Μάλλον γαμάει απόψε, τύπισσα... τρύπια την έκανε την βασιλική κωλάρα...
Τορες γαμιεσαι
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μάλλον γαμάει απόψε, τύπισσα... τρύπια την έκανε την βασιλική κωλάρα...
There is a Dude in town
τους γάμησε καλά ο τόρες αυτούς
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Έλα ρε παικταρά Τόρες!!!!!!!!! Μπράβο ρε παίκτη!!!!!! Την περιποιηθηκες την πελάτισσα!!!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Κριτική στην Ρεάλ από τον Μίτσελ
![]()
Ο Μίτσελ βρέθηκε στο παιχνίδι της Ρεάλ με την Ατλέτικο και σχολίασε με καυστικό τρόπο τον αποκλεισμό της "βασίλισσας".Ατλέτικο Μαδρίτης έχοντας σε [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] πήρε [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] και πέρασε εκείνη στην επόμενη φάση του Copa del Rey.
Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ, βρέθηκε, στο Μπερναμπέου και παρακολούθησε την αναμέτρηση, κάνοντας σχόλια στον λογαριασμό του στο twitter.
Μάλιστα ο Μίτσελ δεν δίστασε να ασκήσει σκληρή κριτική στην "βασίλισσα".
"Η Ρεάλ πρέπει να παίξει επιθετικά για να προκριθεί. Όμως στο παιχνίδι δεν παίζουμε μόνο επίθεση, χρειάζεται και η άμυνα που και που...", έγραψε μεταξύ άλλων.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ρονάλντο: Η δύσκολη ζωή του πριν γίνει "Βασιλιάς"
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Κατ' αρχάς, είναι πάρα πολύ ταχύς. Έχει νικήσει τον Ισπανό σπρίντερ, Άνχελ Νταβίντ Ροντρίγκεθ, στο ζιγκ ζαγκ με μισό λεπτό διαφορά, ενώ έχει χάσει στο τσακ από επαγγελματία σπρίντερ σε ευθεία. Μέσα σε μια σεζόν, κάνει 900 σπρίντ περισσότερα απ' όσα ένας Ολυμπιονίκης σπρίντερ, ενώ το λίπος του σώματός είναι κάτω από το 10% και αυτό τον βοηθάει πάρα πολύ στο να αναπτύσσει τεράστιες ταχύτητες. Έχει ύψος 1,85μ. και βάρος 80 κιλά.Επιπλέον, μπορεί να πηδήξει 44 εκατοστά με στατικό άλμα και 78 εκατοστά με τρέξιμο. Στις μετρήσεις του ΝΒΑ, το νούμερο αυτό είναι 7 εκατοστά κάτω σε μέσο όρο, ενώ το σύνολο των κιλών που σηκώνει σε μια προετοιμασία φτάνει τα 23.055 κιλά, κάτι που ισοδυναμεί με το βάρος 16 Toyota Prius. Ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ έχει πει πως ο Ρονάλντο διαθέτει ένα από τα καλύτερα σώματα αθλητή σε όλο τον κόσμο.
Είναι αυτό που έλεγα και τις προάλλες.Είναι τρομερός αθλητής πέρα τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες.
οτι να΄ναι...και εγω στα γυμναστηρια εδω και 10 χρονια εχω σηκωσει 559.357 κιλα.αυτο
ισοδυναμει με 450 prius.αυτο με κανει υπεραθλητη;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Paneas (19-01-15)
Ανακοίνωσε Έντεγκααρντ η Ρεάλ
![]()
Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε στις 01:17 (ώρα Ελλάδος) την απόκτηση του Μάρτιν Έντεγκααρντ από την Στρέμσγκοντσετ Το πλέον περιζήτητο ποδοσφαιρικό ταλέντο του πλανήτη κατέληξε στην Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Μάρτιν Έντεγκααρντ να "κλείνει" στην "βασίλισσα".
Μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο twitter ο ισπανικός σύλλογος ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του 16άχρονου διεθνή Νορβηγού επιτελικού μέσου από την Στρέμσγκοντσετ (υπολογίζεται με 3.000.000 ευρώ).
Τον Δεκέμβρη που τελείωσε το νορβηγικό πρωτάθλημα, στο οποίο είχε 5 γκολ σε 23 συμμετοχές, ο Έντεγκααρντ με τον πατέρα του ξεκίνησαν... περιοδεία. Έκανε προπονήσεις σε Λίβερπουλ, Μπάγερν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ και τέλος στην Ρεάλ Μαδρίτης, της οποίας τελικά την φανέλα θα φορέσει.
Θυμίζουμε πως στις 19 Αυγούστου 2014 κλήθηκε στην εθνική Νορβηγίας και στις 27 του μηνός έκανε διεθνές ντεμπούτο 15 ετών και 253 ημερών. Έγινε φυσικά ο νεότερος που έχει παίξει στην εθνική της χώρας του, ενώ έχει μέχρι σήμερα 3 διεθνείς συμμετοχές.
Η ανακοίνωση της Ρεάλ αναφέρει πως την Τετάρτη (22/01) ο 16άχρονος αφού περάσει ιατρικές εξετάσεις θα δώσει συνέντευξη τύπου στις 14:00 (ώρα Ελλάδος) μαζί με τον Εμίλιο Μπουτραγκένιο (διευθυντής δημοσίων σχέσεων).
—John Lennon
ειχα καιρο να διαβασω τετοιο προβοκατορικο αρθρο σπυρο.τα 23.055 κιλά σου φαίνονται πολλά σε μια
προετοιμασία;εγώ σε μια προπόνηση με όλα τα σετ μέσα παίζει να σηκώνω και 1.500 κιλά.
σε μια προπόνηση από τις 4-5 της εβδομάδας...
το ίδιο και με τα σπριντ.ένας ολυμπιονικης σπριντερ που είνια η δουλειά του σαφώς και κάνει
περισσότερα από τον ροναλντο.αν είναι δυνατόν να κάνει λιγότερα....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Έντεγκααρντ: "Όνειρο για μένα η Ρεάλ"
![]()
Η Ρεάλ Μαδρίτης παρουσίασε επίσημα τον Μάρτιν Έντεγκααρντ, με το 16χρονο παιδί-θαύμα να δηλώνει πως έκανε την καλύτερη επιλογή για την καριέρα του. Θα προπονείται με την πρώτη και τη δεύτερη ομάδα ο Νορβηγός.
Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η μεγάλη κερδισμένη στη μάχη της απόκτησης του Μάρτιν Έντεγκααρντ καθώς [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] και το απόγευμα της Πέμπτης ο διευθύντής δημοσίων σχέσεων των "μερένγκες", Εμίλιο Μπουτραγκένιο, τον παρουσίασε επίσημα στους εκπροσώπους του Τύπου.
"Γύρισα λίγο αλλά εδώ στη Μαδρίτη βρήκα αυτές που θεωρώ τις καλύτερες συνθήκες για να ολοκληρώσω την ανάπτυξή μου. Υπάρχουν μεγάλοι παίκτες ενώ έχω την ευκαιρία να παίξω με τη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ που είναι ανταγωνιστική και την προπονεί ένας από τους καλύτερους παίκτες της ιστορίας του ποδοσφαίρου (σ.σ. Ζιντάν).
Το 2014 ήταν μία μεγάλη χρονιά για μένα και το 2015 δεν ξεκίνησε άσχημα... Είμαι πολύ ευτυχισμένος, αυτό είναι όνειρο για μένα", τόνισε μεταξύ άλλων το πλέον περιζήτητο ποδοσφαιρικό ταλέντο του πλανήτη, ο οποίος έκλεισε τα 16 του χρόνια τον περασμένο Δεκέμβριο.
"Έχει ένα εκπληκτικό ταλέντο, εμείς θέλουμε να τον βοηθήσουμε να το αναπτύξει αλλά εγώ δεν έχω αμφιβολίες πως θα φτάσει πολύ μακριά", δήλωσε από την πλευρά του ο Μπουτραγκένιο και συμπλήρωσε:
"Τώρα θα κάνει πολλές προπονήσεις με την πρώτη ομάδα και την Καστίγια (Ρεάλ Μαδρίτης Β'): θα παίξει με τον Ζιντάν αλλά ο Κάρλο θα είναι ελεύθερος να τον καλεί στην πρώτη ομάδα όταν το θέλει. Το καλοκαίρι θα κάνει προετοιμασία με την πρώτη ομάδα".
Ο επονομαζόμενος "γύπας" επιβεβαίωσε επίσης και την πρόσληψη από πλευράς Ρεάλ Μαδρίτης του πατέρα του Μάρτιν λέγοντας πως "είναι γυμναστής πολύ υψηλά καταρτισμένος που θα δουλέψει στα τμήματα υποδομής του συλλόγου".
Σημειώνεται πως ο Έντεγκααρντ έχει χρόνο μέχρι τις 25 Μαρτίου να γίνει ο πιο νεαρός σκόρερ στην ιστορία της La Liga και μέχρι τις 6 Απριλίου ο πιο νεαρός σκόρερ της Ρεάλ Μαδρίτης στο πρωτάθλημα!
—John Lennon
Τα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
—John Lennon
Τα ψηφιδωτα στους νιπτηρες δε μ αρεσουν
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Έλα μωρή βασίλισσα!!!!! Σου τον ακούμπησε ο Αντούριθ!!! Πρόσεξε, γιατί έχουμε και μαύρο τώρα στο Μπιλμπάο και μπορεί να σε τσούζει για μερικές μέρες.
ΥΓ: Καλά, δεν έχουμε θρεντ για την ομαδάρα μου??
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Η Ρεάλ Μαδρίτης καταγγέλλει τη... Ζυρίχη!
![]()
Η Ρεάλ Μαδρίτης Ζυρίχης είναι μία ομάδα της πέμπτης τη τάξει ελβετικής κατηγορίας, που υποχρεώθηκε να κλείσει τη σελίδα της στο Facebook, μετά από παρέμβαση των αυθεντικών "μερένγκες".
Δεν έφταναν οι μπελάδες με τον Αντσελότι και την κακή πορεία των τελευταίων αγωνιστικών στον Φλορεντίνο Πέρεθ, είχε να προσθέσει άλλον έναν.
Ομάδα της Ελβετίας που χρησιμοποιεί το όνομα της Ρεάλ, συνάντησε την οργή του πρόεδρου της "βασίλισσας" που κατήγγειλε το ερασιτεχνικό σωματείο.
"Θα προτιμούσαμε να λύσουμε αυτό το ζήτημα φιλικά. Είμαστε ένας οργανισμός που δεν έχει λεφτά και το μόνο που θέλουμε είναι να δώσουμε νόημα στον ελεύθερο χρόνο, νέων ανθρώπων. Για τους παίκτες μας είναι τιμή να παίζουν σε μία ομάδα με αυτό το όνομα και θα θέλαμε να το δημοπρατήσουμε, χάριν φιλανθρωπικού έργου.", υποστήριξε ο Γιουρνταλκούλ Αλί, πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Ζυρίχης, εμφανώς απογοητευμένος.
Όπως αναφέρουν ελβετικά ΜΜΕ, η επίσημη Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να ζητήσει και την αλλαγή του ονόματος της Ρεάλ... Ζυρίχης.
—John Lennon
Bookmarks