγκο,ο Ντι Μαρια ειναι καλος παιχτης τον Οζιλ δεν τον παω μια..
Κλασσικη ρεαλ σε ματς φωτια,με πολυ σαντιγυ απο special one!
Μαγκια,κλανια κι ο κωλος καταφυγιο.
Τραγικος ο Ροναλντο,ωραια τα χατ τρικ στις χεταφες,αλλα σε αυτα τα ματς πρεπει να δειχνει την αξια του.
Κορυφαιος ο Μπενζεμα,πολυ βελτιωμενος σε σχεση με αλλες χρονιες.
Κατι Οζιλ και κατι Κεντιρες,ποτε δεν τους ειχα σε εκτιμηση.
Για κοεντραο ουτε λογος,ανεβηκε η εκτιμηση μου στον μαρκανο,το μονο που διαθετει ειναι φανταχτερο τσουλουφι.
Du3lisT (20-04-12)
Δε μας χέζεις ρε Πουρίνιο. Τράβα να παίξεις το πουλάκι σου αλλου. Ισως να πας βοηθός του Βαλβίδα όπου παει κι αυτος τώρα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Παμε γερα μωρη...!!!
Como no te voy a querer.....
Como no te voy a querer.....
si Fuiste campeon der europa por novena vez........
Faithful (21-04-12), sirjohnbest (20-04-12)
X2 το ματσάκι σήμερα και πρωτάθλημα τέλος.
Εχει παίξει η Ρεαλ με την Μπιλμπάο....?
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
νομιζω οχι
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ωχ..!!! Αυτο δεν ήθελα να ακούσω....
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
να γραφετε εδω τι γινεται περικαλω γτ θα μαι εξω και δε θα το δω!!!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks