Αστα να πανε.Κι αυτος ο αλβερτης προκαλει πολυ.![]()
Ωραιο φαουλ, κλασσικο διαμαντιδη.
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Αστα να πανε.Κι αυτος ο αλβερτης προκαλει πολυ.![]()
Χαχαχα.. Ξαφνιάστηκε μέχρι και ο τρολάρχων![]()
ΜΑΛΑΚΑ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗ ΔΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΤΕ
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Τώρα αυτο το θρεντ θα επρεπε να το σβήσω, εχει όμως χάρη (όπως και άλλα πολλά) που κουράστηκα με τα περα δωθε των φορουμ. Αλλιώς θα είχα βάλει και τις ωραίες εικόνες του SOLID.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Κρόος
![]()
Στην Ρεάλ Μαδρίτης θα αγωνίζεται από την επόμενη σεζόν ο Τόνι Κρόος όπως αποκάλυψε η Marca καθώς ρυθμίστηκαν οι τελικές λεπτομέρειες της μεταγραφής του.
Το κόστος της απόκτησης του Τόνι Κρόος για τους "μερένγκες" ξεπέρασε τα 25.000.000 ευρώ. Η συμφωνία σφραγίστηκε έπειτα από διαπραγματεύσεις που διήρκεσαν δύο μέρες.
Στη Ρεάλ Μαδρίτης θεωρούν πως ενέταξαν στο ρόστερ τους έναν ποδοσφαιριστή, η αξία του οποίου δύναται στα επόμενα χρόνια να διπλασιαστεί.
Το συμβόλαιο του Κρόος ολοκληρώνονταν σε ένα χρόνο ωστόσο ο 24χρονος άσος είχε αρνηθεί να ανανεώσει τη συνεργασία του με την Μπάγερν Μονάχου.
Η μεταγραφή αναμένεται να ανακοινωθεί μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του Τόνι Κρόος με την εθνική Γερμανίας στο Μουντιάλ.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (18-07-14)
Άκουσα ότι θα διώξει τους τερματοφύλακες , είναι η δυνατόν η άκουσα μούφα?
Παρουσιάστηκε ο Κρόος
![]()
Ο Τόνι Κρόος παρουσιάστηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης και δήλωσε υπερήφανος που θα φορέσει τη φανέλα της.
Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης είναι και με τη... βούλα ο Τόνι Κρόος, ο οποίος παρουσιάστηκε την Πέμπτη από την "Βασίλισσα". Ο διεθνής Γερμανός θα φοράει την φανέλα με το Νο8 στην πλάτη και δήλωσε υπερήφανος που θα παίζει για λογαριασμό της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι για τα επόμενα έξι χρόνια, με τους φίλους της Ρεάλ που βρέθηκαν στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" να τον αποθεώνουν και τον ίδιο να ανταποδίδει.
Ο ίδιος δήλωσε: "Θα ήθελα να σας πω ότι είμαι πολύ λυπημένος για το θάνατο του Αλφρέδο Ντι Στέφανο. Είμαι υπερήφανος που είμαι εδώ, είναι μία πολύ ωραία στιγμή. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που είστε εδώ για μένα.
Το να παίξω για τη Ρεάλ είναι απίστευτο, μιλάμε για την καλύτερη ομάδα του κόσμου. Είναι μία πολύ σωστή επιλογή για την καριέρα μου. Είναι απαραίτητο να κερδίσουμε τίτλους και να πάρουμε νίκες. Το 2013 πήρα το Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μπάγερν και ελπίζω να το πάρω και με τη Ρεάλ.
Μπορώ να δώσω πολλά και να κάνω ευτυχισμένους τους οπαδούς μας. Και θα προσπαθήσω να το κάνω. Σας ευχαριστώ".
Πέρεθ: "Είναι μια ημέρα ευτυχίας"
Δηλώσεις έκανε και ο Φλορεντίνο Πέρεθ, που σχολίασε: "Είναι μία ημέρα ευτυχίας, έχουμε έναν εκπληκτικό παίκτη μαζί μας. Εχουμε κάνεις πολλές τέτοιες παρουσιάσεις αλλά αυτή είναι η πρώτη χωρίς τον Αλφρέδο Ντι Στέφανο. Θα είναι μαζί μας αιώνια.
Σας παρουσιάζω λοιπόν τον Τόνι Κροος. Ελαμψε στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Για μας είναι ένας παίκτης υψηλού επιπέδου. Καλώς ήρθε Τόνι στη Ρεάλ Μαδρίτης, η φανέλα της οποίας σημαίνει πολλά.
Αναγνωρίστηκε ως ο πιο πλήρης παίκτης του Μουντιάλ ενώ έχει κατακτήσεις πάρα πολλούς τίτλους στην καριέρα του. Ερχεται σε ένα μεγάλο κλαμπ, ένα κλαμπ πρωταθλητών.Εδώ η λέξη αδύνατο δεν υπάρχει και αυτό θα πρέπει να ξέρει.
Πανηγυρίσαμε το 10ο πριν από λίγο καιρό αλλά πάντα οι οπαδοί της Ρεάλ ζητούν το κάτι παραπάνω. Και αυτό που θέλουμε είναι το 11ο Κύπελλο Πρωταθλητριών".
Δείτε την παρουσίασή του:
[YOUTUBE]0mDjh-4lLAw[/YOUTUBE]
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (18-07-14)
25 εκ λέει και όλοι το θεωρούν "ευκαιρία"
Κανείς δεν λέει όμως για τα 20εκ προμήθεια σε μάνατζερ και μαζί με "καπαρο" που έδωσε απο πέρυσι η Ρεάλ για να τον πάρει.
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (18-07-14)
Συμφώνησαν για Χάμες
![]()
Ρεάλ Μαδρίτης και Μονακό έδωσαν τα χέρια για τον Κολομβιανό, ο οποίος θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους "μπλάνκος"
Στη Ρεάλ Μαδρίτης θα αγωνίζεται από την επόμενη σεζόν ο Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στη Βραζιλία. Ο πρώτος σκόρερ του Μουντιάλ, απασχολούσε έντονα τις τελευταίες ημέρες τους πρωταθλητές Ευρώπης, οι οποίοι σύμφωνα με το "RMC" τα βρήκαν με τη Μονακό.
Το δημοσίευμα αναφέρει ότι στον παίκτη έχει γίνει πρόταση για πενταετές συμβόλαιο, ενώ οι ετήσιες απολαβές του θα είναι στα 8 εκ. ευρώ. Ο Κολομβιανός από την πλευρά του είχε ενημερώσει τους ιθύνοντες των Μονεγάσκων ότι θέλει να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης και τελικά η επιθυμία του θα πραγματοποιηθεί.
Όσο για το κόστος της μεταγραφής αναμένεται να αγγίξει τα 85 εκ. ευρώ. Τόσο ήταν το ποσό που προσέφερε η Ρεάλ στη Μονακό, αφήνοντάς τη να το σκεφτεί μερικές μέρες. Ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ σύμφωνα με πηγές κοντά στον σύλλογο έλεγε πως "είναι απίθανο να αρνηθώ, ειδικά από τη στιγμή που μέσα σε έναν χρόνο θα πάρουμε 40 εκ. ευρώ περισσότερα" με αποτέλεσμα να ανάψει τελικά το πράσινο φως και να αναζητά ήδη τον αντικαταστάτη του 23χρονου.
—John Lennon
η ρεαλ ισως κανει κατι παραπανω απο αυτο που πρεπει για να διατηρηθει στην κορυφη. εξαιρετικες κινησεις και οι δυο, ειδικα του κροος που ειναι εν δυναμει ο καλυτερος παιχτης στη θεση του και μαλιστα τον πηρε με ελαχιστα χρηματα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (18-07-14)
Ή απλά, ξεκινάει έναν νέο κύκλο άτιτλων γκαλάκτικος (όχι αμέσως, από φέτος)...
![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (18-07-14)
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (18-07-14)
Αν έβαλαν μυαλό (δεν το θεωρώ εύκολο ) με τα ποσά που δαπανούν και κυρίως τους παίκτες που παίρνουν μπορούν να κυριαρχήσουν , το επόμενο που πρέπει να λύσουν είναι τα αποδυτήρια , και να στηρίξουν όσο δεν πάει αυτόν το μεγάλο κόουτς .
Οι μεταγραφικές κινήσεις Νίκο δεν είναι το μπαλέτο που είδαμε πριν μερικά χρόνια , είναι παικταράδες , με ολοκληρωμένη κουλτούρα , κοντά είναι σε μία σούπερ ομάδα αρκεί να κάνει ότι είπα παραπάνω.Επιπλέον να περάσει στον πάγκο τον Κεντύρα , και να αξιοποιήσει ένα χαφ άλλο , δεν θυμάμαι το όνομά του τώρα , τον είχα σχολιάσει τότε που τον έβαλε σαν αμ. χαφ . Αναρωτήθηκα τότε γιατί δεν τον βάζει , και μου είχατε πει ότι είναι πιο μπαλαδώρος , πιο δημιουργικό χαφ .Εγώ βέβαια δεν θεωρώ ότι η θέση δεν είναι για τρεχαλατζήδες είναι για πολύ παραπάνω.
Ηλία θα σε διορθώσω λίγο είναι σούπερ για την δουλειά τους , δεν είναι οι μπαλαρίνες κράχτες αστέρια κλπ κλπ τέτοιον στην Ρεάλ θεωρούσα μόνο τον Ζιντάν ο οποίος ήταν και γαμάτος .
Γιάννη κανείς δεν είναι, μέχρι να γίνει... Δεν θέλει και πολύ να καβαλήσουν το καλάμι.
Μπορεί να λες τον Ιγιαραμέντι, στη θέση του Κεντίρα.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (19-07-14)
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (19-07-14)
voskos_7 (20-07-14)
Bookmarks