Ο Ρονάλντο του έσπασε τη μύτη και του έδωσε φανέλα
O Κριστιάνο Ρονάλντο έσπασε άθελά του τη μύτη κάποιο οπαδού της Ρεάλ Μαδρίτης όταν απομάκρυνε τη μπάλα στην χθεσινή νίκη 4-0 εναντίον της Χετάφε.
Ωστόσο, ο Πορτογάλος σούπερταρ, ο οποίος πέτυχε χάτ-τρικ και έφθασε τα 36 γκολ τη φετινή σεζόν - πέντε περισσότερα από τον Λιονέλ Μέσι - κατευθύνθηκε προς τον άτυχο άνδρα μετά τη λήξη του αγώνα για να του απολογηθεί.
Ο Ρονάλντο έδωσε τη φανέλα του - μία καθαρή - στον άνδρα που φάνηκε να αποδέχεται την απολογία του 25χρονου Πορτογάλου και φωτογραφήθηκε μαζί του.
πηγή: shootandgoal.com
www.f1rstlap.com
Όταν κάνεις τέτοιες κινήσεις, κερδίζεις την εκτίμηση κύριε Ρονάλντο. +1 για την κίνηση να κινηθεί προς τον οπαδό και να του δώσει τη φανέλα. ΜΠΡΑΒΟ!
www.f1rstlap.com
Ομορφη κίνηση απο τον Φλωριάνο , που δείχνει οτι εχουμε ακομα μελλον για να μιλαμε για μπαλα εδώ πέρα... Τελος παντων.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
sirjohnbest (23-05-11)
Στην νίκη της Ρεάλ με 8-1 επί της Αλμερία ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε 2 φορές και έγινε ο 1ος στην Ισπανία που πετυχαίνει 40 γκολ σε μία χρονιά.
Υπενθυμίζουμε πως το ρεκόρ στο πρωτάθλημα Ισπανίας με 38 τέρματα είχαν οι Τέλμο Θάρα (με την Μπιλμπάο την περίοδο 1950-51) και Ούγκο Σάντσες (με την Ρεάλ την περίοδο 1989-1990) και ο Ρονάλντο το ξεπέρασε κατά δύο τέρματα.
Η Ρεάλ έφτασε τα 102 γκολ, όπως και πέρσι, ενώ χατ-τρικ πέτυχε ο Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ στην τελευταία του εμφάνιση με την "βασίλισσα", δύο φορές σκόραρε ο Καρίμ Μπενζεμά και το τελικό 8-1 διαμόρφωσε ο νεαρός, Χοσέλου, σκοράροντας με την πρώτη του επαφή, στο ντεμπούτο του!!!
ο μεσι δεν εχει πετυχει παραπανω?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Μιλαμε για το πρωταθλημα Ισπανιας. Συνολικα φετος ο Ροναλντο εχει πετυχει 54 γκολ και ο Μεσι 52 ή 53
και παλι νομιζα οτι ειχε περισσοτερα.μπραβο στο ροναλντο.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
θα παρει και το χρυσο παπουτσι;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Α,δεν ξερω Σταθη. Καθαρα ποδοσφαιρικά παντως και περα απο τσαλίμια και θέαμα θεωρώ τον Ρονάλντο πιο ολοκληρωμένο ποδοσφαιριστή απο τον Μέσι (και μαλιστα κατα πολύ) όπως για παραδειγμα θεωρούσα τον Καρεμπέ, πιο "ολοκληρωμένο" ποδοσφαιριστή απο τον Ζιοβάνι (για να το φέρω σε δικά μας μέτρα και παραδείγματα)
consigliere (23-05-11)
νομιζω θα παρει το χρυσο παπουτσι ασυζητητι αφου και περισσοτερα να εχει πετυχει καποιος, μετραει το επιπεδο πρωταθληματος πια. το ισπανικο νομιζω ειναι Χ2 οπως και το αγγλικο
Θα το πάρει με άνεση. Ο άνθρωπος έκανε σπουδαία σεζόν...μη λέμε μαλακίες.
Σκοράρει από παντού κι αυτό του δίνει πλεονέκτημα. Συν της άλλης ότι έχει και πιο δυνατά πόδια από τον Μέσι.
www.f1rstlap.com
Μουρίνιο καλεί Ιμπραΐμοβιτς
Η σχέση του Ζοσέ Μουρίνιο με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στην κοινή τους περίοδο στην Ίντερ (2008-09) θεωρείται αγαστή.
Άλλωστε ο Πορτογάλος ήταν το απόλυτο αφεντικό στ' αποδυτήρια και στην ομάδα γενικότερα και ο Σουηδός ο απόλυτος σταρ της ομάδας και «κολόνα» των «νερατζούρι» στους αγωνιστικούς χώρους.
Οι δρόμοι τους μπορεί να χώρισαν όταν ο Ιμπραΐμοβιτς πήρε μεταγραφή για την Μπαρτσελόνα, όμως φαίνεται πως υπάρχει το ενδεχόμενο να συνυπάρξουν και πάλι. Αν είναι αληθινά τα δημοσιεύματα των Ιταλών ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει στο στόχαστρο της των επιθετικό της Μίλαν.
Η Corriere dello Sport αναφέρει πως ο Ζοσέ Μουρίνιο θέλει να εντάξει στο δυναμικό των «μπλάνκος» τον υψηλόσωμο επιθετικό προκειμένου να βάλει ένα ακόμα μεγάλο «όπλο» στο ρόστερ της Ρεάλ για να… ρίξει την Μπαρτσελόνα από τον «θρόνο» του πρωταθλητή που έχει στρογγυλοκαθίσει τα τρία τελευταία χρόνια.
Στο δημοσίευμα, μάλιστα φιλοξενούνται και δηλώσεις του μάνατζερ του Ιμπραΐμοβιτς, Μίνο Ραϊόλα που αναφέρει πως κάθε πρόταση θα συζητηθεί. «Εάν έρθει μία ενδιαφέρουσα πρόταση και η Μίλαν θέλει να τον δώσει, τότε θα το σκεφτούμε. Προτάσεις έχουν ήδη φτάσει, αλλά δεν προτίθεται να φύγει ή να γίνει αντάλλαγμα», τόνισε ο μάνατζερ του 29χρονου διεθνούς επιθετικού.
Στην συνέχεια όταν ρωτήθηκε αν όντως ο Μουρίνιο έχει ζητήσει την απόκτηση του πρώην παίκτη της Ίντερ τότε ο Ραϊόλα αποκρίθηκε ότι μόνο αν η Μίλαν του το ζητήσει, ο πελάτης του θα σκεφτεί να φύγει. Άλλωστε στο πρόσφατο παρελθόν ο ίδιος ο Ιμπραΐμοβιτς είχε πει ότι θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του με την φανέα των «ροσονέρι», καθώς τον έχουν κουράσει οι συνεχείς αλλαγές, καθώς σε έντεκα χρόνια (1999-2010) ο Σουηδός έχει αλλάξει έξι ομάδες (1999-01 Μάλμε, 2001-2004 Άγιαξ, 2004-06 Γιουβέντους, 2006-09 Ίντερ, 2009-10 Μπαρτσελόνα, 2010-11 Μίλαν).
πηγή: sentragoal.
www.f1rstlap.com
«Νίκη» Μουρίνιο, φινάλε Βαλντάνο
Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι πλέον και με τη... βούλα από τον Φλορεντίνο Πέρεθ το απόλυτο αφεντικό στ' αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο άνθρωπος με τον οποίο ο Πορτογάλος τεχνικός είχε συγκρουστεί μέχρις εσχάτων δεν θα κινείται πλέον μέσα στα πόδια του.
Ο Χόρχε Βαλντάνο αποτελεί παρελθόν από το πόστο του τεχνικού διευθυντή της Ρεάλ, έπειτα από σχετική απόφαση του “ισχυρού άνδρα” των “μπλάνκος”. Οχι του... Μουρίνιο ασφαλώς, αλλά του προέδρου, Πέρεθ, ο οποίος και ανακοίνωσε το διαζύγιο με τον Αργεντινό άλλοτε παγκόσμιο πρωταθλητή.“Κάναμε πολλά πράγματα μαζί και η απόφασή μου ήταν εξαιρετικά δύσκολη. Ηταν μια απόφαση γεμάτη πόνο. Αυτό δεν έχει να κάνει σε τίποτα με τον Μουρίνιο, ο οποίος δεν μου ζήτησε τίποτα. Το μόνο που ήθελε ήταν να έχει την ελευθερία κινήσεων που είχε συνηθίσει στην Αγγλία.
