Όλα παίζουν αγορίνα: Τουλάχιστον, ξεπληρώνουν όποιον τους βλέπει.
σκεψου και το αλλο ομως, εκτος απο το χρεος της ρεαλ προς αλλους, υπαρχουν και χρεη των "αλλων" προς τη ρεαλ. Εννοω, πως αν στο χρεος της ρεαλ συμπεριλαμβανονται τα χρηματα που θα πρεπει να δωσει ακομα για τον ροντριγκες, τον τσικαριτο και τον κροος πχ., θα πρεπει να ξερουμε και το ποσα εχει ακομα λαμβανειν, απο τις μεταγραφες των αλονσο, ντι μαρια, ντιεγκο λοπες.
Δεν θα σου πω οτι ειναι κερδοφορα περισσοτερο και απο τον Ολυμπιακο του μαρινακη, αλλα μου φαινεται πως οι αρδ λενε τα μισα για να ακουγεται η ειδηση πιο "πιασαρικη".
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Όλα παίζουν αγορίνα: Τουλάχιστον, ξεπληρώνουν όποιον τους βλέπει.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Λυπάμαι όχι τη Λα Κορούνια αλλά όσους το είχαν παίξει 4-6 γκολ και πανηγύριζαν μόλις μπήκε το 4ο γκολ του αγώνα!![]()
Άμα δεν βλέπαν το ρολόι, ας πρόσεχαν...
απιστευτο σκορ
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Να αποβληθεί - βλέπεις κάποια άλλη εξήγηση;
Αλλά το κορακοτρόλλ, τον άφησε μέσα, για να υποφέρει...
BrazHlias (21-09-14)
μολις το καρφωσε η μπαρτσα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
1-1 η ρεαλ
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Δεν παιζεται η Ρεαλάρα. Πλακίτσα κάνει.
Oύτε στο FIFA δεν βλέπεις τέτοια μπάλα![]()
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Αυτά, είναι παιχνίδια που παίζονται κυριολεκτικά στο χιλιοστό: Θα μπορούσε να γίνει και 0-2 από το 30' και κύριος οίδε μετά, αλλά θα μπορούσε καν να μην είχε γίνει το 0-1...
Φυσικά και δεν γεννάται ζήτημα, περί του αν είναι δίκαιη η τελική επικράτηση της Ρεάλ. Ακόμα και όταν ήταν πίσω στο σκορ, η εικόνα της, ήταν τουλάχιστον, λίγο πιο πειστική.
sirjohnbest (26-10-14)
Τρίμηνος αποκλεισμός στον Ζιντάν
![]()
Ο δικαστής της διοργανώτριας αρχής τιμώρησε τον Ζινεντίν Ζιντάν με αποκλεισμό τριών μηνών από τους πάγκους, επειδή προπονούσε τη Ρεάλ Μαδρίτης Β', χωρίς να έχει το σχετικό δίπλωμα.
Ο δικαστής Φρανθίσκο Ρούμπιο επέβαλλε σύμφωνα με τη "Marca", ποινή τριών μηνών αποκλεισμού στο Γάλλο τεχνικό της Ρεάλ Μαδρίτης Β', Ζινεντίν Ζιντάν, επειδή δεν ήταν κάτοχος του απαιτούμενου διπλώματος.
Η "υπόθεση Ζιντάν" ξεκίνησε μετά από καταγγελία του Μιγκέλ Γκαλάν, εκπροσώπου των Ισπανών προπονητών και διευθυντή της "ΘΕΝΑΦΕ" (Ισπανικό εθνικό κέντρο κατάρτισης προπονητών) ότι ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν είναι κάτοχος του διπλώματος Επιπέδου 3 που απαιτείται για να προπονήσει ομάδα σε αυτή την κατηγορία.
Μετά την απόφαση του Φρανθίσκο Ρούμπιο ο "Ζιζού' δεν θα μπορέσει να καθίσει στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης Β' για το διάστημα της τιμωρίας του. Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ ο Γάλλος τεχνικός είναι κάτοχος διπλώματος Επιπέδου 2, και να πάρει του δίπλωμα του αμέσως ανωτέρου επιπέδου στην Ισπανία απαιτούνται έξι χρόνια.
Με τρίμηνο αποκλεισμό από τους πάγκους τιμωρήθηκε σύμφωνα με την "Marca" που θεωρεί δεδομένη και βέβαια την πληροφορία που έχει διαρρεύσει σε όλο τον ισπανικό Τύπο, και ο Σαντιάγκο Σάντσεθ, βοηθός του Ζινεντίν Ζιντάν στη Ρεάλ Μαδρίτης Β'.
Τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης όσο και ο ίδιος ο Ζινεντίν Ζιντάν αναμένεται να ασκήσουν έφεση, ενώ σαν έσχατο βήμα σε περίπτωση που η ποινή παραμείνει είναι η προσφυγή στο CAS.
