Η τύχη δεν ήταν με το μέρος του Ρουντ Φαν Νίστελροϊ, ο οποίος είχε επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους έπειτα από εννέα μήνες. Ο Ολλανδός επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης θα μείνει εκτός δράσης για 5-6 εβδομάδες, αφού έχει θλάση δεύτερου βαθμού στον τετρακέφαλο του αριστερού του ποδιού. Να σημειωθεί ότι ο 33χρονος στράικερ είχε τραυματιστεί, όταν λίγο πριν σουτάρει για το πέμπτο γκολ των «μερένχες» στο παιχνίδι με τη Χερέθ γλίστρησε.
[youtube]www.youtube.com/watch?v=_GlLc6R5vlI[/youtube]
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Ποιος ειναι ο Agguri?
Ατυχια Σμαρούλα.
Τον πίνει απο το 7ο λεπτο ο Τσιμπουκλής. Κι απ'οτι βλέπω, προηγειται κι η Ατλετικο της Αλμερία, αρα ο Τσιμπουκλακος περναει κατω απο τη ζώνη υποβιβασμου.
Τεσπα, μικρο το κακο. Πιστευω οτι σε λιγες μερες θα καθοδηγει ομαδα αλλης χωρας που κανει πρωταθλητισμο.
καλα παει κωστα δηλαδη.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
αντι να ασχολουμαστε με το τι κανει η ομαδα μας αυτη τη στιγμη σε ενα κρισιμοτατο ντερμπι,ασχολουμαστε με το βαλβερδε,τον πελεγκρινι και οποιον αλλο.well done.
η ομαδα καλα παει.γιατι να μην γελασουμε και λιγο?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
36 λεπτα εχει ακομα η ομαδα,οσα περιπου το τοσο ενδιαφερον ματς ρεαλ-Βιγιαρεαλ,οποτε τιποτα δενε χει τελειωσει σε αμφοτερα τα παιχνιδια
δεν ειπα κανεις αυτο.και ολοι παρακολουθουμε την ομαδα μας.πειραζει να γραφουμε και εδω?και εσυ γραφεις ουτως η αλλως.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
sirkostas (23-09-09)
Το κανει επιτηδες για να δημιουργηθει ενταση και να σβησουν ολα τα ποστς οι μοντς.
Καταντησαμε υποχειρια του Χαρούλη, θα μας λεει και που θα γραφουμε κιολας.
sk12072 (23-09-09)
Χάνει 1-0 στο ημίχρονο![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
2-1 τελικο, μια φορα δεν επαιξε ο κριστιανο και χασανε
νταξει ηταν και δυσκολος ο αντιπαλος αλλα απ'οτι διαβασα η σεβιλλη πμορουσε να εχει βαλει 1-2 γκολ ακομα
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
καλη ομαδα η σεβιλλη εδσω και χρονια.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Έλα ρε ομαδάρα!
Γιατί έχασες;;;
Θα είναι φοβερό το El Classico, αν και πιστεύω οτι η Μπάρτσα υπερέχει και φέτος.
Καταπληκτικη ομαδα η Σεβίλλη, γουσταρω τρελλα να κανει το θαυμα και να υποσκελισει τους 2 μασόνους της Πριμέρα και να το σηκώσει.
Θα φάει τέτοιο σπρώξιμο φέτος για να πάει στον τελικό μόνο και μόνο επειδή γίνεται στο Μπερναμπέου που όμοιό του δεν θα έχει ξαναγίνει.
Bookmarks