Ναι γιατι εχει αντιπαλο Βαζελόνα
εχει 25 λεπτα ακομη...και η Ρεαλ ηδη ειναι πρωτη..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Ναι γιατι εχει αντιπαλο Βαζελόνα
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Καλά το επιχείρημα ότι η Μπαρτσελόνα είναι βαζελόνα και η Ρεάλ γαυροΡεάλ ... πρώτη φορά σε αυτό το φόρουμ το έχω ακούσει.![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
μνξ εσύ.![]()
Ίσα ίσα έπρεπε να με ευχαριστήσεις...![]()
4-3 h Real..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
sadi (11-11-07)
Εκείνο το α! στα διάλα θα το δρομολογήσετε τελικα;![]()
Πάμε ρε Μαγιόρκααααααααααααααα![]()
Coach (11-11-07)
Αποθανε η Μαγιορκα Ελευθερια..Εληξε το παιχνιδι!![]()
Φτου! Δεν πρόλαβα!![]()
Χοχοχο!!!
Ελπιζω εκεινο το νουμερο ο Σουστερ να μην κανει μια στραβη αυριο στο Βρεμη και τρεχουμε ολοι μαζι μετα..
Δαγκωστο το πληκτρολογιο σου ρε!![]()
Πρεπει να παμε και ταμειο!![]()
Ρε ξεφτυλισμενε Γερμαναρα παλι κοιμασαι σημερα??? Κανονισε να γυρισεις το παιχνιδι στη Βρεμη μη σε παρει και σε σηκωσει!![]()
Αντε να το πω κι εγώ, δεν παει να ΓΑΜΗΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Να μην ξεχασω να φασκελωσω τον....Σουστα. Αξιος σημερα!
Ευτυχως που καθαρισαμε μονοι μας τον αγωνα στην Λατσιο γιατι με το αποτελεσμα που εφερες θα μας ειχες κλεισει το σπιτι..![]()
Να μη της χρωστάμε κιόλας δωράκι της βρωμιάρας.![]()
kouzoulo (28-11-07)
Θέλω να σε κερδίσει η Λάτσιο τελευταία αγωνιστική και να μείνεις εκτός Τσου λου. Αυτό μόνο τέλος.![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Bookmarks