Coach (27-10-11)
Coach (27-10-11)
Βασικα το μονο που θα ονειρεουμουν{Ποδοσφαιρκα} ειναι να βρεθω στο Σαντιαγκο Μπερναμπεου..![]()
Σακη νομιζω παλια σε συζητηση που ειχαμε κανει μου ειχες πει οτι ειχες παει στο Μπερναμπεου?
Η Κανω λαθος..?
Καλα το θυμομουν..
Απιστευτο σταδιο και απο τι βλεπω σε φωτο οι πανω κερκιδες γκρεμος....!!!
Μακαρι καποια στιγμη να καταφερω να παω.
Πολυ ωραιο σταδιο πραγματικα.Ειχα ανεβασει και φωτο σε προηγουμενες σελιδες.Το μονο μειον ειναι η ασταματητη γκρινια των ισπανων:απογοητευονται πολυ ευκολα,ενθουσιαζονται μονο με νικη (δεν υπαρχει εκει η εκφραση "παιξαμε καλα.Η νικη με οποιονδηποτε τροπο ή τιποτα.").Αλλα γενικα θα περασεις καλα.Και πολυ καλη η μπουτικ που εχουν.
Πιστεψε με αυτοι δεν αντεχονται σε αυτο το θεμα.Εμεις ειμαστε ο,τι ειμαστε-γκρινιαρηδες,μιζεροι καμια φορα-αλλα εχουμε και μια περηφανεια να δουμε την ομαδα μας να παιζει καλα,να πεταει,να βαζει πολλα γκολ.Αυτοι ειναι πιο υπερβολικοι.Πρεπει να το ζησεις για να καταλαβεις.Οταν με το καλο πας εκει θα δεις τι εννοω.
Καταλαβα..
Ενταξει λογικο μου φαινεται διοτι οταν εισαι οπαδος τις Ρεαλ-Μπαρτσα..εχεις και απαιτησεις και δεν δεχεσαι τις ηττες.
Δε μου αρέσουν ... προτιμώ της Καλαμαριάς.![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
οντως για τον πεοντα το γηπεδο, ουτε μια λακουβιτσα ρε? σε τετοια "χαλιά" παιζω και εγω, το θεμα ειναι να παιζεις υπο αντιξοες συνθηκες, εκει δειχνεις την αξια σου. για να ερθει ο ροναλντο με τον κακα στο γηπεδο της προοδευτικης να κανουν τα κολπακια τους και αν δεν φανε 5αρα απο το σουλη τον παπαδοπουλο θα ψηφιζω πασοκ για την πυολοιπη ζωη μου.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
κανα λινκακι με αγγλικη περιγραφη???
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Faithful (30-10-11)
Να παμε και λιγο στις σοβαρες ομαδες..
Real Sociedad - Real Madrid
0 - 1
Higuain το γκολ.
γυρισε η παιχτουρα και μοιραζει τεμαχια..!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Βασικα εχθες η Ρεαλ στο εκτος εδρα με την λυων επαιζε με Μπενζεμα-Ροναλντο-Ντι Μαρια και στα χαφ Αλονσο-Οζιλ-Ντιαρα-Κεντιρα.
Ρε παιδια μην συγκρινετε τις ομαδες αυτες διοτι εχουν τρομερα ικανους και ποιοτικους ποδοσφαιρστες.
Το στυλ τις ομαδας δεν παζει ρολο με τους ποσους επιθετικους παιζει αλλα με το πως επιτίθεται στο συνολο η ομαδα.
Bookmarks