Κάρτα έπρεπε να φάει ο Ρονάλντο που έσπρωξε τον Γκουαρντιόλα αλλά ντάξει..
Εντιτ: Νταξει την πήρε..
Ευχαριστουμε.Να σαι καλα.![]()
Κάρτα έπρεπε να φάει ο Ρονάλντο που έσπρωξε τον Γκουαρντιόλα αλλά ντάξει..
Εντιτ: Νταξει την πήρε..
λούγκρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες
ρουφάτε τ΄αυγό σας
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
γεια σου ρε Νασιφ Μορίς ....φάμπρικα άνοιξες ....
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
Τι ανηλεές ξεμούνιασμα ήταν αυτό κ. Μουρίνιο?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ζοζε το ξεφτυλισες σημερα αλλα δε πειραζει επρεπε να ξεπληνουν το κομπλεξ για περυσιΠαμε σοβαρα για τη συνεχεια του πρωταθληματος!!!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μουρινιο.......εισαι ο καλυτερος.......αλαζονα......
The death of one is a tragedy The death of a million is just a statistic
Πω πω τι έγινε η βασίλισσα ρε παιδιά;
Που είναι οι πιστοί της ακόλουθοι;
Μουρίνιο να ζήσουμε να σε ξεχάσουμε
![]()
Coach (29-11-10)
5αστερι τσοντα αποψε...
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Μουρίνιο γαμιώλη γαμώ την Τούμπα όλη.
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
ANDREASPROEDROS (29-11-10), Eleni7 (29-11-10), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (29-11-10)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
για να επανέλθω στα "δικά" μου
αυτό παίδες ήτο .... γαμήσι μ' αλάτ' χοντρό απ΄ τσ' αλ'κες
![]()
ANDREASPROEDROS (29-11-10), Eleni7 (29-11-10)
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Cobain_7 (29-11-10)
μουρινιο πηρες τα @@ μου. μεγαλη γλωσσα ειχες και τελικα τη χρησιμοποιησες καταλληλα στον γκουαρντιολα. ξεφτιλα
ANDREASPROEDROS (29-11-10)
το νέο παρατσούκλι του Μουρίνιο: Special Five![]()
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Bookmarks