chainsaw (16-04-10)
Ακριβώς. Ο τελευταίος μεγάλος παίχτης μεταγραφής της Ρεάλ που στάθηκε στο ύψος του για μένα ήταν ο Ζιντάν και μόνο αυτός.
Αυτός θα μου πείτε θα στεκόταν όπου και να έπαιζε... είναι "εκτός συναγωνισμού".
Κατά τα άλλα το μόνο που κάνει εδώ και χρόνια αυτή η ομάδα είναι να καταστρέφει και να θάβει ποδοσφαιριστές. Αν έχει μυαλό στο κεφάλι του ο Ρούνει δε θα πάει. Ο Κακά αναγκάστηκε να πάει...και πρόκοψε... Να δούμε πότε θα τον ξαναδούμε όπως ήταν στη Μίλαν...
Αυτοί ειναι ικανοί να πάρουν τον Μέσι και να τον εξαφανίσουν.![]()
Ας κοιτάξουν πρώτα για κανα Σερ και μετά για τον Ρούνει...
chainsaw (16-04-10)
τι μαλακιες διαβαζουμε παλι γαμωτο..
ρε εχει υλικο η ομαδα αλλα πρεπει να την αφησετε επιτελους να δεσει!!! αμαν!!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
sirjohnbest (20-04-10)
stelios-7- (16-04-10)
τι ειναι?γλυκο για να δεσει?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
stelios-7- (16-04-10)
αφηστε την να δεσει τα κορδονια του μεσι
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Να δεσει, οπως λεμε να μαθει ο ενας τον αλλον
αν καθε χρονο αλλαζεις πολλους παιχτες, δε μπορεις να πας για μεγαλα πραγματα. Τι λεγαμε για μας στο μπασκετ; Καπως ετσι
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
chainsaw (16-04-10)
Βλεπω δεν βαζει μυαλο ο περεθ.Με τετοια λογικη δεν παει πουθενα η ρεαλ.
Η μονη παρηγορη ειδηση ειναι η πιθανη επανοδος του καπελο.Ειναι μεγαλος προπονητης,πειθαρχημενος και ισως μπορεσει να κανει ομαδα αυτο το συνοθυλευμα αστερων.Το θεμα ειναι αν τον αφησουν.
Υ.Γ Τετοια προταση ειναι αδυνατο να την απορριψει η μαντσεστερ(αν φυσικα ισχυει το δημοσιευμα)
Οποιος φευγει απο αυτον τον οικο ανοχης,σωζει την καριερα του.
mard (22-04-10)
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ![]()
![]()
The death of one is a tragedy The death of a million is just a statistic
Τη εκανες σημερα νικησες ή εχασες???Με ποιον επαιζες στο ουεφα???
37 ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ...37 ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!
Σε ομάδα του Ντουμπάι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γκούτι, όπως ανέφερε ο ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμό «Onda Cero». Ο 33χρονος μέσος θα αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης και φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει με ομάδα της χώρας για διετές συμβόλαιο έναντι 5 εκατ. ευρώ το χρόνο!
Ο Γκούτι αγωνίζεται στη «βασίλισσα» από το 1995 έχοντας κατακτήσει μεταξύ τρεις φορές το Champions League και πέντε το πρωτάθλημα Ισπανίας.
πως ξεπεσε ετσι αυτος;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Θα ερωτευτηκε κανενα πριγκιπα εκει περα.........
μετροσεξουαλ ή αδερφη δεν ξερω τι ακριβως ειναι αλλα για 2-3 χρονια στον ολυμπιακο θα εκανε απιστευτα πραγματα.δεν μου αρεσει ουτε σαν παιχτης ουτε σαν χαρακτηρας αλλα για το επιπεδο της ελλαδας θα εκανε τη διαφορα οποτε δεν θα ελεγα οχι
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Du3lisT (27-04-10)
Κανω εκληση προς τη διοικηση του red-dna να αλλαχτει το ονομα του thread σε real μαντρι. Ευχαριστω.
Ρονάλντο: «Θέλω να αποκλειστεί η Μπαρτσελόνα»!
Να αποκλειστεί η Μπαρτσελόνα στα ημιτελικά του Champions League επιθυμεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως δήλωσε στον ισπανικό Τύπο. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης προτιμά να αγωνιστεί στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» η Ίντερ και όχι η καταλανική ομάδα, που είναι η «αιώνια» αντίπαλος των Μαδριλένων.
«Θα γίνει εξαιρετικό ματς. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, επειδή η Ίντερ χρειάζεται να υπερασπιστεί το προβάδισμα των δύο γκολ που έχει. Είναι δύσκολο να προβλέψεις ποιος θα κερδίσει. Προτιμώ να χάσει η Μπαρτσελόνα, επειδή είμαι παίκτης της Ρεάλ και μου αρέσει η Μαδρίτη. Θα ήταν καλύτερο να νικήσει η Ίντερ», τόνισε ο 25χρονος άσος.
Ερωτηθείς αν θα έπαιρνε το «7», στην περίπτωση που αποχωρούσε ο Ραούλ, απάντησε: «Μου αρέσει αυτό το νούμερο, αλλά ο Ραούλ είναι το σύμβολο της Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν θέλω να πω ψέματα, μου αρέσει το νούμερο, αλλά ελπίζω ότι ο Ραούλ θα παραμείνει στην ομάδα για πολλά χρόνια».
Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται έναν βαθμό πίσω από την Μπαρτσελόνα στη βαθμολογία της Primera Division. Τι θα γίνει αν το χάσουν οι «μερένχες»: «Θα είναι ένας χαμένος χρόνος, αλλά δεν είναι αποτυχία», σχολίασε. Όσον αφορά τον αποκλεισμό από τη Λιόν στους «16» του Champions League, υποστήριξε ότι «αυτή ήταν η πιο δύσκολη στιγμή για την ομάδα».
Τράβα και γαμήσου ρε μαλακισμένο.Κάτσε στον καναπέ ρε κλαψιάρη...![]()
stelios-7- (28-04-10)
Oυστ απο δω μαλακιστιρι......Ωχ ροναλντο κοιτα πισω σου, ο χαριστεας !!!!
σκασε ρε γκει μιλας κιολας
λουλα..ε λουλα
αραξε στον καναπε σου τωρα.
για αυτο ποτε δεν θα γινεις μεγαλος παικτης.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
georgethirdeye (28-04-10), stelios-7- (28-04-10)
Bookmarks