Ε δεν το λες και λυόμενο το Καραϊσκάκη. Μια χαρά γήπεδο είναι.
Ε δεν το λες και λυόμενο το Καραϊσκάκη. Μια χαρά γήπεδο είναι.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
BrazHlias (08-10-11)
Γκολαρα ο Κακα.
Απο τη στιγμη που ο ροναλντο αρχισε να μοιραζει πασες ειναι τελειως διαφορετικη ομαδα η ρεαλ πολυ πιο ομαδικη και θεαματικη.
1-0 o Μπενζεμα.
3-0 Κεντιρα-Οζιλ.
4-0 γκολ sergio.Και 2 ακυρωθεντα γκολ.Καλα ειναι.
ρε πλατινι αναθεμα σε, τι γκολ ηταν αυτα που ακυρωθηκαν?????
μπραβο ρε ομαδαρα, πολυ ευκολα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
sirjohnbest (19-10-11)
Παρα πολυ ευκολα!!
Ερνέστο ήσουν ο Καλύτερος, ο Σοβαρότερος και ο Εργατικότερος όλων!!
BrazHlias (19-10-11)
και τα δυο που ακυρωθηκαν κατα τη γνωμη μου σωστα ακυρωθηκαν. κατα τα αλλα η λυον που πριν δυο χρονια απεκλυσε τη ρεαλ στα ισα, ουσιαστικα δεν περασε σεντρα εχθες.
αυτο με τον φαν περσι καλο, θα το πω στο λαζοπουλο για να το πει στην εκπομπη του![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
γιατί ρε παιδιά δεν τον θέλετε τον Ολλανδό??? από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο είναι ο άνθρωπος...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Πολυ καλη η Ρεαλ και δικαιη νικη απεναντι στην Λυων που πραγματικα αυτη η ομαδα την βλεπω τα τελευταια χρονια ολο και ποιο χαλια
pοτε παιζουμε με μαλαγα ρε παιδια?
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Faithful (22-10-11)
σ ευχαριστω, να βρω και κανα λινκ της προκοπης καλα θα ναι..
Bookmarks