—John Lennon
κερδισανε ανετα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Τρομερη η Ρεαλ τον τελευταιο καιρο
Σκορπάει τρόμο η Ρεάλ! (video)
Φόβο και τρόμο σκορπάει με τα… κατορθώματά της το τελευταίο δίμηνο η Ρεάλ Μαδρίτης με 13 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Ποιο ρεκόρ ισοφάρισε η «βασίλισσα» και ποιο κυνηγάει να σπάσει...
Σκορπάει τρόμο η Ρεάλ! (video)
16
Μέγεθος κειμένου
Τελευταία ενημέρωση 09/11/2014, 10:45
Ποιος βλέπει την Ρεάλ Μαδρίτης και δεν φοβάται; Η «βασίλισσα» διάγει μια απίστευτη περίοδο φόρμας και κατατροπώνει όποια ομάδα βρει στο… διάβα της. Ήδη, στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, όχι μόνο κάλυψε τη διαφορά από τη Μπαρτσελόνα, αλλά την «καβάλησε» κιόλας, έχοντας στρογγυλοκαθίσει στην κορυφή της βαθμολογίας, μετά από 11 αγωνιστικές. Στο Champions League, μετράει τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στον 2ο όμιλο και έχει εξασφαλίσει από την 4η αγωνιστική την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.
Η αλήθεια είναι ότι οι «κολλητές» ήττες από Σοσιεδάδ (4-2 εκτός) και Ατλέτικο Μαδρίτης (2-1 εντός) προκάλεσαν προβληματισμό, αλλά μάλλον στους άλλους… Ο Κάρλο Αντσελότι και οι παίκτες του το είδαν εγωιστικά και από τότε μέχρι σήμερα έχουν να επιδείξουν μόνο νίκες κάποιες εκ των οποίων με εντυπωσιακά σκορ.
Όπως το χθεσινό (08/11) 5-1 επί της Ράγιο Βαγεκάνο, το 8-2 επί της Λα Κορούνια στο «Ριαθόρ» και οι πεντάρες σε Αθλέτικ Μπιλμπάο (5-0) και Λεβάντε (5-0). Σε 11 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, η Ρεάλ έχει πετύχει συνολικά 42 γκολ, δηλαδή 3,8 τέρματα κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι, ισοφαρίζοντας την δική τους καλύτερη επίδοση, που κρατάει από τη σεζόν 1950-51.
Η «βασίλισσα» έχει ένα ακόμη κίνητρο για να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα. Σε αυτό το «κολασμένο» δίμηνο, έχει πετύχει συνολικά 13 νίκες (8 στο πρωτάθλημα, 4 στο Champions League και 1 στο Κύπελλο) και κυνηγάει το ρεκόρ των 15 συνεχόμενων νικών, το οποίο έχουν πετύχει ο Ζοσέ Μουρίνιο τη σεζόν 2011-12 και ο Μιγκέλ Μουνιόθ τη σεζόν 1960-61. Θα τα καταφέρει; Αν συνεχίσει να έχει το πόδι στο… γκάζι, όχι μόνο θα το ισοφαρίσει, αλλά θα το διαλύσει! Αυτή την περίοδο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η παρέα του, απλά δεν παίζονται…
Δείτε το σχετικό βίντεο
Επιμέλεια: Τάσος Νικολόπουλος
Σήμερα, το να σκοράρει τουλάχιστον 4 γκολ πλήρωνε μόλις 1,57!!!!!
Εσύ μαζέψου! Με έχεις αφήσει χωρίς πλάνα, χωρίς πληροφόρηση από το NHL και τους Βανκούβερ Κανάκς, χωρίς τα ποσοστά μου από το πόκερ κλπ. και το έχεις ρίξει στο τόπι. Αν συνεχίσεις αυτό το τροπάρι θα σου στείλω μια ντουζίνα πεινασμένες για σάρκα τζιχαντίστριες από τη Συρία και καλά σου ξεμπερδέματα...
*Κι εγώ, λίγο βέβαια, την Ρεάλ κοιτάζω στην Ισπανία. Συντριπτικά καλύτερη ομάδα φέτος από όλες τις άλλες. Αυτόν τον πιτσιρίκο τον Ίσκο θα ήθελα να μου φέρει ο Βαγγέλης στον Πειραιά, να πέσουν τα τσιμέντα μέχρι τα Καμίνια.
VALVERDES_7 (10-11-14)
Πολυ καλη ομαδα η ρεαλ και οπως ειχα προβλεψει εξαρχης, αυτη θα ειναι και η πρωταθλήτρια ισπανιας.
Ωραια μπαλα, πολλες φασεις και πολλα γκολ.
BrazHlias (21-12-14)
Ο καλυτεχνης ειναι σουμπητος για το κλαμπ του Ντιμη![]()
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (12-01-15)
Bookmarks