6αρα σημερα
μουρινιο εγγυηση
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
6αρα σημερα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ζητω το κατενατσιο του μουρινιο. θελω και εγω προπονητη που "κλεβει" τα αποτελεσματα![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Faithful (23-10-10)
Σας έχω σταμπάρει όλους του Ρεαλίτες εδώ μέσα.
Πως τολμάτε;
Μόνο και μόνο που αναφέρετε το όνομα του παλιομουρίνιο με φουντώνετε.
Τι έκανε η τσιγκολελέτα της Ισπανίας και χαίρεστε;
Ηλία κι εσύ τέκνον με τους ακατανόμαστους; Θα σε αποκληρώσω![]()
οχι βεβαια. τη ρεαλ δεν τη γουσταρω καθολου. αναμεσα σε μπαρτσα-ρεαλ προτιμω τη βαρκα.
απλα ακουω πολλες φορες για το μουρινιο πραγματα τα οποια δεν ισχυουν απλα και μονο επειδη ειναι αντιπαθητικος. ουτε εγω τον γουσταρω αλλα σαν προπονητης ειναι στο τοπ5. και μαλιστα εχοντας πολυ λιγα χρονια καριερας σε σχεση με τους υπολοιπους μεγαλους ευρωπαιους προπονητες.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Είπα κι εγώ.......Το παιδί μου με τον εχθρό;
Ο Μουρίνιο όχι μόνο είναι αντιπαθητικός, αλλά και κλασική περίπτωση για ίδρυμα.
Στους τοπ5 ψυχασθενείς ανήκει σίγουρα.
Βρε εδώ έχουμε Πέπε και θα ασχολούμαστε με τον Δελαπατρίδη;
Και είναι και μικρότερος από το ψυχασθενή, με τα μυαλά στο κεφάλι, ωραίος ως άντρας και από τα σπλάχνα της Barca.
Μη μου λέτε για Μουρίνιο γιατί αηδιάζω πιο πολύ από ότι με το σαυράκι που μπήκε στο σπίτι μου για να με τρομοκρατήσει...
BrazHlias (24-10-10)
πολυ δηθεν ο ζεζε οντως αλλα αυτο δεν του μειωνει την προπονητικη του ικανοτητα.
ο γκουαρντιολα για τη μπαρτσα ειναι ο καταλληλοτερος.τον σεβονται γιατι ειναι ενας απο αυτους. ξερει την ομαδα, τις ακαδημιες, τους παιχτες, και κυριως τις ψυχωσεις των καταλανων.ειμαι σχεδον σιγουρος παντως πως στην ομαδαρα που εχει φτιαξει η μπαρτσελονα ελαχιστα εχει συντελεσει ο γκουαρντιολα. και νομιζω πως αν προπονουσε οποιαδοιποτε αλλη ομαδα αυτου του επιπεδου θα την πηγαινε ακλαφτη, αλλα αυτο ειναι απλα μια υποθεση.
Ζητω ο Ζοσε Μουρινιο.
ο Πεπε Γκουαρδιολα,και προπονητικα και σαν εμφανιση και στυλ αλλα και μυαλο,μια τριχα απο το δεξι....μυδι του Ζοσε ειναι!Κυριολεκτικα ομως!
ηταν ωραιο παιδι στα νιατα του ο Πεπ...τωρα,φυσιογνωμικα,μου θυμιζει πολυ το...Μαρεσκα!![]()
Στην πριμέρα πάντα υποστήριζα την Μπάρτσα και φυσικά απεχθάνομαι τη Ρεάλ. Επίσης τον πρώτο
καιρό που άρχισε να γίνεται γνωστός ο Μουρίνιο και να προβάλλεται από τα μέσα και μέχρι
πρόσφατα τον απεχθανόμουν κι αυτόν (σαν χαρακτήρα) αλλά άλλαξα γνώμη. Έχω βαρεθεί τους
μετριοπαθείς καθώς πρέπει επαγγελματίες. Μου αρέσει η τρέλα του και η προκλητική συμπεριφορά
του, στο κάτω κάτω όσο αλαζόνας και εγωπαθής κι αν είναι, έχει τις προπονητικές ικανότητες που
τον δικαιολογούν. Αυτοί που μου τη δίνουν είναι αυτοί που συμπεριφέρονται έτσι και είναι μέτριοι.
