Ναι τύπε λάγνε... γι'αυτό παραμορφώθηκα...
There is a Dude in town
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Είναι δύσκολο να φτάσεις κορυφή τύπε, και ακόμη πιο δύσκολο να παραμείνεις εκεί... μη με βλέπεις εμένα που το κάνω να δείχνει εύκολο...![]()
There is a Dude in town
Για εμένα είναι διασκεδαστικό: Απλά, κάθομαι επάνω...
Τις Ζουρλιές, τις αλλάζω...
Η Ντάνα Ίντερ, όμως, είναι σύμβολο...
Ειρήσθω εν παρόδω, κάτι τέτοια, που τα ψάχνουν μόνο οι σοβαρές Αγγλικές εφημερίδες και τα μεσημεριάνα, με το δελτίο του Σταρ στην Ελλάδα:
![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
dimace (13-09-13)
voskos_7 (13-09-13)
Πολύ Ντόλτσε-Γκαμπάνα βλέπω από τις δύο φίρμες της Ρεάλ. Κι εγώ αναρωτιέμαι, ο Vasilios Kostetsos στο πηγάδι ανακούφισε την ουροδόχο κύστη του?
VALVERDES_7 (13-09-13), voskos_7 (13-09-13)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
"Ξέρω πως η Τότεναμ είχε μία προσφορά μεγαλύτερη χρηματικά για τον Γκάρεθ Μπέιλ", δήλωσε ο Κάρλο Αντσελότι την Παρασκευή στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Ρεάλ κόντρα στη Βιγιαρεάλ, κάνοντας πολλούς να αναρωτηθούν ποια ήταν η ανταγωνίστρια των "μερένγκες" στη μάχη για τον Ουαλό άσο.
Το μυστήριο που δημιουργήθηκε φρόντισε να λύσει με σημερινό της δημοσίευμα η "Equipe", με τη γαλλική εφημερίδα να επικαλείται πηγές σύμφωνα με τις οποίες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε προσφέρει σχεδόν 150 εκ.ευρώ για να κάνει δικό της τον Μπέιλ.
Σύμφωνα πάντως με τα λεγόμενα του πρώην προπονητή της Παρί Σεν Ζερμέν, Κάρλο Αντσελότι, ο λόγος που ο 24χρονος winger ντύθηκε στα λευκά ήταν πως ο παίκτης επιθυμούσε να συνεχίσει την καριέρα του στο "Μπερναμπέου".
100 και 150 εκ. να παίξει κάποιος μπάλα... Έχει χαθεί τελείως το μέτρο. Σε λίγο θα στρώνουν και κόκκινα χαλιά αντί χλοοτάπητα...
Ρε τι καραγκιοζιλίκι είναι αυτό με τη δήθεν κόντρα Μπέιλ-Ρονάλντο και τα βίντεο της πλάκας που κυκλοφορούν απ' τη προπόνηση. Μετά τη σαχλαμάρα με το "σκληρό" (σαν Βιτάμ ένα πράγμα) τάκλιν του Ρονάλντο, τώρα βγήκε άλλο παπαροβίντεο που τιτλοφορείται "δείτε πως χάζεψε με εκπληκτική ενέργεια ο Μπέιλ τον Ρονάλντο" και μόλις βάζεις να δεις και περιμένεις να δεις καμία μαγική ντρίμπλα τουλάχιστον επιπέδου Ρεδόνδο, βλέπεις τους παίχτες της Ρεάλ να...παίζουν κορόιδο!!!Και σε κάποια φάση προσπαθεί ο Ρονάλντο με τακουνάκι να κόψει τη πάσα του Μπέιλ και δεν το καταφέρνει. Χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι!
VALVERDES_7 (14-09-13)
Mην ακούσεις και ρεπορτάζ του τύπου "Τόλμησε ο Μπέιλ να κλέψει το τελευταίο ψωμάκι από τον Ρονάλντο στο χθεσινό γεύμα της ομάδας".
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Oυαί κι αλλοίμονο μη ρίξει καμία κούφια ο Ρονάλντο κι είναι σε ακτίνα 10 μέτρων ο Μπέιλ και τη μυρίσει.
Βλέπω τα ΜΜΕ ν' ανακαλύπτουν ύπουλο σαμποτάζ του πορτογάλου.
Ανανέωσε μέχρι το 2018 ο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης
Το σίριαλ της ανανέωσης του συμβολαίου του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη Ρεάλ Μαδρίτης έλαβε τέλος, αφού ο Πορτογάλος έβαλε την υπογραφή του την Κυριακή (15/09) σε νέα συνεργασία μέχρι το καλοκαίρι του 2018.
![]()
Ο σκόρερ 203 τερμάτων σε 203 με τους "μερένγκες" από το 2009, όταν και αποκτήθηκε έναντι 94.000.000 ευρώ ως η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου (μέχρι να τον ξεπεράσει φέτος ο Γκάρεθ Μπέιλ) άφησε πίσω του τη δυσμένεια των τελευταίων μηνών και συνάμα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
"Θα είμαι ειλικρινής. Ήμουν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για 6 χρόνια και μου έδωσαν πολλά πράγματα που δεν θα ξεχάσω, αλλά η Γιουνάιτεντ τώρα ανήκει στο παρελθόν. Τώρα είμαι στο σπίτι μου, η οικογένειά μου είναι εδώ και είμαι χαρούμενος", δήλωσε ο 28χρονος αρχηγός της εθνικής Πορτογαλίας.
"Είναι ξεχωριστή μέρα για εμένα. Ευχαριστώ τον πρόεδρο που την έκανε πραγματικότητα και τους φιλάθλους που συνεχίζουν να με υποστηρίζουν. Ίσως να παραμείνω εδώ μέχρι το τέλος της καριέρας μου. Αυτός ο σύλλογος είναι ο μεγαλύτερος στον κόσμο και είμαι εξαιρετικά χαρούμενος".
"Ο πρόεδρος μου έδωσε τον λόγο του στο τέλος της σεζόν και το ίδιο έκανα κι εγώ. Είναι κάτι που πάντοτε ήθελα και ο πρόεδρος μου έδειξε την επιθυμία του να παραμείνω. Σέβομαι όλα τα άλλα σωματεία, αλλά οι στόχοι μου είναι εδώ και θέλω να παίξω μέχρι το τέλος της καριέρας μου. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί στο μέλλον, αλλά θέλω να είμαι εδώ για τουλάχιστον 5 χρόνια ακόμα και να κατακτήσω τίτλους".
Αν και δεν έχουν δοθεί επίσημα στοιχεία, η ανανέωση του συμβολαίου που έληγε το καλοκαίρι του 2015 πιθανότατα θα αποφέρει 17.000.000 ευρώ στον αρχισκόρερ των "μερένγκες", καθιστώντας τον τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή του κόσμου, μετά από τη μετακίνηση του Σαμουέλ Ετό από την Άνζι στην Τσέλσι και τη μείωση των αποδοχών του.
Εντάξει υπέγραψε ο πρωθυπουργός? Ολο φρου φρου και αρώματα και μαρκετίστικες μαλακίες. Δεν φτιάχνεις έτσι ομάδα. Ο Μέσι είναι πολύ πιο χαμηλών τόνων και γι αυτό είναι πιο συμπαθής.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
The Dude (16-09-13)
Bookmarks