Σελίδα 49 από 246 ΠρώτηΠρώτη ... 91929394546474849505152535969798999149 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 961 έως 980 από 4903

Θέμα: REAL MADRID

Το avatar του χρήστη giorgossiderie

Thanks
    1.317
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.857 φορές σε 1.119 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

τώρα είμαι οφ τόπικ αλλά τρελαίνομαι και γράφω όπου βρίσκω με τις μαλακίες που κάνουμε. σε λίγο θα γράφω και στους τοίχους του γραφείου μου. τα πράγματα είναι τόσο απλά απορώ πως δε τα βλέπουμε...
    ---------------------

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.094
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.943 φορές σε 14.459 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από giorgossiderie Εμφάνιση μηνυμάτων
    τώρα είμαι οφ τόπικ αλλά τρελαίνομαι και γράφω όπου βρίσκω με τις μαλακίες που κάνουμε. σε λίγο θα γράφω και στους τοίχους του γραφείου μου. τα πράγματα είναι τόσο απλά απορώ πως δε τα βλέπουμε...
    Καθόλου μαλακίες. Εάν γίνει αυτό που λες -το αυτονόητο δηλαδή, και όχι μόνο στη Σερβία- πώς θα βγάλει τη μίζα του ο Χρυσι, ο Νίνι και οι άλλοι? Πώς θα υπερτιμήσουν την ενδεχόμενη μεταγραφή με σκοπό την κονόμα? Πώς θα τους παρουσιάσει ο Σωκ στους φιλάθλους και στον τύπο? Πώς θα προβληθεί ο ίδιος ως ο μέγιστος σωτήρ?

Τα καμπ και οι ακαδημίες είναι για τις υπανάπτυκτες ομάδες. Κάναν Άγιαξ, καμιά Άρσεναλ, τέτοιες...
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

Thanks
    1.317
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από differance Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καθόλου μαλακίες. Εάν γίνει αυτό που λες -το αυτονόητο δηλαδή, και όχι μόνο στη Σερβία- πώς θα βγάλει τη μίζα του ο Χρυσι, ο Νίνι και οι άλλοι? Πώς θα υπερτιμήσουν την ενδεχόμενη μεταγραφή με σκοπό την κονόμα? Πώς θα τους παρουσιάσει ο Σωκ στους φιλάθλους και στον τύπο? Πώς θα προβληθεί ο ίδιος ως ο μέγιστος σωτήρ?

Τα καμπ και οι ακαδημίες είναι για τις υπανάπτυκτες ομάδες. Κάναν Άγιαξ, καμιά Άρσεναλ, τέτοιες...
    Μα αδερφέ μου για τους άλλους το καταλαβαίνω αλλά ο πρόεδρος δε θέλει ένα παίχτη no fee και με μεταπώληση αλά καστίγιο; Για κέρδη μιλάω και γώ, για μεταπωλήσεις , για βιομηχανία παραγωγής παιχτών . Γύρω στα 1,6 εκατ. κοστίζει ετήσια η διατήρηση ενός κάμπ σε κάποια άλλη ευρωπαική χώρα αλλά μπορεί να σου βγάλει 2-3 παιχταράδες 17χρονους. Τόσοι ανεκμεταλευτοι ποδοσφαιριστές με όνομα και εδώ και στη πατρίδα τους περάσανε δεν έχουνε ρόλο γιαυτούς; ακούω τις μαλακίες του αλεξανδρή " θα πρέπει να πεθάνει όποιος θέλει να παίξει στη πρώτη ομάδα" 'ή "μακρυά οι γονείς μη με ενοχλείτε" και τρελαίνομαι γιατί όλη η κακοτεχνία του κόσμου μαζέυτηκε στην ομάδα μας. Μαθητευόμενοι μάγοι, ερασιτέχνες του κερατά, άσχετοι, χωριάτες της ευρώπης είμαστε...
    ---------------------