Haris1984 (24-10-10)
καλά ο Πεπ είναι χαλαρά ο πιο καλοντυμένος προπονητής από όλους!!!!! άψογος πάντα!!! όσο για τις προπονητικές του ικανότητες δεν νομίζω να είναι αμελητέες...δεν πάει με αυτόματο πιλότο η Μπάρτσα...
όσον αφορά τον Μουρίνιο εγώ τον πάω ως προπονητή και θυμάμαι και την κόντρα που είχαμε για το αν παίζει επιθετικά ή όχι. νομίζω οι αμέτρητες 6αρες που έχει στην συλλογή του λένε πολλά...σίγουρα δίνει έμφαση στην άμυνα, αλλά από εκεί ξεκινά κάθε μεγάλη ομάδα σήμερα.
4 ο Κριστιάνο σήμερα....ααα ρε παικταρά κρίμα που έφυγες από το Μάντσεστερ
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
αν και περυσι ηταν επισης πολυ καλος εντουτοις αν ο κριστιανο φοραει το 7 στην πλατη γινεται αλλος παικτης χεχε
Rena (25-10-10)
Έλεος ρε Χάρη. Νομίζω ότι από αρχαιοτάτων χρόνων το μόνο αυταπόδεικτο είναι η ομορφιά.
Πες μου τώρα ότι είναι μπάζο ο Πέπε να τραβάω τις κοτσίδες μου.
Είπαμε να είμαστε παράξενοι αλλά όχι και τόσο. Χάλια ο Νικοπολίδης, χάλια ο Πέπε, χάλια ο ένας χάλια ο άλλος.
Και έχουν ακριβώς την ίδια ηλικία με τον Αντώνη ο Πέπε. Το 1971 και οι δύο. Που θα μου πεις το Μουρίνιο ωραιότερο.
Να πεις για την προπονητική του ικανότητα ωραία να δεχτώ τη γνώμη σου. Αλλά για την εμφάνιση θα πέσει να μας πλακώσει
ότι ταβάνι υπάρχει στο λεκανοπέδιο.
Ήταν ωραίος στα νιάτα του ο Πέπε έτσι; Ξέρεις μερικοί άνθρωποι μεγαλώνουν και ομορφαίνουν και γενικά αν είσαι ωραίος
δεν είσαι μέχρι τα 30. Και για να μην πω για άντρες 40 και 50 και 60 ετών, θα σου αναφέρω τη Μόνικα Μπελούτσι που είναι αισίως 46 ετών
κουκλάρα και πρόσφατα για δεύτερη φορά μαμά.
Η ηλικία δεν είναι όπως τα αναπάντητα ερωτήματα της ανθρωπότητας για το διάστημα και το σύμπαν.
Δεν ξέρω αν υπάρχει ζωή στον Άρη αλλά ζωή μετά τα 30 και ομορφιά, γοητεία, σεξ απήλ, υπάρχει πάαααααααρα πολύ και σε πάρα πολλούς.
Επίσης πρώτη φορά βλέπω ομάδα να γαμεί και να δέρνει χωρίς να έχει προπονητή. Ας μας πουν πως το κάνουν αυτό στη Barca
να το κάνουμε κι εμείς, γιατί με τους προπονητές έχουμε ένα θέμα. Να βάλουμε κι εμείς έναν διακοσμητικό και να καταφέρνουμε τα πάντα.
Όχι άλλη ισοπέδωση σας παρακαλώ.
Άσχημος, ατάλαντος, ανύπαρτος ο Πέπε. ΟΚ ότι πείτε...
Ήξερε πάρα πολύ καλά ο Πιραντέλο όταν έγραφε το: "Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε"
Δεν ειναι ισοπεδωση Ελενη μου.η προσωπικη γνωμη ειναι,νομιζω πως δικαιουμαι να την εχω εστω αυτη.
Οσο για την Μπαρτσα,υπαρχει ενα ολοκληρο συστημα απο πισω(δεν εννοω κατι πονηρο),με πολλους ανθρωπους εκπαιδευμενους,αρτιο πρωσπικο,απο τις Ακαδημιες μεχρι την επαγγελματικη ομαδα,που δουλευει,παραγει παικτες και συστηματα.Το ιδιο εκανε τον Ραικαρντ και τον Τεν Κατε να μοιαζουν προπονηταραδες,που τωρα ειναι εξαφανισμενοι και οι δυο.Γιαυτο λοιπον,εγω πιστευω πως αν ο Πεπε πηγαινε σαλλη ομαδα,θα αποτυγχανε οικτρα.Και ως προπονητης,θα δοκιμαστει και σε μια αλλη ομαδα,που δεν εχει αυτο το συστημα.Αν επιτυχει κι εκει,θα σημαινει πως εχει ικανοτητες.Αλλα για μενα,νομιζω πως παει με αυτοματο πιλοτο.Απλα κανει τα βασικα σωστα.Ενω ο αλλος,ο Μουρινιο,εχει επιτυχει σε 4 διαφορετικες ομαδες,σε 4 διαφορετικες χωρες,χρονια τωρα.Τυχαιο?δεν νομιζω....ακομα και η πρωτη ομαδα που ανελαβε,πριν την Πορτο,η Λειρια,μια ομαδα μικρομεσαια,ειχε καταφερει να την βγαλει ΤΡΙΤΗ αναμεσα σε Πορτο,Μπενφικα και Σπορτινγκ,αλλα και κυπελλουχο Πορτογαλιας.
Οσο για την εμφανιση, εκει τα πραγματα ειναι κατεξοχην υποκειμενικα.Ε και τη φαλακρα προσωπικα δεν τη θεωρω και τοσο στοιχειο ομορφιας!![]()
Η φαλάκρα δεν είναι στοιχείο ομορφιάς, τα γκρίζα μαλλιά δεν είναι, οι κοιλιακοί φέτες δεν είναι, το γυμνασμένο σώμα δεν είναι....
Χάρη επειδή δεν θυμάμαι ποτέ να έχεις αναφέρει έναν άντρα που να θεωρείς ωραίο και σέξυ γι΄αυτό ακριβώς στο λέω.
Και φαλακροί ωραίοι υπάρχουν, και γκριζομάλληδες, και μεγάλοι και μικροί και τέλος πάντως είναι η αύρα και το παρουσιαστικό
ενός ανθρώπου που τον κάνουν γοητευτικό εκτός από τα εξωτερικά του χαρακτηριστικά.
Εμένα ο μπαμπάς μου ήταν φαλακρός, αλλά δεν θεώρησα ποτέ ότι στερείται γοητείας.
Και ο Πέπε είναι πολύ ωραίος άντρας και ο Αντώνης και πολλοί που δεν έχουν τρίχα στο κεφάλι τους.
Θα ήθελα πολύ να μου πεις έστω και έναν άντρα που να τον θεωρείς ωραίο και σέξυ.
Πάρα πολύ θα το ήθελα.
Όσο για το Mουρίνιο και για τις επιτυχίες του ως προπονητής να τις έχει και να τις χαίρεται.
Αλλά μάλλον θα ήταν πολλές αυτές που δεν του έκατσαν κι έχει πολύ μεγάλο απωθημένο και έγινε τέτοιος σκατοχαρακτήρας.
Κάτι που δεν ισχύει σίγουρα για τον Πέπε, που είναι άκρως επιτυχημένος και πολύ ωραίος. Αυτή είναι η αλήθεια και δεν αλλάζει.
στη Ρεαλ,τα πραγματα ειναι αλλιωτικα.υπαρχουν λεφτα,τωρα ειδικα επι Περεθ.αλλα δεν υπαρχει το φοβερα οργανωμενο συστημα της Μπαρτσελονα,σε επιπεδο ακαδημιων πχ.χωρια που επι χρονια ξοδευονταν ενα καρο λεφτα,σε λαθος παικτες...αρα...οχι και τοσο!
Bookmarks