βεντουζα....
Κάτι για μπάσκετ έλεγες παικταρά μου χεχε
βεντουζα....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ΟΠΩΣ καταλάβατε , ο τελικός είναι ΡΕαλ Μπαρτσα
πως τις γουσταρω κατι τετοιες απομυθοποιησεις ρε πουστη μου?![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
differance (24-04-13)
Τελικά αποδείχθηκε ότι και η Ρεαλ είναι πολύ ποιο χάλια από αυτό που δείχνει,όντως το ότι πέρασε όπως πέρασε την united
και κέρδισε την όχι καλή Μπαρτσελονα φέτος 2 φορές δεν λέει κάτι,ακόμα και στον επαναληπτικό με την Γαλατα φάνηκε ότι έχει προβλήματα.
Σε καμιά περίπτωση με αυτό που λέω δεν μειώνω την τεράστια νίκη της Ντόρτμουντ,ίσα ίσα δίδαξε σε Γαλακτικος και Μέγιστο τι πάει να πει σύγχρονο ποδόσφαιρο.
Ε, βέβαια. Είναι δυνατόν να μένεις απ' τον Οκτώβριο εκτός μάχης πρωταθλήματος και να μην έχεις προβλήματα?
Αφού ο Σπέσιαλ έχει ρόστερ που ξεπερνάει το 1 δις ευρώ και χωρίς τον Ρονάλντο δε μπορεί να φτουρήσει ούτε με τη Σοσιεδάδ. Είχα κάνει μια μικρή ανασκόπηση το χειμώνα και είδα ότι και στις 4 ήττες που είχε ως τότε στο πρωτάθλημα η Ρεάλ ΕΛΕΙΠΕ ο Ρονάλντο. Ο Σπέσιαλ έχει ευνουχίσει τον Κακά (αν είναι δυνατόν) κι όλους τους άλλους παιχταράδες και την έχει κάνει ομάδα του Ενός.
Reds (25-04-13)
Ετσι ακριβως,ερχοταν και φουριοζα η Μπαρτσελονα απο την προηγουμενη χρονια με αποτελεσμα να ειναι καποια στιγμη 3-4η στον βαθμολογικο πινακα
ο Ροναλντο το εχω ξαναπει,εχει πολυ ποιο δυσκολο εργο απο τον Μεσι,ναι παιχταρας και ο Αργεντινος αλλα ο αλλος στην κυριολεξια ειναι μονος του.
Αν βρισκεται δευτερη η Ρεαλ ειναι καθαρα στα 31 γκολ που εχει βαλει.
ο ροναλντο δικαιουται την χρυση μπαλα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Δε νομίζω Στάθη. Πρέπει να πάρεις τίτλους για τη κερδίσεις. Και κατά τα φαινόμενα φέτος θα μείνει μόνο με το Κύπελλο Ισπανίας.
Αν το σηκώσει η Μπάγερν και κάνει και το νταμπλ στη Γερμανία, νομίζω πως ο Σημαδεμένος δικαιούται αυτή τη διάκριση.
Η ώρα του παιδιού στον πάγκο της Ρεάλ: Ήταν εκτός αποστολής και πήγε να κάτσει στον πάγκο... Και σε αυτόν τον παίκτη αναθέσανε το μαρκάρισμα του Γκέτσε.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Για αυτο τον δουλεουν και οι συμπιακτες του..![]()
1-1 με την αθλετικο παει σε παραταση ο τελικος.Διπλος δεν ειναι ο τελικος κυπελλου ισπανιας???Δεν επρεπε να παιξουν και στην εδρα της αθλετικο??Η θυμαμαι λαθος?
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
3 δοκαρια η ρεαλ και μολις 1-2 η ατλετικο
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Σε λιγο θα τους καρφωσει κι ενα τριποντο ο σπανουλης και τεζα
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
differance (17-05-13), voskos_7 (17-05-13)
Bookmarks