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από giorgossiderie Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε Κώστα όλοι πάνε παντού με το ανάλογο αντίτιμο. Θα πρόσεξες ότι δε πιστεύω στα "θρυλικά" υπερτιμημένα ονόματα του στάρ σύστεμ. Η ρεάλ κινείται σ΄αυτό το μοτίβο για να πουλαέι σώβρακα και φανέλλες. Τα λεφτά που δίνει είναι καθαρά για εμπορικό κέρδος το οποίο δεν είναι απαραίτητο να βγεί και στο χορτάρι.
    Όπως λές είδαμε τι έγινε και με τους "heroes" . Παίχτες που μπορεί να αποτελέσουνε ένα αξιόμαχο σύνολο , βεντέτες των φτωχών άν θελεις, είναι ικανοί υπό μια σωστή καθοδήγηση να πάνε μια μεγάλη ομάδα ακόμα μακρύτερα. Είναι οι ποδοσφαιριστές με τα ελάχιστα καπρίτσια, το περίσιο φιλότιμο, τις φιλοδοξίες που διαθέτουνε ΑΚΟΜΑ.
    Οι ΄'αλλοι είναι οι κορεσμένοι που πήραν όλες τις πρωτιές χόρτασαν χρήμα δόξα και κοριτσάκια. Αγόρασαν βίλα με πισίνα ολυμπιακών διστάσεων και σπά και έχουνε κάθε λόγο να προφυλάσσονται στα δύσκολα.
    Πάντα πίστευα και πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός με μια κατάλληλη διαχείρηση μπορεί να μπεί στο κλάμπ των μεγάλων της ευρώπης και μάλιστα να έχει και διάρκεια. Και με πολύ λιγότερα λεφτά.
    Ένας καλός προπονητής τύπου Μπλαχίν για 10 χρόνια, απερίσπαστος και μια ομάδα ικανών ανθρώπων που θα νοιάζονται και κανένα 25αρι μπάτζετ μπορεί να μας κάνει ακτύπητους.
    Στ΄αλήθεια οι σκάουτερ μας είναι αυτοί που ανακάλυψαν το μπόμπο και το ντραγκο; Πόσο φαίνεται η γύμνια μας σε τέτοιες περιπτώσεις.
    Κάτι παιχταράδες αξία 3-4 εκατομμυρίων και κατάλληλης ηλικίας νομίζω ότι θα γέμιζαν το ρόστερ μας καθοριστικά.
    και ένα στοίχημα από τώρα . Άν η ρεάλ πάρει το πρωτάθλημα τη νέα σαιζόν θα κεράσω όλο το φόρουμ από ένα λουκούμι ......
    Ας τα παρουμε ενα-ενα Χρηστο.

Καταρχην δε πανε ολοι παντου με τα αναλογα λεφτα. Ο Κακα εφτυσε τα εκατον τοσα μυρια της Σιτυ, αλλα στη Ρεαλ ειπε ναι για λιγοτερα. Η Μιλαν μονο εχασε καμια 50αρου μυρια που θα επαιρνε παραπανω απο τους σειχηδες. Οπως κι η Τσελσι παλιοτερα που εσπασε τα μουτρα της παρα τα μυθικα ποσα που προσφερε για Ανρί και Τζεραρντ. Με το ιδιο σκεπτικο κι ο Αγκουέρο δε θα πουληθει ποτε στη Ρεαλ απο την Ατλετικο ουτε βεβαια κι ο Ντανι Αλβες απο τη Μπαρτσα. Οσα κι αν προσφερει ο Πέρεθ.

Η Ρεαλ δε πηρε τους παιχτες αυτους για να πουλησει σωβρακα και φανελες, αλλα για να χτυπησει τη Μπαρτσελονα και τους Αγγλους στο ΤΛ. Οι Μποστον Σελτικς για να ξανακανουν ομαδα που θα χτυπαει πρωταθλημα τα εχωσαν σε Γκαρνέτ και Ρέι Αλλεν. Με μετριους φερελπιδες δε γινεσαι πρωτος πουθενα. Απεναντι σε ενα Ομέρ Βρυώνη πρεπει να αντιπαραταξεις ενα Γεώργιο Καραισκάκη, οχι τον φερελπι ανθυπολοχαγο της Αλβανιας.

Οι παιχτες που δε θα κανουν βεντετισμους, θα ειναι καλα παιδια, θα δεσουν υπο τον καλο προπονητη/δασκαλο, και θα ειναι ταυτοχρονα πρωταθλητες απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Οι μεγαλοι παιχτες που αλλαζουν ισσοροπιες ειναι βεντετες, το ιδιο κι οι μεγαλοι οδηγοι της Φορμουλα-1, το ιδιο κι οι μεγαλοι μουσικοι, ΠΑΝΤΟΥ ο χαρισματικος θελει ειδικη μεταχειρηση γιατι ξερει οτι ανηκει σε μια πολυ ειδικη και σπανια ρατσα ανθρωπων.

Οσο για Ολυμπιακο, εγω λεω πως δεν εχει με τιποτα τα προσοντα να σταθει στο κλαμπ των μεγαλων. Ακομα κι ο αριθμος των οπαδων του ειναι πολυ μετριος για τα ευρωπαικα δεδομενα. Ας μας πουν τα παιδια του φορουμ που ζουν Γερμανια ποσα διαρκειας κοβει η Ντορτμουντ καθε χρονο, ναι αυτη η ομαδα που εδω και καμποσα χρονια βολοδερνει στη μεση της Μπουντεσλιγκα. Η Τοττεναμ εχει μια τεραστια λιστα αναμονης για διαρκειας, παροτι εχει χρονια μακρια απο τη κορυφη. Η ΤΣΣΚΑ Μοσχας εχει πολλαπλασιους οπαδους απο τον Ολυμπιακο και πολλα λεφτα, αλλα ματαια μεχρι στιγμης πασχιζει να κοντραρει τους δυτικοευρωπαιους. Και ποσες ομαδες ακομα να αναφερω?

Ενας Μπλαχιν με καμποσους καλους παιχτες επιπεδου Γκαλετι και Ντουφι θα μας εβαζαν στους ισχυρους της Ευρωπης? Με τη καμια, αυτο ειναι τεραστια ουτοπια. Τετοιους διαθετει ακομα κι η Φουλαμ με τη Σαραγοσα και μονο ισχυρες δεν ειναι.

Οσο για το στοιχημα, εγω δεν ενδιαφερομαι για το ποιος θα παρει του χρονου τη Πριμερα. Μπαλλα θελω να δω κι ειμαι σιγουρος οτι η Ρεαλ θα προσφερει πολλα χαιλαιτς του χρονου.

5. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

AIIZ (13-06-09)

Paranoid Alex7polis Το avatar του χρήστη Giwrgos7Alexpoli

Περιοχή
    Sto spiti mou
    Thanks
    246
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 293 φορές σε 204 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

sirkostas μην λες βλακειες για τους οπαδους εχουμε τους καλυτερους και τους περισσοτερους οπαδους στην ευρωπη,μην κοιτας η μπαρτσελονα και αυτες οι ομαδες που γεμιζουν τα γηπεδα σε καθε ματς,μην ξεχνας εχουνε πολυ ποιο μεγαλα γηπεδα απο εμας,ας ειχαμε κ εμεις τοσο μεγαλο γηπεδο σε καθε αγωνα κ εμεις γεματο θα το ειχαμε,μου φενετε ξεχνας την εποχη που παιζαμε στο οακα!!!

7. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Fakes (13-06-09)

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Προεπιλογή

Ρε τραβα να πλυνεις τα ποδια σου που θα μου πεις λεω βλακειες. Και μαθε να κουβεντιαζεις πριν γραψεις οτιδηποτε.

Το avatar του χρήστη nbqgr

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑ
    Thanks
    3.956
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.238 φορές σε 6.408 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Giwrgos7Alexpoli Εμφάνιση μηνυμάτων
    sirkostas μην λες βλακειες για τους οπαδους εχουμε τους καλυτερους και τους περισσοτερους οπαδους στην ευρωπη,μην κοιτας η μπαρτσελονα και αυτες οι ομαδες που γεμιζουν τα γηπεδα σε καθε ματς,μην ξεχνας εχουνε πολυ ποιο μεγαλα γηπεδα απο εμας,ας ειχαμε κ εμεις τοσο μεγαλο γηπεδο σε καθε αγωνα κ εμεις γεματο θα το ειχαμε,μου φενετε ξεχνας την εποχη που παιζαμε στο οακα!!!
    Δεν είναι έτσι αυτά τα λέμε μόνοι μας για εσωτερική κατανάλωση, είμαστε οπαδοί χωρίς οπαδική παιδεία.