Ο,τι κάνουμε το κάνουμε για το καλό του συλλόγου και γιατί πιστεύουμε ότι είναι οι αποφάσεις είναι σωστές. Σε τέτοιες περιπτώσεις οι προσωπικές σχέσεις περνάνε σε δεύτερη μοίρα”, τόνισε ο Πέρεθ μιλώντας σε μίνι, έκτακτη συνέντευξη Τύπου.
Η απάντηση του Βαλντάνο δεν άργησε να κάνει την εμφάνισή της. Ουσιαστικά, παραδέχθηκε ότι υπήρχε κόντρα με τον Μουρίνιο και ο ίδιος έπεσε θύμα της δύναμης και της επιρροής που ασκεί ο Πορτογάλος στον πρόεδρο του μαδριλένικου συλλόγου.
“Είναι σαφές ποιος κέρδισε αυτή τη μάχη. Προσπάθησα ν' αποφύγω την ήττα, αλλά δεν τα κατάφερα. Ζήτησα να γίνει συνάντηση ανάμεσα και στους τρεις μας, αλλά ο πρόεδρος αρνήθηκε. Δεν ήθελα να μετατρέψω την ομάδα σε... τσιφλίκι μου.
Ήμουν αφοσιωμένος έως το τέλος στο σύλλογο και τον Φλορεντίνο, ο πρόεδρος δεν είχε κανένα παράπονο από εμένα. Δεν ξέρω αν είναι προσωρινό το αντίο, ίσως γυρίσω κάποια στιγμή”, ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Αργεντινού.
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Μου φαίνεται ότι με το που φύγει ο Μουρίνιο ο Βαλντάνο θα επανέλθει στο ίδιο πόστο.
www.f1rstlap.com
Rena (15-06-11)
Με τη ρητρα στο συμβολαιό του να ειναι (πόσο; ) ενα δις!!!! (ποσοοοοο; ) λογικο ειναι να εχει αραξει. Κανα τρακοσοπενηντάρι βδομαδιάτικο παιρνει (χιλιάρικα εννοειται) δε βλέπω να ζοριζεται πουθενά.
Ασε που οι χλιμιτζουρες της Σιτι ειναι έτοιμοι να του δωσουνε ως και τα διπλά λένε για να παει στην Αγγλία. Αυτος την έκανε την τυχη του αλιμονο σε μας.
Έτοιμος να πετάξει το 4-2-3-1 που συχνά χρησιμοποίησε την προηγούμενη περίοδο, στον κάλαθο των αχρήστων, είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο. Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης προσανατολίζεται να γυρίσει το σύστημα σε 4-3-3, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην τριάδα του κέντρου.
Με βάση τις κινήσεις της «βασίλισσας» στο μεταγραφικό παζάρι, στον άξονα θα υπάρχει ταυτόχρονη παρουσία των Τσάμπι Αλόνσο, Σάμι Κεντίρα και του νεοφερμένου, Νούρι Σαχίν, ο οποίος προορίζεται να γίνει ο άνθρωπος που θα κάνει τη διαφορά.
Κάτω από τα δοκάρια παραμένει φυσικά ο Ίκερ Κασίγιας και μπροστά του από δεξιά προς τα αριστερά θα έχει τους Ράμος, Πέπε, Καρβάλιο και Μαρσέλο. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Μπενζεμά, πλαισιωμένος από τους πολυσύνθετους Κριστιάνο Ρονάλντο και Μεσούτ Εζίλ.
Πίσω από αυτούς υπάρχουν ποδοσφαιριστές όπως οι Κακά, Ιγκουαΐν, Ντι Μαρία, Ντιαρά τους οποίος επίσης μπορεί να χρησιμοποιήσει ο Μουρίνιο σε διάφορες παραλαγές ενός συστήματος στο οποίο άλλωστε κατέφυγε συχνά και την περασμένη περίοδο. Πλέον, φαίνεται πως θα έχει στη διάθεσή του όλα εκείνα τα «εργαλεία» που ήθελε για να το τελειοποιήσει και να αμφισβητήσει τα πρωτεία της Μπαρτσελόνα εντός και εκτός συνόρων.
Aπο sportfm.gr
Na δουμε.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks