BrazHlias (13-10-09), DaRkSaGa79 (13-10-09)
Παντως αναλυση αγωνων ποδοσφαιρου που εβλεπα στα 5 μου αδυνατω να σας κανω. Θα φταιει που δεν ετρωγα το αυγο μου.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
BrazHlias (13-10-09), DaRkSaGa79 (13-10-09)
Primera Division: Τεσσάρα η Ρεάλ, στο μηδέν η Μπάρτσα
Αν και άγχωσε τους φίλους της, η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Βαγιαδολίδ, επικρατώντας με 4-2 στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", την ίδια ώρα που η Μπαρτσελόνα έμενε στο 0-0 κόντρα στην Βαλένθια.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Η ρεαλ δειχνει και παλι φετος οτι εχει τεραστια αμυντικα προβληματα.Προσωπικα πιστευω οτι δεν θα μπορεσει να κατακτησει καποιων τιτλο.
Θα δουμε παντως...
Καλα, κι η Μπαρτσελόνα χθες "περαστε κόσμε" ήταν. Ας επαιζε ο Βιγια και θα της ειχε δυο τεμαχια για πλακα. Αμα παιζεις επιθετικα, η αμυνα σου εχει κενα. Αυτο ειναι νομος σε ολο το κοσμο.
Καλά ρε γαμώτο, ήταν ανάγκη να ακούμε τον μ@λάκα τον Κατσαρό στην περιγραφή?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
- κλασικά συμπτώματα "γκαλάκτικο"
παρά τα αποτελέσματα και τους παικταράδες δεν παύει να είναι μια ομάδα που δεν φτιάχτηκε από προπονητή . θα προσπαθήσει και αυτός να φτιάξει την σούμα σαν τους προηγούμενους
- για τον θεό !! πόσο άλλο !! αν φτάνει να αδικείται στεγνά και χωρίς λόγο η Μίλαν των 7 ευρωπαικών φανταστείται τι θα γίνει με όλους τους άλλους . στεγνό καθάρισμα !!!! όσο και καλόπιστος να θέλω να γίνω μπορεί και να βρω δικαιολογία για το πέναλτυ που δεν έδωσε . αλλά για ένα γκόλ που πήδηξαν 3 αμυντικοί, έκαναν σάντουιτς τον μοναδικό επιθετικό και οι δύο έκ των τριών έπεσαν επάνω στον κασίγιας , πραγματικά, αδυνατώ να βρώ όσο και να έψαξα
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Εγω παλι νομιζω οτι το πιο πεναλτυ ηταν πιο καραμπινατο. Μιλαμε για δρεπανιά, οχι για τάκλιν. Κι ειχε αριστο οπτικο πεδίο ο κόρακας.
Γενικα μοιρασε τη πιτα στα δυο, αφου βεβαια την εκανε να μη τρώγεται απο κανεναν.![]()
εμ αυτό που το πας ;;; και ο λαπόρτα θα το έδινε αυτό το πεναλτυ
αν και θέλοντας να κάνω τον καλόπιστο ίσως να τον δούλεψε το πολύ "θεατρικό" πέσιμο, αν και ήταν 100% πραγματικό .το ένα πόδι δεν κάνει κάτι , όμως το άλλο θερίζει . αλλά στο γκολ δεν έχει καμία δικαιολογία ..
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
αντε γεια στην ρεαλ...σας σενιαρε καλα η μιλαν εχθες .....μονο μπαρτσα απο ισπανια καμια αλλη......μπραβο ρε μιλαν 4 επρεπε να ειχες βαλει....δεν πειραζει....
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Kαμια Μιλαν δεν αδικήθηκε χθες. Τραγωδίες εκανε ο διαιτητης και απο τις δυο πλευρες. Οσο για τη Ρεαλ τα εχω ξαναγραψει, δεν ειναι στους παικτες το προβλημα της.
Giwrgos7Alexpoli (24-10-09)
το σκηνικό "γκαλάκτικο" το έχουμε ξαναδεί από τους ίδους παραγωγούς με διαφορετικούς συντελεστές . πάλι το ίδιο θα γίνει , γέμισε επιθετικούς από την μέση και μπροστά που δεν μάρκαραν και ο ένας ή δύο μέσοι πνίγονταν .
την προηγούμενη φορά χρειάστηκε η ιδιοφυία του Ζιζού και αρκετά σφυρίγματα για να σωθεί η κατάσταση , το ίδιο θα χρειαστεί και τώρα !
μάλλον το πρόβλημα Σάκη είναι σε αυτούς που επέλεξαν τους παίκτες και ότι δεν τους επιλέγουν πάντα με αγωνιστικά κριτήρια
και σχετικά με την αδικία διαφωνώ .
αδικήθηκε παράφορα η Μίλαν με το πεντακάθαρο γκολ που δεν μέτρησε σε κρισιμότατο σημείο με το σκορ στο 2-2 . όπως και ότι αδικήθηκε παράφορα η Ρεάλ με το πεντακάθαρο πέναλτυ (ίσως και κόκκινη) που δεν δόθηκε στην αρχή του αγώνα . τυχεροί άπαντες που και η ρεάλ το έβαλε μετά και η μίλαν στην συνέχεια . αλλά εδώ δεν έχει ισοπαλία στα λάθη
Δε νομιζω οτι επιλεχθηκαν παιχτες με μη αγωνιστικα κριτηρια. Θέλαν 10άρι και πηραν τον καλυτερο. Θελαν εξτρεμ και παλι πηραν τον καλυτερο. Θελαν αμυντικο χαφ και πηραν τον καλύτερο οχι του πλανητη αλλα τον καλυτερο που κυκλοφορουσε στην αγορα. Θέλαν σεντερ φορ και πηραν τον πιο ταλαντουχο κι ανερχομενο που υπαρχει. Ακομα κι ο στοπερ που πηραν αποδεικνυεται πολυ καλυτερος απο τον τελειωμενο Καναβαρο. Κι ο προπονητης ειναι αποδεδειγμενα καλος. Εγω νομιζω οτι η συνταγη θα πετυχει μολις αποκτησουν ομοιογενεια.
Η Ρώμη δε χτιστηκε σε μια μέρα.
σαφως και πήραν τους καλύτερους !! το αν θα κάνουν και το καλύτερο σύνολο είναι ένα ζήτημα.προσωπική μου άποψη πως δεν κολλάνει όλοι αυτοί μαζί
και προς θεού , μια ήττα δεν τους κάνει αποτυχημένους
ομάδα που ξοδευει 200+ μύρια και συνεχίζει να παίζει βασικός ο ...ραούλ
και πήγε η μίλαν εκει μέσα-η χειρότερη μίλαν των τελευταίων 10 ετών- και τους έκανε κηδεία.και 10 φορές να παίζανε,10 φορές θα ξανακέρδιζε η μίλαν.
τελικά με αυτά που έχει πετύχει η μίλαν τα τελευταία 20 χρονια έχει φτάσει να έχει πιο βαριά φανέλα ακόμα και απο τη ρεαλ.
οι γκαλακτικος μη χέσω που μπήκαν μέσα με υφάκι λες και παίζανε με την μπατε μπόρισοφ.έναν παίχτη είχε η μίλαν που θα έπαιζε στη ρεαλ άνετα και αυτός της έβαζε γκολ όποτε ήθελε.όλοι οι υπόλοιποι ήταν περήφανα γηρατειά...
ασόβαρη ομάδα κλασσικά.αν συνεχίσει έτσι θα πάρει ευρωπαικό πρώτα η ίντερ και μετά η ρεάλ...
Τα ίδια εκανε και ο Κοσκωτας. Οτι καλυτερο επαιρνε (στα δεδομενα παντα τα Ελληνικά). Ομως δεν αρκει αυτό ποτε. Εχει δρόμο να διανύσει ακόμα η Ρεαλ.
dekas7 (23-10-09)
"Ντρέπομαι για ότι έγινε"
Το βράδυ της Τρίτης η Ρεάλ Μαδρίτης γνώρισε τη συντριβή με 4-0 από την Αλκορκόν στον πρώτο αγώνα για τη φάση των "32" του Κυπέλλου Ισπανίας και ο Μανουέλ Πελεγκρίνι μίλησε για ντροπή.
"Ντρέπομαι για αυτό που συνέβη. Είχαμε προετοιμαστεί καλά για τον αγώνα, αλλά οι αντίπαλοι έπαιξαν εξαιρετικά.
Έχουμε τον επαναληπτικό, πρέπει να δείξουμε υπερηφάνεια, να απολογηθούμε στον κόσμο μας και να προχωρήσουμε μπροστά. Από ένα πάθημα σαν κι αυτό πρέπει να πάρουμε ένα μάθημα ταπεινότητας και να βγούμε πιο δυνατοί".
αυτο και αν ειναι εκλπηξη...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Κια να σκεφτεις οτι παιζουν με Mπαρτσα το σαββατο νομιζω...χεχεχεχεχεχεχε!
Bookmarks