Πρέπει να δείς οπαδούς ομάδων σαν την Leeds που την ημέρα που έπεφτε στην από την Premier είχε 35.000 οπαδούς σ' ένα γήπεδο στολίδι να χειροκροτούν την ομάδα.

Την ίδια μέρα στην Ριζούπολη με μικρές πιθανότητες ακόμη και για πρώτη θέση δεν είμασταν ούτε 3.000
    Cogito ergo sum

A member of the 6G club

10. Οι ακόλουθοι 5 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον nbqgr για αυτό το μήνυμα:

DaRkSaGa79 (12-06-09), Du3lisT (12-06-09), Red Sting (12-06-09), sadi (12-06-09), sirkostas (12-06-09)

Το avatar του χρήστη Red Sting

Thanks
    6.734
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.584 φορές σε 7.687 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

τι συζητάμε τώρα ρε Νίκο......εννοείται πως έχεις δίκιο!!!!! δεν μπορεί να συγκριθεί η παιδεία των Άγγλων με την δική μας, γιατί εμείς πολύ απλά δεν έχουμε παιδεία......

επίσης πολύ σωστό το παράδειγμα του Κώστα για την Ντόρτμουντ!!!!!! είναι η ομάδα με τους μεγαλύτερους ΜΟ τα τελευταία χρόνια παρόλο που δεν διεκδικεί ούτε την έξοδο στο Ουέφα.....νομίζω πως σε Γερμανία και Αγγλία πάει ο περισσότερος κόσμος!!!! πιο πολύς από Ισπανία!!! δεν είμαι και 100% σίγουρος, απλά έτσι θυμάμαι από μια έρευνα που διάβασα. για τις χώρες αυτές το ποδόσφαιρο είναι χαρά, γιορτή, διασκέδαση, ψυχαγωγία!!!!!!
    “The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
    ― Bertrand Russell

12. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (13-06-09)

Το avatar του χρήστη Du3lisT

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.726
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.283 φορές σε 10.829 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

"Συμφώνησε με τη Ρεάλ ο Βίγια"

Mετά τον Κακά και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοινώνει την ερχόμενη εβδομάδα και τον Νταβίντ Βίγια!

Την σιγουριά του για την πραγματοποίηση αυτής της μεταγραφής εξέφρασε όχι κάποιος άνθρωπος των "μερένγκες" αλλά ο ισχυρός άνδρας της Τσέλσι στην Ισπανία, Χουάν Κρους Σολ, ο οποίος προσπάθησε ανεπιτυχώς να διαπραγματευτεί με τη Βαλένθια για την αγορά του παίκτη για λογαριασμό των "μπλε".

"Ο Βίγια θέλει να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης και το καταλάβαμε. Μου είπαν ότι η συμφωνία μεταξύ του Νταβίντ και των μερένγκες είναι πρακτικά κλεισμένη", τόνισε ο απεσταλμένος των Λονδρέζων την ώρα της αποχώρησής του από τα γραφεία των "νυχτερίδων", και πρόσθεσε: "Ο ποδοσφαιριστής θέλει τη Ρεάλ, η υπόθεση έχει σχεδόν κλείσει, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα πλέον".

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των ισπανικών ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες, η μετακίνηση του 27χρονου επιθετικού στη Ρεάλ υπολογίζεται να κοστίσει στους Μαδριλένους το ποσό των 38.000.000, ενώ η επικείμενη απόκτησή του ίσως φέρει στην πόρτα της εξόδου τον Κλας Γιαν Χούντελααρ.
    http://www.red-dna.com/forum/signaturepics/sigpic5510_18.gif

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Giwrgos7Alexpoli Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κατ' αρχην ο Κωστας ειναι αρκετα μεγαλυτερος για να του λες οτι "λεει βλακειες" νομιζω πως πρεπει να εισαι πιο ηρεμος.
    Κατα δεύτερο Γιωργο το Καραϊσκακη φετος δε γεμισε σε ΚΑΝΕΝΑΝ αγώνα. Σε ολους υπηρχαν κενες θεσεις και πολλες, και το ξερω γιατι ημουνα εκει.
    Τριτον αφου εχουμε περισσοτερους οπαδους απο την Ρεαλ ας πουμε γιατι αυτη εχει 95000 ταμειακως ενταξει μελη (με συνδρομη ενα οκτακοσαρι παρακαλω και οχι εξηνταρι) κι εμεις ΚΑΝΕΝΑ; Γιατι ουσιαστικα κανενα μελος δεν εχουμε, μονο οσοι ανανεωνουν τα διαρκειας γραφονται μελη θελουν δε θελουν.

Που τους ειδες τους "καλυτερους" και τους περισσοτερους λοιπον; Σε κανα ονειρο; 337 χιλιαδες μελη εχει η Ρεαλ σε κλαμπ σε ολο τον κοσμο , νουμερο που ο Ολυμπιακος δεν θα το πιασει ουτε σε τρεις χιλιαδες χρονια.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

15. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (13-06-09)

Post-Pollution Member Το avatar του χρήστη d.n.a.

Περιοχή
    3τη στάνη δεξιά...
    Thanks
    3.292
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.215 φορές σε 3.170 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Κάπου είχα διαβάσει ότι η Ρεάλ σε δύο ματς (1 Τσάμπιον Λιγκ + πρωτάθλημα) βγάζει σε μέσο όρο 1,5-3 μύρια απο εισιτήρια, μπουτίκ, Μουσείο κτλ. Είναι η μόνη ομάδα που ΟΠΟΤΕ θές πας και πληρώνεις εισιτήριο για να δεις την προπόνηση της. Το μουσείο έχει είσοδο 10 ευρώ μιας και μιλάμε για το μεγαλύτερο μουσείο αθλητικού συλλόγου. Και πλέον με τον ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ Πέρεθ στην Προεδρία... πάει για πολυ ψηλά πράγματα. Η Ρεάλ ΠΑΝΤΑ θέλει να έχει στην κατοχή της παίχτες που έχουν πάρει το Χρυσό παπούτσι και πλέον με Κακά και Ρονάλντο έχει 2! Δεν υπάρχει καμία σχέση με Ελληνική ομάδα. Καμία όμως. Ακόμα και ο Κόσμος.

ΥΓ. Δεν την γουστάρω καθόλου... φαντάσου...

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.094
    Ignore User

Προεπιλογή

Κάνετε λάθος που συγκρίνετε την Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ολυμπιακό. Τα μεγέθη είναι δυσανάλογα και φυσικά τα εξαγόμενα συμπεράσματα λανθασμένα. Καλύτερα να συγκρίνουμε τον Ολυμπιακό με μια μικρομεσαία ομάδα της Ισπανίας, της Αγγλίας (ακόμα και της Championship) ή της Γαλλίας.
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...

18. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον differance για αυτό το μήνυμα:

Du3lisT (13-06-09), sirkostas (13-06-09)

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.642
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.589 φορές σε 8.156 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Du3lisT Εμφάνιση μηνυμάτων
    "Συμφώνησε με τη Ρεάλ ο Βίγια"

Mετά τον Κακά και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοινώνει την ερχόμενη εβδομάδα και τον Νταβίντ Βίγια!

Την σιγουριά του για την πραγματοποίηση αυτής της μεταγραφής εξέφρασε όχι κάποιος άνθρωπος των "μερένγκες" αλλά ο ισχυρός άνδρας της Τσέλσι στην Ισπανία, Χουάν Κρους Σολ, ο οποίος προσπάθησε ανεπιτυχώς να διαπραγματευτεί με τη Βαλένθια για την αγορά του παίκτη για λογαριασμό των "μπλε".

"Ο Βίγια θέλει να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης και το καταλάβαμε. Μου είπαν ότι η συμφωνία μεταξύ του Νταβίντ και των μερένγκες είναι πρακτικά κλεισμένη", τόνισε ο απεσταλμένος των Λονδρέζων την ώρα της αποχώρησής του από τα γραφεία των "νυχτερίδων", και πρόσθεσε: "Ο ποδοσφαιριστής θέλει τη Ρεάλ, η υπόθεση έχει σχεδόν κλείσει, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα πλέον".

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των ισπανικών ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες, η μετακίνηση του 27χρονου επιθετικού στη Ρεάλ υπολογίζεται να κοστίσει στους Μαδριλένους το ποσό των 38.000.000, ενώ η επικείμενη απόκτησή του ίσως φέρει στην πόρτα της εξόδου τον Κλας Γιαν Χούντελααρ.
    Πω πω τι μπομπες ειναι αυτες...
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

Thanks
    2.534
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.158 φορές σε 742 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

ΧΟΣΑΔΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ.
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Thanks
    1.317
    Ignore User

Προεπιλογή

Φίλοι μου δε λαμβάνετε υπ΄όψη σας κάποια πράγματα πρίν πείτε ότι οι εγγλέζοι έχουν ποδοσφαιρική παιδεία.
    Κατ΄αρχήν δεν είναι παιδεία αλλά μονομανία και εξάρτηση από το ποδόσφαιρο. Είναι ο τρόπος της οικογενειακής τους διασκέδασης. είναι τα μπουζούκια, οι παραλίες, ο φραπές, η μπουρδελότσαρκα, το καμάκι.
    Όταν πρωτοχρονιές μετά από ένα ανηλεές ξενύχτι εμείς σα λαός ξυπνάμε στις 5 τ΄απόγευμα αυτοί παίζουνε μπάλα. Αυτό έχουνε μ΄αυτο ξεδίνουνε. Είναι η πρωτεύουσα διασκέδαση , ο αμανές της Γλυκερίας ή το παράπονο του Τερζή.
    Καποτε κι αυτοί είχανε προβλήματα με χουλιγκανισμούς μέχρι που η Θάτσερ τους έκανε φιλάθλους. Ξεκινάνε για το γήπεδο άσχετα άν έχουνε εισητήριο ή όχι και καταναλώνουνε τόνους μπύρας όπως εμείς τα ντίμπλ και τα γαρύφαλλά στα πόδια της κάθε Ζήνας.
    Άλλο σχέδιο λαού πολύ πιο στερημένου από εμάς που τα έχουμε όλα. Αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση...
    Όσο για τη ρεαλ, για να επανέλθω στο τόπικ και να μη σκάσει κανένα κουζουλό και μου μεταφέρει το αριστούργημα - Ριτσάκι φόβος και τρόμος έχεις γίνει -
    πολλές βεντέτες και ήρωες σε μια ομάδα δε χωράνε γιατί η ιστορία έχει αποδείξει ότι δύσκολα τους κάνεις ζάφτι και κάποια στιγμή τους βγαίνουνε τα βίτσια στο γήπεδο.
    Η συνταγή είναι ένας μαέστρος και γύρω του τα όργανα, αλλά ούτε ο βίγια ούτε ο κακά, ούτε ο πολύς κριστιάνο νομίζω ότι είναι ζιντάν....
    και μη τη πέφτετε σε 15χρονα γαυράκια πάνω στον ενθουσιασμό τους, γιατί στον Ολυμπιακό γνωρίζουμε καλά τι είναι η απόλυτη ξενέρα...
    ---------------------

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Προεπιλογή

Οι "στερημένοι" Αγγλοι εχουν πολυ περισσοτερες επιλογες διασκεδασης απο τους Ελληνες. Ο μεσος Αγγλος ειναι ο πιο ταξιδεμενος ανθρωπος του κοσμου. Ο μεσος Ελληνας δεν εχει βγει ποτέ απο την Ελλαδα και συνηθως περνα τις διακοπες του στο χωριο των πεθερικων του. Ο Αγγλος παιρνει το αεροπλανο και παει για τριημερο στη Βαρκελωνη, ο Ελληνας εχει ως επιλογη το κωλομπαρο της γειτονιας του που εφερε δυο καινουργιες Ουκρανεζες αυτη τη βδομαδα, μπουκια και συγχωριο, και το ποτο τους κοστιζει 20 ευρω.

Ποδοσφαιρικη παιδεια εχουν πολυ υψηλοτερη απο τους Ελληνες. Ο χουλιγκανισμος ειναι αλλη κουβεντα. Πολυ σκληρους χουλιγκαν εχουν κι οι Ολλανδοι, αλλα και οι Σερβοι. Δυο λαοι με τρομερη αθλητικη παιδεία και κουλτουρα που ο Ελληνας οπαδος δε θα αποκτησει ποτε.

Ζινταν ηταν ενας, οπως και Πελε και Μαραντονα. Η ζωη ομως συνεχιζεται και χωρις αυτους. Αν και νομιζω πως στην ηλικια του Κακά ο Ζινταν δεν ειχε πετυχει τιποτα περισσοτερο απο αυτον. Στη Μίλαν ηταν Θεος. Περιμενω αναλογα πραγματα και στη Ρεαλ, καθοτι ειναι κι ανθρωπος που δε προερχεται απο τα γκετο, συνεπως δεν εχει τα παθη του Ροναλντινιο για να καταντησει βετερανος στα 28 του.

Η Ρεαλ τωρα με Βιγια θα εχει πραγματικη ντριμ-τιμ που δε θα εχει τιποτα να ζηλεψει απο τη Μπαρτσελονα ή καμια αλλη ομαδα.

Οσο για τα 15χρονα, ας ανοιξουν κανενα λεξικο να μαθουν το λημμα "σεβασμος" και μετα ασχολουμαστε και με τον ενθουσιασμο τους. Αλλωστε στην ηλικια τους ειναι επικινδυνο να φανατιζονται με τον Ολυμπιακο ή οποιαδηποτε αλλη ομαδα. Η προτεραιοτητα τους επρεπε να ειναι το σχολειο και πως θα φερουν βολτα καμια συμμαθητρια οχι το ποσο μεγαλος ειναι ο Ολυμπιακος.

Αυτα.

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Κακα, Ροναλντο, Βιγια.. Θεε μου τι επιθεση θα ναι αυτη
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

#include <olympiacos> Το avatar του χρήστη AIIZ

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.437 φορές σε 2.883 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

VIVA REAL MADRID!!!

Thanks
    2.534
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.158 φορές σε 742 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κατ' αρχην ο Κωστας ειναι αρκετα μεγαλυτερος για να του λες οτι "λεει βλακειες" νομιζω πως πρεπει να εισαι πιο ηρεμος.
    Κατα δεύτερο Γιωργο το Καραϊσκακη φετος δε γεμισε σε ΚΑΝΕΝΑΝ αγώνα. Σε ολους υπηρχαν κενες θεσεις και πολλες, και το ξερω γιατι ημουνα εκει.
    Τριτον αφου εχουμε περισσοτερους οπαδους απο την Ρεαλ ας πουμε γιατι αυτη εχει 95000 ταμειακως ενταξει μελη (με συνδρομη ενα οκτακοσαρι παρακαλω και οχι εξηνταρι) κι εμεις ΚΑΝΕΝΑ; Γιατι ουσιαστικα κανενα μελος δεν εχουμε, μονο οσοι ανανεωνουν τα διαρκειας γραφονται μελη θελουν δε θελουν.

Που τους ειδες τους "καλυτερους" και τους περισσοτερους λοιπον; Σε κανα ονειρο; 337 χιλιαδες μελη εχει η Ρεαλ σε κλαμπ σε ολο τον κοσμο , νουμερο που ο Ολυμπιακος δεν θα το πιασει ουτε σε τρεις χιλιαδες χρονια.
    Κοίταξε, θα διαφωνήσω. Το βασικό είναι ότι ο κόσμος πρέπει να βλέπει μπάλλα. Θέαμα είναι. Ετσι θα γεμίσει το γήπεδο πέρα από εμάς τους φανατικούς. Και να σε φέρω ένα παράδειγμα? Η ομάδα με τους περισσότερους οπαδούς στον κόσμο είναι η Φλαμένγκο. Μιλάμε για οπαδούς στη χώρα σου και όχι να εμφανίζονται Κινέζοι και να λέμε "είμαι Μάντσεστερ". Πριν 2 αγωνιστικές η Φλαμένγκο είχε 10.000 εισιτήρια και την περασμένη που έκανε ντεμπούτο ο Αντριάνο, το Μαρακανά σείονταν από 90.000 οπαδούς.
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.094
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από AIIZ Εμφάνιση μηνυμάτων
    VIVA REAL MADRID!!!
    Ωραίο χρώμα!!

Σελίδα 49 από 246 ΠρώτηΠρώτη ... 91929394546474849505152535969798999149 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές