Ας αφήσουμε τον Ναδάλ κι ας κοιτάξουμε λίγο τη καμπούρα μας που κάναμε μέλη τον φραγκοφονιά τον Πελέ και τον μπυροκοιλιά τον Μαραντόνα για χατήρι της γκλαμουριάς και μόνον.
Rena (29-12-13)
Αντε και στο 10ο τς.λ ρε παιχτουρα!!!!!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Πού αναφέρεσαι τώρα?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Πηρε επιτελους τη χρυση μπαλα ο ροναλντο
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Γαμημένο ίντερνετ
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Κοίτα τον - πάλι τα κλάμματα έβαλε...
Ό,τι και να κάνεις, πάντα ο άλλος θα κλέβει την παράσταση:Όχι, αν αντέχεις, φόρα ότι φοράει και εμφανίσου δημόσια....
![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ο Κριστιάνο είναι κομψά ντυμένος. Ο Μέσι σα να κατέβηκε από τα Γκράβαρα...
VALVERDES_7 (18-01-14)
Υποθέτω δεν εννοείς εμένα
ΥΓ. Ποιο είναι το γκομενάκι με την κυτταρίτιδα?
VALVERDES_7 (18-01-14), voskos_7 (13-01-14)
τώρα για ποιο λόγο την πήρε ο ρονάλντο (ή ο μέσι) και όχι κάποιος της μπάγερν, γαμώ την ουέφα τους μέσα και τα κωλοπαίχνιδά τους
Faithful (13-01-14)
χαχαχαχαχα
ποιον έχει στυλίστα ο Μέσι? Τον Lakis Gavalas?
![]()
Du3lisT (14-01-14)
το αξιζε και το πηρε φετος. καμια ουεφα δεν τον κυνηγαει, αλλα σιγουρα του κανει καλο να νομιζει πως ολοι ειναι απεναντι του και εναντιον του. τον κανει να γινεται ολο και καλυτερος.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
δεν κατεκτησε τιποτα και πηρε την χρυση μπαλα.ενταξει...οτι να'ναι...
επρεπε να την παρει ή ο ριμπερι ή ο ρομπεν
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Rena (14-01-14)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Μα εδω δε βραβευεται η ομαδα αλλα ο παιχτης , μπορει ο ροναλντο να μη κατελτησε κατι αλλα ηταν ο κορυφαιος και της ρεαλ και της εθνικης
VALVERDES_7 (18-01-14)
Bookmarks