Reds (19-01-12)
Δεν είπα ότι ευθύνεσαι εσύ, αλλά δεν γίνεται και να λέμε αδερφές τους τεχνίτες παίκτες. Και στο φινάλε, καλύτερα να βλέπω αδερφές παρά δολοφόνους. Δηλαδή ο Ζιο ήταν αδερφή; Γιατί κι αυτός πολλές φορές θυμάμαι ότι βούταγε στο παραμικρό μαρκάρισμα, ειδικά τα επόμενα χρόνια μετά το τσεκούρωμα του Σέμου. Καλά κάνουν οι διαιτητές και είναι ελαστικοί. Και τίποτα να μην είναι καλά κάνουν και τα δίνουν! Όλοι οι υγιείς φίλαθλοι πρέπει να ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να προστατεύονται οι μπαλαδόροι παίκτες κι όχι να τους την λέμε κι από πάνω...
Reds (19-01-12)
Δεν μου φαινεται καθολου γκεη ομαδα η Μπαρτσα παντως,μια χαρα κλωτσιδια ριχνει κι αυτη οταν χρειαζεται.
Και τρελλο πρεσινγκ κανει οταν αμυνεται,δεν ειναι μονο τακουνακια και πασουλες.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Πανο δεν με καταλαβες..
Και ο Ανατολακης αντιαθλητικος ηταν και ο Αβρααμ το ιδιο ειναι ορισμενες φορες το θεμα ειναι οτι εμενα μου τι δινει που συνεχεια κλαιγονται στον διατητη με το παραμικρο.
Απο εκει και περα ναι θελω να βλεπω μπαλιτσα γιατι το γουσταρω και οπως ειδες βλεπω την ανωτεροτητα τις Μπαρτσα.
Η Τεχνικη τις Μπαρτσελονα ειναι τρομερα υψηλη οσο ζω δεν εχω δει ομαδα με τοσο τεχνικη στο παιχνιδι που κανει αλλα επειδη ο κομος μιλαει μονο για τις κοκκινες που
επρπε να δει ο Πεπε και ο ραμος ε καπου χαλιεμαι και λεω αντρικο αθλημα ειναι ρε θα πεσουν και τα μπουνιδια..
Κοιτα εδω..
Rena (19-01-12)
και οι μεν και οι δε αδερφάρες του κερατά είναι. με το παραμικρό κλαψομουνίζουν στο διαιτητή, ενώ στην αμέσως προηγούμενη ή επόμενη φάση κάνουν ακριβώς το ίδιο μαρκάρισμα. κάτι γατάκια σαν τον Πικέ, τον Μασεράνο, τον Μπούσκετς, τον Πέπε, τον Κοεντράο, τον Ράμος και πολλούς άλλους, στην Πρέμιερ θα τους είχαν διαρκώς τιμωρημένους είτε για αντιαθλητικά μαρκαρίσματα και εκτός φάσης χτυπήματα (εκεί υπάρχει τιμωρία μέσω βίντεο) είτε για παρατεταμένο πρήξιμο όρχεων διαιτητών. ελάτε ρε γατάκια στον τελικό να δούμε αν θα χρειαστείτε ΚΑΙ ΠΑΛΙ τη διαιτησία για να μας κερδίσετε!!!!!!!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Mατσάρα. Φοβερή η Μπαρτσελόνα γελοιοποίησε την Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτός ο Πέπε είναι τσιρκολάνος, επικίνδυνος και φυσικά όσο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής είναι και ο Τάισον. Άδικη η νίκη της Μπαρτσελόνα, και λέω άδικη γιατί ενώ μπορούσε άμα ήθελε να βάλει και μια ντουζίνα τεμάχια στους αντιπάλους της επέλεξε να τους διασύρει δια της τεχνικής "πασούλα, ντριπλίτσα, γιατί κλαίει το μωράκι;".
Ενα μεγάλο μπράβο από μένα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
σορρυ για την εκφραση, αλλα η ρεαλ ειναι η πουτ...τσα της μπαρτελονα, τα λογια ειναι περιττα!
Η μόνη ομάδα που θα μπορούσε να πάρει το ΤΛ φέτος από την Μπάρτσα είναι η Σίτυ,
αλλά δυστυχώς απεκλείσθη από τη διοργάνωση και ήρθε στο Γιουρόπα που τοχουμε
γκαβατζομένο στον Πειραιά.
Γαμημένη ατυχία παίδες...![]()
Coach (19-01-12)
Θα το φάτε το κεφάλι σας....
Αγαπώ τον Γκουαρντιόλα μου και μόνο αυτόν γιατί έχει κάνει τους ρεΑΛΗΤΕΣ ρόμπα, είναι ΑΝΤΡΑΣ με τα όλα του, είναι προπονητής με τόνους αρχ$#&α,
είναι συνομήλικός μου -χτες είχε γενέθλια το πουλάκι μου- και ο Μουρίνιο δεν είναι άξιος, ούτε τα σώβρακα της Μπάρτσα να πλύνει...
Όπως επίσης παλιοαδερφή Πέπε ψόφα αλήτη....Αλλά νομίζω ότι αντιπροσωπεύει επάξια την ομάδα στην οποία ανήκει...
SIRSOULIS (19-01-12)
Γκουαρντιόλα,Μουρίνιο είναι πουθενάδες μπροστά στον Ερνέστο![]()
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Xελεν και Μουρίνιο είναι ένα σώμα μια ψυχή. Οσο κι αν το αρνείται το πάθος της Ελένης την προδίδει![]()
Eleni7 (19-01-12)
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Eleni7 (19-01-12)
Μπεεεε.
Coach (19-01-12)
Νικόλα, καλά ξεκίνησες τον οφτοπικισμό, συμμάζεψε τώρα![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks