Σαν σήμερα, το '97, είδα ένα από τα καλύτερα τέρματα, που έχω να θυμάμαι...
Σαν σήμερα, το '97, είδα ένα από τα καλύτερα τέρματα, που έχω να θυμάμαι...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
captain-cook (19-02-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (19-02-14)
O τερματοφύλακας μάλλον είχε καλύτερα πράγματα να κάνει στη ζωή του, απ' το να χολοσκάει για σουτ από τον δίπλα Γαλαξία.
voskos_7 (19-02-14)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Φάμπρεγας: "Βούλωσε το Ζοζέ"!
![]()
Η χειρότερη Μπάρτσα των τελευταίων ετών", δήλωσε πριν λίγες ημέρες ο Ζοζέ Μουρίνιο προκαλώντας την αντίδραση των Ισπανών, που φρόντισαν όμως να απαντήσουν εντός αγωνιστικού χώρου.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 2-0 την Μάντσεστερ Σίτι στην Αγγλία και βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στους "8" της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Λίγο μετά το σφύριγμα της λήξης, ο Φάμπρεγας έκανε δηλώσεις και τα... έχωσε σε όσους τους αμφισβητούν με προφανή στόχο τον Πορτογάλο τεχνικό.
"Πήραμε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα απόψε (τρίτη 18/2). Υπήρχε μεγάλη πίεση από τον κόσμο και γι αυτό η νίκη μας είναι τόσο σημαντική. Έπρεπε να αποδείξουμε πολλά.
Μερικοί βέβαια είπαν πολλά πριν το παιχνίδι και τώρα το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να το βουλώσουν για μερικές μέρες. Κανείς δεν ξέρει τι ξημερώνει το ποδόσφαιρο όμως εμείς τα καταφέραμε".
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
8PYLOS (19-02-14)
Και μόνο που το έβαλες στο τόπικ της (αντιπαθέστατης για μένα) Ρεάλ, ενώ η Μπάρτσα έπαιζε με τη Σίτυ και ο Μουρίνιο είναι πλέον στην Τσέλσι, είσαι για πολλά θενκς τύπε!![]()
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Η ειρωνική απάντηση σε Μουρίνιο από τους "μερένγκες"
![]()
Ο Ζοζέ Μουρίνιο έκανε λόγο για παίκτες που "κοιτάζονται στον καθρέφτη πριν μπουν στο ματς" και η απάντηση από τους ποδοσφαιριστές της Ρεάλ ήρθε μέσω ενός άκρως ειρωνικού σχολίου.
Δράση και... αντίδραση. Ο Μουρίνιο άφησε σπόντες για τα αποδυτήρια της Ρεάλ με συνέντευξή του στο περιοδικό Esquire και η απάντηση των Μαδριλένων δεν άργησε να έρθει.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Mundo Deportivo" το γεγονός ότι ο τεχνικός της Τσέλσι χαρακτήρισε "ματαιόδοξους" τους παίκτες του οι οποίοι "κοιτάζονται στον καθρέφτη πριν μπουν στο γήπεδο" μόνο απαρατήρητο δεν πέρασε.
"Αυτό σημαίνει πως αν αντιμετωπίσουμε τον Μουρίνιο (σε κάποιο ματς) θα το κάνουμε για να είμαστε πανέμορφοι", ήταν η "απάντησή" τους.
—John Lennon
είναι αντιπαθής ο σπεσιάλ αλλά είναι και καλός κόουτς ειδικά , σε ομάδες που οργανώνονται καλά αμυντικά.
Το classico των φιλάθλων!
Δείτε 40 φωτογραφικά κλικ με πρωταγωνιστές τους φιλάθλους του clásico στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου". Η ατμόσφαιρα, οι εκδηλώσεις, τα πρόσωπα, η γιορτή του ποδοσφαίρου.
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
—John Lennon
στη βαρκελωνη τι τις ταιζουν ρε παιδια; μονο κοτοπουλα;
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
αυστηρα μαλλον![]()
—John Lennon
τι έγινε εχθές ωρέ παίδες πρωτευουσιάνοι ? τι ήταν αυτό το πέναλτυ στον Ινιέστα ? είπαμε δύο μπακ και οι δύο να τον κάνουν σάντουϊτς ? Δεν είναι κίνηση αυτή για παίκτες Ρεάλ και μάλιστα σε ένα ντέρμπυ.
500 Εκ ομάδα για να παίζει άμυνα και να περιμένει την κόντρα επίθεση. Δεν υπάρχουν αυτά.
Και έρχονται τα στρουμφάκια που ειναι εδώ και δυο χρόνια "σκασμένοι" και σου κάνουν πάρτι μέσα στην Μαδρίτη.
Αυτά που λέγαμε και μετά το clasico. Ηττήθηκε παλι η Ρεάλ και τρέχει να προλάβει ο Καρλίτο
τωρα τον Σιμεόνε και την Μπαρτσελόνα. Δυο παιχνιδια ήταν, τα έπαιρνες και κλείδωνες το πρωτάθλημα.
πιστευα οτι θα ειχε καθαρισει το πρωταθλημα η ρεαλ, αλλα καλα κρατουν ατλεντικο και βαρκα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Δείγμα υγείας και ισχύος του ισπανικου πρωταθλήματος το χθεσινό αποτέλεσμα στη Σεβίλλη.
Αυτοκτονια
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Επιτέλους, να μπει και κάποιος σφήνα στους 2 "μεγάλους". Μακάρι να το πάρει τελικά η Ατλέτικο.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks