ο μπέιλ κόστισε παραπάνω από τον κριστιάνο. αυτό.
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
sirjohnbest (02-09-13)
Η μεγαλύτερη μεταγραφή φέτος στην Ευρώπη μετά από αυτή του Μάνταλου.
voskos_7 (02-09-13)
Και τους 529 δανεισμούς του Σαββίδη...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
ωραια το επαιξε το παραμυθι η ρεαλ, ταινια τρομου την εκαναν τη μεταγραφη με φοβερη πλοκη και αγωνια, αλλα ειχαμε χαπι εντ.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Η μεγαλύτερη μεταγραφή είναι ο Γιαταμπαρέ. Αν αμφιβάλει κανείς, καθίστε να βγάλει το σορτσάκι ο τύπος ο σκούρος και θα λυθούν οι απορίες για το αν είναι η μεγαλύτερη.
There is a Dude in town
επικοινωνιακη μεταγραφη 100% οχι οτι δεν ειναι καλος παιχτης αλλα οχι τοσα λεφτα.Ολα εμποριο
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Τι ΜΑΛΑΚΕΣ Θεε μου να δωσουνε τον Οζιλ!!!!
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Δώσανε τον Οζιλ?
* Καλώς ήλθες Μπειλ στην Ρεαλάρα!
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Ερε ξεπλυμα χρηματος που πεφτει ..![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Μια χαρά κάνανε και τον δώσανε. Φέτος για Μπέιλ/Ισκο/Ιγιαραμέντι δώσαν ένα βουνό ευρώ. Κάτι έπρεπε να εισπράξουν κιόλας, δεν φτάναν μόνο όσα πήραν από Νάπολι για όσους πούλησαν εκεί.
Du3lisT (02-09-13)
με αυτα που ακουω θα μου πεσουν τα μυαλα. παρηγορουν λεει τον ροναλντο και τον διαβεβαιωνουν πως αυτος ειναι η ακριβοτερη μεταγραφη. σιγα μην παθει κανα ψυχικο τραυμα το μουλικο.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
panahs7 (06-09-13), Rena (06-09-13), VALVERDES_7 (07-09-13)
Bookmarks