Σελίδα 128 από 246 ΠρώτηΠρώτη ... 28788898108118124125126127128129130131132138148158168178228 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 2.541 έως 2.560 από 4903

Θέμα: REAL MADRID

Προπονητής της εξέδρας Το avatar του χρήστη Haris1984

Περιοχή
    Aθηνα,Νεα Φιλαδελφεια
    Thanks
    7.385
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.142 φορές σε 2.869 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: REAL MADRID

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από redHEART7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    γτ εχει λαβει κανεις τοση αγαπη??ο ερνεστο ειναι ξεχωριστη περιπτωση..θα του ερθει το καραισκακη ολοκληρο κατακεφαλα,ουτε που θα το εχει φανταστει,οι αλλοι ειχαν κ μια υποψια
    Μωρε κι αυτος πρεπει να εχει,δεν τον κοβω και για αφελη..

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από redHEART7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    γτ εχει λαβει κανεις τοση αγαπη??ο ερνεστο ειναι ξεχωριστη περιπτωση..θα του ερθει το καραισκακη ολοκληρο κατακεφαλα,ουτε που θα το εχει φανταστει,οι αλλοι ειχαν κ μια υποψια
    Ναι αρκετοί. Δυστυχώς δεν εχω ώρα αφου πρεπει και να σχολασω, αλλα ειναι αρκετοι που λατρεύτηκαν περισσοτερο και απο τον Ερνεστο.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

G10VANNI FOR EVER Το avatar του χρήστη redHEART7

Περιοχή
    p.falhro
    Thanks
    377
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 640 φορές σε 448 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι αρκετοί. Δυστυχώς δεν εχω ώρα αφου πρεπει και να σχολασω, αλλα ειναι αρκετοι που λατρεύτηκαν περισσοτερο και απο τον Ερνεστο.
    μεσα σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα?κ με τις σημερινες απαιτησεις?
    PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
    RONALDO LUIS NAZARIO DE LIMA FOR EVER

Περιοχή
    p.falhro
    Thanks
    377
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Haris1984 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μωρε κι αυτος πρεπει να εχει,δεν τον κοβω και για αφελη..
    σιγουρα εχει,αλλα κ η φαντασια του θα βαζει μια τελεια,ελα ομως που εμεις παμε με σπασμενα φρενα,θα τον αφησουμε αναυδο τον ανθρωπο,τες πα ο χρονος θα δειξει,ολα καλα θα πανε πιστευω αρκει να βαλει κ ο βαγγελας το χερακι του στην τσεπη
    PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ

Το avatar του χρήστη IERO

Περιοχή
    Γκόντορ, Μέση Γη (Σε απευθείας μετάδοση από τη Gandalf SAT)
    Thanks
    6.852
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.303 φορές σε 1.959 μηνύματα
    Ignore User

Ρε παιδιά, εδώ είναι το θέμα της Ρεάλ. Άμα θέλετε συνεχίστε την κουβέντα στο αντίστοιχο της τεχνικής ηγεσίας.

6. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sadi (28-04-11)

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Ωπ καλα τα λεει ο Ζωρζ. Ως συνήθως ξεφύγαμε.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

απαραδεκτες οι δηλωσεις του μουρινιο...
    τοπ πρωτο τσ.λ. του γκουαρντιολα λεει ηταν με το σκανδαλο του στανφορντ μπριτζ.
    το δευτερο αν το παρει θα ειναι με το σκανδαλο του μπερναμπεου...

λες και το πρωτο που πηρε αυτος δεν αδιξηθηκε καταφωρα η μαντσεστερ για να περασει η πορτο....
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

9. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sk12072 για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (29-04-11), iakov7 (29-04-11)

Το avatar του χρήστη Red Sting

Thanks
    6.734
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.584 φορές σε 7.687 μηνύματα
    Ignore User

Βασικα με ποια να τη συγκρίνω με την Αλμερία; Στην Ισπανια παιζει, οπως εδω συγκρίνω τον Ολυμπιακο με τον βαζελο, με την Μπαρτσα θα την συγκρίνω. Φυσικο ειναι. Και τα σκάτωσε ο Ζοζε με το συμπαθειο. Οσο τον πηγαινα τοσο "ψεύτικος" μου μοιαζει. Οχι για τιποτα αλλο, αλλα προσπαθει να με πεισει οτι τα δικα του ματια βλεπουνε και τα δικα μου οχι.
    Τελος παντων.
    Οσο για το λαο του θρύλου αστο αδερφε... Ο θεος να δώσει μην πεσουμε με καμια Μπάρτσα γιατί ουτε απο που θα φύγουμε δεν ξέρω. Και δεν ξερω, παντα με "έτρωγε" οτι η "φιλική" μας Μπαρτσα δεν θα "σταματήσει" οπως εκανε με το βαζελο, αλλα θα χτυπήσουμε διψήφιο...

Που μείωσε σε 15-1 και πετυχε το πρωτο του γκολ στο Καμπ Νου;
    το πρώτο του Ολυμπιακού έτσι?? γιατί ο μέγας Δαβίδ έχει σκοράρει ΚΑΙ εκεί!!!

Γιατι υπαρχει και κανεις που δεν εισεπραξε αχαριστία αφου έφυγε απο τον Ολυμπιακο; Οσοι θυμάμαι εγώ τα σχολιανά τους εχουνε ακουσει απο κοσμο και "υπευθύνους". Γκορσκι, Παναγούλιας, Λιμπρεχτς, Κομορα, Μπαγιεβιτς, Σολιντ, Λεμονής , οι παντες. Γιατί να αποτελεσει ο Βαλβέρδε εξαίρεση; Δεν ειναι "θέμα" των προπονητών, ο κοσμος ειναι με παρωπίδες και δεν βλεπει.

το Μπάρτσα-Ρεάλ πώς το βλέπετε?? με το 0-2 στην πλάτη ο Μουρίνιο δεν μπορεί να παίξει κατενάτσιο και ο,τι κάτσει. επίσης, δεν έχει Ράμος και Πέπε, άρα θα αναγκαστεί να παίξει πιο επιθετικά. βέβαια αν ανοιχτεί το βλέπω πολλά με λίγα. τουλάχιστον να δούμε και κανένα γκολ οι μη έχοντες ενδιαφέρον για το αποτέλεσμα
    “The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
    ― Bertrand Russell

Το avatar του χρήστη masinGun

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.900 φορές σε 3.701 μηνύματα
    Ignore User

Θεός φυλάξει ....

- Τολμάει και μιλάει ο Μουρίνιο όντας προπονητής της Ρεάλ για αδικία ... μιλάει για αδικία η ομάδα που έχει διαχρονικά, καθιερωμένο καθεστώς εύνοιας στο 99% των αγώνων της !!!

- Μιλάει ο Μουρίνιο και λέει πως πέρασε πέρυσι η Ιντερ απέναντι σε θεούς και δαίμονες ... θα συμφωνήσω απόλυτα ... με οφ-σάιτ γκολ του Μιλίτο και πεντακάθαρο πέναλτι να μην δίνεται στον Ντάνι Αλβες . ναι Ζοζέ ... όντως είχε καθοριστικό ρόλο η διαιτησία ΚΑΙ πέρυσι που το πήρες εσυ

ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΗΜΑΡΤΟΝ ! ελπίζω και εύχομαι να τον τιμωρήσει η ΟΥΕΦΑ για το καλό του ποδοσφαίρου

σημείωση : λέω όλα αυτά δεχόμενος εξ΄ αρχής την διαιτητική εύνοια προς τον ισχυρό, που έχει και η Μπάρτσα και η Μάντσεστερ, είτε περισσότερο είτε λιγότερο. βέβαια αυτοί οι δύο παίζουν και ΜΠΑΛΑΡΑ
    αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
    υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ

12. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον masinGun για αυτό το μήνυμα:

Gtakis (29-04-11), panahs7 (29-04-11)

Το avatar του χρήστη masinGun

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.900 φορές σε 3.701 μηνύματα
    Ignore User

Αντσελότι και Βενγκέρ "άδειασαν" τον Μουρίνιο

Στην προσπάθεια να αποδείξει τη... συνωμοσία της UEFA προς όφελος της Μπαρτσελόνα ο Ζοσέ Μουρίνιο ανέφερε παραδείγματα με "θύματα" την Τσέλσι και την Αρσεναλ. Ομως, οι τεχνικοί των δύο αγγλικών ομάδων, Κάρλο Αντσελότι και Αρσέν Βενγκέρ δεν θέλουν ούτε κα να σκέφτονται τις θεωρίες του Πορτογάλου."Δεν πιστεύω ότι υπάρχει συνωμοσία. Το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο. Ισως οι διαιτητές να κάνουν λάθη αλλά θέλω να πιστεύω ότι όλα είναι εντάξει και καθαρά. Αυτή είναι η δουλειά μου. Θέλω να πιστεύω ότι στο παιχνίδι υπάρχουν λάθη, διαιτητές, προπονητές, παίκτες αλλά όχι συνωμοσία", δήλωσε ο δις πρωταθλητής Ευρώπης, Κάρλο Αντσελότι ο οποίος παρέθεσε στη συνέχεια ένα παράδειγμα διαιτητικής αδικίας εις βάρος της ομάδας του με αντίπαλο τη Μπαρτσελόνα:

"Γνωρίζω πολύ καλά τον Σταρκ, είναι ένας διαιτητής που δεν πτοείται. Εχει δυνατή προσωπικότητα. Φυσικά και μου έχει συμβεί κάτι ανάλογο με αντίπαλο τη Μπαρτσελόνα, σε αγώνα με τη Μίλαν όταν ο Αντρέι Σεφτσένκο πέτυχε ένα γκολ το οποίο δεν μέτρησε ως οφ-σάιντ. Και τότε ο διαιτητής ήταν Γερμανός, ο Μάρκους Μερκ, αλλά ήταν ένα λάθος. Πιστεύω ότι πρόκειται για μία επαναλαμβανόμενη σύμπτωση και όχι συνωμοσία".

Τέλος ο Αντσελότι θέλησε να συμβουλεύσει στους συναδέλφους του με αφορμή την αντίδραση του Μουρίνιο: "Μπορώ να κατανοήσω την απογοήτευσή του διότι δεν ήταν μία ξεκάθαρη κόκκινη κάρτα αλλά οι προπονητές φέρουν και την κοινωνική ευθύνη. Οταν βρίσκεσαι στην τηλεόραση και μιλάς στους φιλάθλους έχεις την κοινωνική ευθύνη. Αυτό είναι φυσιολογικό. Αλλά δεν πιστεύω ότι κατέστρεψε στο ποδόσφαιρο. Ολοι γνωρίζουν τον Μουρίνιο και τα παιχνίδια μυαλού που του αρέσει να παίζει. Είναι φανταστικός σε αυτό το πράγμα. Τα χρησιμοποίησε και πάλι, αλλά αυτή τη φορά απογοητεύτηκε. Συνήθως σέβεται τους κανόνες".

Μεταξύ των παραδειγμάτων που χρησιμοποίησε ο Ζοσέ Μουρίνιο για να στηρίξει τις απόψεις του ήταν και η αποβολή του Ρόμπιν Φαν Πέρσι στον επαναληπτικό του Καμπ Νόου μεταξύ Αρσεναλ και Μπαρτσελόνα, στη φάση των "16". Επί του θέματος αναφέρθηκε ο τεχνικός των κανονιέρηδων, Αρσέν Βενγκέρ:

"Αρνούμαι να πιστέψω τα περί συνωμοσίας διότι τη μέρα που θα το πιστέψω θα είναι αδύνατον να συνεχίσω. Αυτή τη σεζόν έχουν αναμφίβολα μία εύνοια. Αλλά έχω την αίσθηση ότι ήταν τυχαία. Δεν θέλω να μπω σε αυτή τη λογική. Πρέπει να παραδεχθείτε ότι όταν ένας προπονητής βγαίνει από ένα τέτοιο ματς, με τόση απογοήτευση, μπορεί να πει μια κουβέντα παραπάνω αλλά αρνούμαι να πιστέψω ότι υπάρχει, ας πούμε, ένα παρασκηνιακό σενάριο ώστε να ευνοείται η Μπαρτσελόνα. Πιστεύω ότι η αντίδρασή τους ήταν υπερβολική, αφού η Μπαρτσελόνα παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη και πρέπει να της το αναγνωρίσουμε".
    αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
    υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ

Το avatar του χρήστη Du3lisT

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.726
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.283 φορές σε 10.829 μηνύματα
    Ignore User

Κλάψε Μουρίνιο και κάνε σα τα μούτρα σου την Ρεάλ...που βγαίνουν ένας ένας και κλαίγονται για την διαιτησία! Κάνεις την πιο ιστορική ομάδα στον κόσμο να φαίνεται ομαδούλα της σειράς... Λακαμά..γελάει ο κόσμος..
    http://www.red-dna.com/forum/signaturepics/sigpic5510_18.gif

15. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

celticfrost (29-04-11)

Το avatar του χρήστη sabar77

Περιοχή
    South of Heaven
    Thanks
    10.607
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.051 φορές σε 4.316 μηνύματα
    Ignore User

Αντε και του χρονου στην Αεκ Μουρινιο.
    Θα σε μαθουν και θα τους μαθεις πολλα.
    Να κλαις να χυνεις μαυρο δακρυ.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.094
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.944 φορές σε 14.460 μηνύματα
    Ignore User

Μπορεί η ΑΕΚ να διαθέσει 10 εκατομμύρια το χρόνο για προπονητή?
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.094
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.944 φορές σε 14.460 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από masinGun Εμφάνιση μηνυμάτων
    - Μιλάει ο Μουρίνιο και λέει πως πέρασε πέρυσι η Ιντερ απέναντι σε θεούς και δαίμονες ... θα συμφωνήσω απόλυτα ... με οφ-σάιτ γκολ του Μιλίτο και πεντακάθαρο πέναλτι να μην δίνεται στον Ντάνι Αλβες . ναι Ζοζέ ... όντως είχε καθοριστικό ρόλο η διαιτησία ΚΑΙ πέρυσι που το πήρες εσυ

ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΗΜΑΡΤΟΝ ! ελπίζω και εύχομαι να τον τιμωρήσει η ΟΥΕΦΑ για το καλό του ποδοσφαίρου

Θύμισε στον μαλάκα και το ακυρωθέν γκολ της Μπαρτσελόνα στις καθυστερήσεις. Που άμα ήθελε ο διαιτητής να την ευνοήσει -όπως ισχυρίζεται ο τρόμπας- θα το μετρούσε κανονικά και θα έπαιρνε τα @@ του.

«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

19. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Gtakis (29-04-11)

Ο-ΛΥ-ΜΠΙ-Α-ΚΟΣ Το avatar του χρήστη iakov7

Περιοχή
    Κόκκινη Κύπρος
    Thanks
    13.670
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.919 φορές σε 2.488 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από masinGun Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επί του θέματος αναφέρθηκε ο τεχνικός των κανονιέρηδων, Αρσέν Βενγκέρ:

"Αρνούμαι να πιστέψω τα περί συνωμοσίας διότι τη μέρα που θα το πιστέψω θα είναι αδύνατον να συνεχίσω. Αυτή τη σεζόν έχουν αναμφίβολα μία εύνοια. Αλλά έχω την αίσθηση ότι ήταν τυχαία. Δεν θέλω να μπω σε αυτή τη λογική. Πρέπει να παραδεχθείτε ότι όταν ένας προπονητής βγαίνει από ένα τέτοιο ματς, με τόση απογοήτευση, μπορεί να πει μια κουβέντα παραπάνω αλλά αρνούμαι να πιστέψω ότι υπάρχει, ας πούμε, ένα παρασκηνιακό σενάριο ώστε να ευνοείται η Μπαρτσελόνα. Πιστεύω ότι η αντίδρασή τους ήταν υπερβολική, αφού η Μπαρτσελόνα παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη και πρέπει να της το αναγνωρίσουμε".
    Μεγαλη υποθεση για εναν προπονητη σαν τον Βενγκερ να παραδεχεται την ανωτεροτητα της αντιπαλου ομαδας.
    ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Το avatar του χρήστη Red Sting

Thanks
    6.734
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.584 φορές σε 7.687 μηνύματα
    Ignore User

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

παραπάνω έβαλα λινκ για ένα πολύ ωραίο άρθρο ενός Άγγλου δημοσιογράφου. αξίζει να το διαβάσετε.
    “The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
    ― Bertrand Russell

22. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Red Sting για αυτό το μήνυμα:

captain-cook (29-04-11), sirkostas (29-04-11)

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.033
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.222 φορές σε 20.557 μηνύματα
    Ignore User

Πολύ μακριά το πήγε ο Μουρίνιος! Περσινά, ξινά σταφύλια. Γιατί δεν μας λέει για την ευκολία των 2 κίτρινων καρτών που βγήκαν μέσα σε 3' λεπτά στον Κράουτς και απ' το 16' έπαιζε με παίκτη παραπάνω; Πριν λίγες βδομάδες έγινε. Αν ήταν της Ρεάλ θα έβγαιναν τόσο εύκολα; (που ήταν σύμφωνα με το γράμμα του νόμου δεν αντιλέγω). Κλάψε Μουρίνιοοοοοοο... Μιλάνε όλοι, μιλάει και η Ρεάλ για αδικία της διαιτησίας.

Περιοχή
    p.falhro
    Thanks
    377
    Ignore User

ναι ενω η μπαρτσα δν κλαιγεται ολη την ωρα
    PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Red Sting Εμφάνιση μηνυμάτων
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

παραπάνω έβαλα λινκ για ένα πολύ ωραίο άρθρο ενός Άγγλου δημοσιογράφου. αξίζει να το διαβάσετε.
    Μια χαρά τα λέει ο τύπος, ο οποίος βέβαια δεν είναι δημοσιογράφος αλλά πρώην ποδοσφαιριστής. Ο διεθνής χαφ της Λίβερπουλ Τζέιμι Ρέντκναπ, ανηψιός του προπονητή της Τόττεναμ. Και φαίνεται από τα γραφόμενα του οτι το άθλημα το κατέχει, άλλωστε.

Πολλά απ' αυτά τα έχουμε γράψει κι εδώ μέσα τον τελευταίο καιρό. Ειδικά αυτό για το χειροκρότημα που εισέπραξε από τους μαδριντίστας πριν το ματς, συμπτωματικά το έγραψα κι εγώ πριν λιγο στο θέμα ΤΛ απαντώντας στον Τζιοβάνι10, πως ο Μουρίνιο δε θα ανεχόταν ποτέ οι παίχτες να πάρουν τον πρώτο ρόλο από κείνον. Και κάμποσα παιδιά έχουν ήδη γράψει πως ο Μουρίνιο είναι για λίγο καιρό, short-term οπως λέει ο Ρέντκναπ. Να θυμίσω πως μόνο στη Τσέλσι έκανε το λάθος κι έμεινε λίγο παραπάνω με αποτέλεσμα να απολυθεί κακήν κακώς απ' τον τσάρο.

26. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Red Sting (30-04-11)

The Legend Το avatar του χρήστη steliosb

Περιοχή
    Earth Planet
    Thanks
    4.614
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.299 φορές σε 4.168 μηνύματα
    Ignore User

Καλά η Barca είναι Η BARCA.
    Αλλά να βλέπω την Real να παίζει αλλά Panathinaikos τσούκου τσούκου ball δεν αντέχεται.
    .

Σελίδα 128 από 246 ΠρώτηΠρώτη ... 28788898108118124125126127128129130131132138148158168178228 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές