Γιγαντιαίο brand name η Ρεάλ Μαδρίτης, για την ακρίβεια το νο1 του πλανητη κι ας χτυπαν τις κωλάρες τους κατω οι φανς της Μπαρτσελονα.
Λογικο το οτι κινειται και για τα κορυφαια ονοματα του κοσμου. Η περιοδος Καλντερον θα γραφτει στην ιστορια της Ρεαλ ως η μαυρη εποχη αυτης της τεραστιας ομαδας της οποιας δεν ειμαι οπαδος, αλλα σεβομαι το κολοσσιαίο ονομα της.
Μεταγραφαρα ο Κακά, σουπερ μεταγραφη κι ο απιστευτος παιχταρας που ακουει στο ονομα Βιγια κι επιτελους θα λαβει την αναγνωριση που του αξιζει φορωντας τη λευκη φανελα της Ρεάλ.
Για Ροναλντο, αμα δε τον δω με τα λευκα, δε πιστευω τιποτα. Προσωπικα ειμαι υπερ του να φυγει, αμα δε θελει να κατσει αλλο στη Μανστεστερ. Και λογικο ειναι να θελει να δοκιμασει αλλου τις δυναμεις του. Στο Μανστεστερ κερδισε οτι κινουνταν.
4-2-3-1 στη Ρεαλ με Ροναλντο στα ακρα και τον Κακά στη πλατη του Βιγια. Η τον Κακά δεξια, τον Ροναλντο αριστερα και τον Ραουλ πισω απο Βιγια. Περιμενω εναγωνιως να τους δω στο ΤΛ του χρονου αυτους. Χάρλεμς αληθινοι.
Bookmarks