Εάν τους πάρουμε όλους πακέτο θα μας κάνει καλύτερη τιμή ο Φλορεντίνο?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
απο αυτους μονο ντρεντε και νιστεροι κανουν για τον ολυμπιακο,στις αλλες θεσεις ειμαστε υπερπληρεις.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Η Ρεάλ Μαδρίτης θεωρείται η πιο "εμπορική" ομάδα στον κόσμο, με το τμήμα μάρκετινγκ να φέρνει κάθε χρόνο πάνω από 100.000.000 ευρώ στα ταμεία του συλλόγου (και να στηρίζει σε μεγάλο βαθμό το ετήσιο μπάτζετ που φτάνει τα 400.000.000 ευρώ), και για το λόγο αυτό δεν σταματάει να αναζητάει τρόπους για να προσελκύσει νέους πελάτες.
Περισσότερα [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
μαυτα και μ'αυτα θα το καταστρεψουν το ποδοσφαιρο
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
ρε δεν ερχεται να παρει τον ολυμπιακο?
ροναλντινο κακα ροναλντο μπενζεμα ολοι στον θρυλο..
ουτε καν θα ασχολουμασταν με αρφαδες
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
γιατι οχι?
απο τον λιγουρη τον κοκκαλη χιλιες φορες ο σειχης..
Έχουμε διαφορετική άποψη για τον Ολυμπιακό, πάντως έτσι δες τι κάνουν οι οπαδοί της Λίβερπουλ για να διώξουν τον Αμερικάνο τους
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
ναι δες τι παει να κανει μαντσεστερ σιτι με τον αραβα που εχει για προεδρο..πεταει η ομαδα.
Μήπως είναι αυτός ο πεινασμένος σεΐχης που ήθελε να αγοράσει τον Άρη?![]()
Όχι, την ομάδα. Πριν από κάμποσο καιρό είχαν εμφανιστεί κάτι σεΐχηδες με λιγδιασμένες κελεμπίες και παρουσιάστηκαν ως δήθεν επενδυτές. Ήρθαν, έφαγαν, λίγδωσαν το εντεράκι τους και έγιναν μπουχοί
Το καταστατικο της Ρεαλ Μαδρίτης ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ την αγορά του συλλόγου και την εκμεταλλευση σήματος,κτλ από άτομο ή εταιρια. Ο πρόεδρος της Ρεαλ προκύπτει μέσα από εκλογες.
Πρωτα θα πρεπει να ξεπερασει αυτο το "εμποδιο" καποιος που θελει να "αγορασει" την ομάδα και μετα το συζηταμε. Και για να αλλαξει το καταστατικο πρεπει να συμφωνησουν τα 3/5 της πλειοψηφιας των 100 χιλιαδων μελων της Ρεαλ, που στο φιναλε ειναι και οπαδοι και εχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
chainsaw (31-12-09)
Σπουδαίο deal
Οι Ισπανοί θεωρούν "τελειωμένη" τη μεταγραφή Ριμπερί στη Ρεάλ.
Σύμφωνα με το Ran.de η Μπάγερν εκτός από τα οικονομικά ανταλλάγματα που θα λάβει από τη Ρεάλ για τον Φρανκ Ριμπερί, θα προσθέσει στο ρόστερ της και τον Αριεν Ρόμπεν.
Ο Ολλανδός μέσος αρέσει πολύ στον Λουίς Φαν Γκάαλ που θεωρεί ότι ο συμπατριώτης του μπορεί να κάνει καλή δουλειά στο Μόναχο αντί του Γάλλου μέσου που εδώ και δύο χρόνια είναι το μήλο της έριδος για τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά κλαμπ.
Η μεταγραφή (μαζί με την αποτίμηση του Ρόμπεν που ακουμπά τα 20.000.000 ευρώ) θα κοστίσει στους Μαδριλένους περίπου 50.000.000 ευρώ.
τι εγινε ρε?
ολοι στην ρεαλ θα πανε?
αφηστε και κανεναν για τον ολυμπιακο ρε.
Bookmarks