παρε ποπ κορν παρε και κοκα κολα και αραξε να δεις τελικο μπαρτσα
καλο απογευμα!
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
ρε συ γιαννη τι σημαινει αυτο το στα 100 χρονια τα τελευταια χρονια 2...
αυτα ειναι μαθηματικα των βαζελων.η ιστορια εκτινεται σε ολα τα χρονια.αν το πας ετσι να σου πω και εγω οτι απο περισυ εμεις εχουμε 1 και εσεις κανενα,
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ρε συ γιαννη τι σημαινει αυτο το στα 100 χρονια τα τελευταια χρονια 2...
αυτα ειναι μαθηματικα των βαζελων.η ιστορια εκτινεται σε ολα τα χρονια.αν το πας ετσι να σου πω και εγω οτι απο περισυ εμεις εχουμε 1 και εσεις κανενα,
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
[QUOTE=stelios-7-;598608]παρε ποπ κορν παρε και κοκα κολα και αραξε να δεις τελικο μπαρτσα
καλο απογευμα![/QUO
Λόγια και επιχειρήματα μεγάλων ανδρών!!!!
Άντε τώρα να μελετήσεις ποδοσφαιρική ιστορία και ξανά έλα ....
ΥΓ. Μην ξαναρθείς όμως αδιάβαστος, εντάξει????![]()
Ερνέστο ήσουν ο Καλύτερος, ο Σοβαρότερος και ο Εργατικότερος όλων!!
οποιος ειναι μεγαλυτερος σε ηλικια δεν παει να πει οτι εχει μεγαλυτερο μυαλο απο εναν μικροτερο
θα παω να μελετησω ποδοσφαιρικη ιστορια
δεν θα παραλειψω
Πως εχει καταντησει ετσι αυτη η ομαδα...Κριμα...
BrazHlias (14-04-10), chainsaw (14-04-10), sirjohnbest (14-04-10)
ρε συ αδερφε τους τιτλους της ρεαλ δεν τους εχει η μπαρτσα δεν διαφωνω αλλα αυτο που λες οτι τα πρωτα 100 χρονια ειχαν ενα ευρωπαικο ειναι τουλαχιστον αστοχο. ε και αν το παμε ετσι την τελευταια εικοσαετια εχει 3 οσα και η ρεαλ,αλλα δεν παει ετσι.
και μεχρι πριν 4 χρονια η νοτιγχαμ ειχε περισσοτερα ευρωπαικα απο τη μπαρτσα
απο την αλλη εγω βλεπω τους τιτλους συνολικα και προφανως η ρεαλ ειναι μακραν μπροστα απο τη μπαρτσα ομως μετραει και το παρον και αυτη τη στιγμη η μπαρτσα ειναι μπροστα απο τη ρεαλ.
το εχω πει πολλες φορες στα τρυφερα μου η μπαρτσα εγω ειμαι μονο θρυλος απλα τη συμπαθω περισσοτερο απο αλλες ευρωπαικες ομαδες και για να πω και την αληθεια εγω αρχισα να συμπαθω τη μπαρτσα εκει γυρω στο 2000 επειδη η ρεαλ ειναι ομαδα "νοοτροπιας" ποα και εχουν πιο καλες σχεσεις.δεν ασχολουμαι ουτε με τα πολιτικα θεματα αλλα ο ολυμπιακος ειναι η ομαδα του λιμανιου και του λαου, ο ποα ειναι η ομαδα της "ανωτερης" ταξης οπως και η ρεαλ και γι'αυτο παω περισσοτερο τη μπαρτσελονα.
απο την αλλη αμα παιξει η ρεαλ τη μπαλα που επαιζε με ζινταν,φιγκο,μακελελε,ραουλ,ιερο,ρομπερτο καρλος κλπ. δεν εχω προβλημα να το παραδεχτω και θα τους γουσταρω κιολλας γιατι οποιος παιζει ωραια μπαλα με ευχαριστει.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Du3lisT (14-04-10), stelios-7- (14-04-10)
Το ίδιο λέω και εγώ ρε φίλε !
Εάν διαβάσεις το πρώτο post μου στην σελίδα 82, λέω ακριβώς αυτό, ότι η Μπαρτσελονα παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια !!!
That's all όμως...
Από εκεί και μετά όμως τα πράγματα αλλάζουν , δεν μπορώ να ακούω τις ίδιες βλακείες που συνήθως λένε τα Αεκακια και τα Βαζελακια για να δικαιολογήσουν την "άδεια" τροπαιοθήκη τους.![]()
Ααα και κατι ακομα, όλες οι ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ περνούν κρίση φέτος στης χώρες τους πχ. στην Αγγλία η Μάντσεστερ και η Λίβερπουλ , στην Ιταλία η Γιουβέντους και η Μίλαν, στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός, στην Γαλλία η Λυών, στην Πορτογαλία η Πόρτο, στην Ισπανία η Ρεάλ!
Γι΄αυτό και έχουν ξεφυτρώσει τα Δευτερότριτα, κάτι Τσέλσι, Ίντερ, Μπορντό, Σπόρτιγκ, Βάζελος, Μπαρτσελόνα...
Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτόν τον κόσμο τελικά!!!!![]()
Faithful (15-04-10)
sirjohnbest (15-04-10), stelios-7- (14-04-10)
Πρόταση μαμούθ ύψους 170 εκατ. (!!!) ευρώ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Γουέιν Ρούνεϊ ετοιμάζει η Ρεάλ Μαδρίτης!
Σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας «SUN», ο πρόεδρος της βασίλισσας Φλορεντίνο Πέρεθ σκοπεύει να σπάσει τα ταμεία και το φετινό καλοκαίρι, μνετά την περσινή υπεραγορά των Κριστιάνο Ρονάλντο και Κακά. Στην περίπτωση που κλείσει η συμφωνία, η Γιουνάιτεντ θα βάλει στα ταμεία της 95 εκατ. ευρώ, ενώ ο 24χρονος διεθνής Άγγλος επιθετικός θα αμείβεται με 290.000 ευρώ εβδομαδιαίως για πέντε χρόνια.
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Πέρεθ επιθυμεί και την επιστροφή του Φάμπιο Καπέλο για τρίτη φορά στη Μαδρίτη, καθώς ο Ιταλός ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας, σήκωσε δυο φορές το πρωτάθλημα στις ισάριθμες φορές που καθοδήγησε τους «μερένγκες».
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
παρε και ρουνει
παρε μωρη παρε
παλι τα @@ του μεσι και του τσαβι θα βλεπεις
παρε οποιον θες
και εσυ Μαντσεστερ δωσε τον ρουνει οπως τον κριστιανο
δωσε τον ρουνει...θα πρεπει να κανεις αιτηση μετα για να βαζεις γκολ
μακαρι να γινει αυτο
μακαρι
νοοτροπια του κωλου, μακαρι να φτιαξεται ομαδα και να βλεπουμε ωραια μπαλιτσα αλλα οσο συνεχιζεται με αυτη τη νοοτροπια σας ευχομαι να βλεπετε πλατη
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
chainsaw (16-04-10), stelios-7- (16-04-10)
Bookmarks