1-2 μειώνει η Ρεάλ στο 60'. Έχει πολύ ψωμί το ματς ακόμα![]()
Τελικα ο Βαλβερδε εφταιγε στην Βιγιαρεαλ..
1-2 μειώνει η Ρεάλ στο 60'. Έχει πολύ ψωμί το ματς ακόμα![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
2-2 στο 64'
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
3 δοκάρια η Ρεάλ μέσα σε 12 λεπτά! Δε θέλει με τίποτα να μπει η μπάλα μέσα!!
3-2 στο 92' μετά από ασφυκτική πίεση και πολλές χαμένες ευκαιρίες!!!
Απίστευτο!!! Και ο Πάλοπ, μου αρέσει που είναι και "έμπειρος": διώχνει την μπάλα μετά από κεφαλιά αντιπάλου μέσα στο γήπεδο, στην μικρή περιοχή, αντί με την απόκρουση να την πετάξει έξω......
ΘΡΥΛΟΣ θρησκεία και στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
Κέρδισε η Ρεάλ την ημέρα των 108ων γενεθλίων της και έπιασε την Μπαρτσελόνα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα! Και φυσικά παρακολουθήσαμε ακόμα μία ματσάρα σήμερα!!!
lefaman72 (06-03-10)
Galletti97 (07-03-10), limani7 (07-03-10)
Τα παντα ανοιχτα στο ισπανικο πρωταθλημα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
20 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΡΧΕΤΕ!!!ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΧΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ!!!!(ρεαλ&παο)
37 ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ...37 ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!
Γαύρος και Ρεάλ μαζί... Σε λίγο θα δούμε και άνθρωπο να υποστηρίζει μαζί Θρύλο και παοκ!!!![]()
ΘΡΥΛΟΣ θρησκεία και στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
Αν εννοεις τις οπαδικες προτιμησεις,αυτο δεν εχει να κανει..
Καθαρα γουστα ειναι αυτα,Πολυ Γαυροι ειναι Ρεαλ και το λεω απο προσωπικη εμπειρια με φιλους μου!
Η Περισσοτεροι που ειναι Ρεαλ ειναι αυτοι που εγιναν οταν η Βασσιλισα ηταν στην κορυφη του κοσμου και μιλαμε για μεγαλυτερες ηλικιες...οποτε μην σας φαινεται παραξενο!
Παντως η οπαδικες προτιμησεις του καθενα δεν εχουν σχεση ουτε περιφερεται με τον Θρυλο!
αν και υποστηριζω μπαρτσα εχθες η ρεαλ εδειξε ποσο τεραστια ομαδα ειναι.
νταξει πραγματικα....τρεις φασης τρια γκολ
αλλα μεσα στο μπερναμπεου θα τη κανει του αλατιου η μπαρτσα
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Τι ματσαρα η χθεσινη!!!Η ρεαλ εδειξε τον χαρακτηρα της μεγαλης ομαδας και παρα τη ατυχια πηρε τη νικη.
Η εικονα της ομαδας αλλαξε τελειως με τις αλλαγες των γκουτι και φαν ντερ φααρτ.
Υ.Γ Μαγκας ο πελεγκρινι που εβγαλε τον κακα.
Υ.Γ2 Τι θα γινει επιτελους με αυτη τη σαπια αμυνα;Ακομα και ο κασιγιας χθες ηταν για κλαμματα.
Ή ο Πέπε Ρέινα
Du3lisT (07-03-10)
μπραβο ρε ομαδα!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Galletti97 (07-03-10), limani7 (07-03-10)
Τι σφυροκόπημα ανελέητο στο 2ο ημίχρονο!Τους πιάσανε απ΄το λαιμό που λέει και ο Γεωργίου.ΤΩΡΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!!
Και μετα ξυπνησανε ολοι....
η μπαρτσα θα τα παρει και φετος ολα.
στο μπερναμπεου θα εχει αγριο σεξ....
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Bookmarks