Τσό & Λο
Τσό & Λο
ρε μακαμπι, ουτε εκατο ποντους ρε;![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Γεια σας γεια σας, το πουλι μου στον γιακα σας.
*****8.23*****
Αν μη τι αλλο, γλαφυρος !
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Έχω την αίσθηση ότι θα δούμε πολύ καλό τελικό παίδες , έτσι μου έχει κάτσει ,λίγες ώρες έμειναν
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (25-05-14)
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Σίγουρα σούπερ παικταράδες οι Κριστιάνο-Μπέιλ αλλά ένα μεγάλο μπράβο στους ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ Ράμος-Ντι Μαρία-Μαρσέλο.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Ιελα μωρη Ρεαλούμπα!![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Αξιοι
sirkostas (25-05-14)
Πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας, τα εκατομμύρια των οπαδών που τον ακολουθούν, τα γκολ και τις επιτυχίες, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ζήσει το δικό του δράμα. Ελάχιστοι γνωρίζουν τι κρύβεται πίσω από το φωτεινό χαμόγελο που πόζαρε δίπλα στην Ιρίνα Σάικ για την ισπανική Vogue, λίγες μέρες πριν. Και όταν λέμε «δράμα», δεν αναφερόμαστε στα δάκρυα του τελικού του Euro το 2004.
Ο Πορτογάλος σταρ δεν μεγάλωσε στο ιδανικό περιβάλλον για ένα παιδί· κάθε άλλο. Βίωσε τη φτώχεια έντονα στη γειτονιά της Μαδέιρα που γεννήθηκε και έζησε τα παιδικά του χρόνια. Αλλά, οικονομικά προβλήματα είχαν -και έχουν- πολλοί. Ο Ρονάλντο έπρεπε από μικρός να ανέβει τον δικό του... Γολγοθά απέναντι στις εξαρτήσεις που μάστιζαν την οικογένειά του.
sadi (26-05-14)
Μπράβο. Μακάρι να γίνονται συχνά τέτοιες κινήσεις από τους ακριβοπληρωμένους σταρ του αθλητισμού.
Faithful (26-05-14)
Μπράβο στον Ρονάλντο και σε όλους τους "έχοντες" που δείχνουν ότι υπάρχει ανθρωπισμός και ευαισθησία μέσα τους παρά τα λεφτά τους. Το όμοιο μπράβο που απευθύνω και στον Γιώργο Σαμαρά.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
sirkostas (26-05-14)
Μακαρι να γινονται συχνα τετοιες κινησεις κ απλα να μη τις μαθαινουμε.
10-20-80.000 γι αυτους δεν ειναι τιποτα αλλα για καποιους αλλους ειναι τα παντα
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Φυσικα και μπραβο για τις φιλανθρωπιες.
Σα σχολιο ομως,καθε φορα που ο ροναλντο εξαφανιζεται στον αγωνιστικο χωρο,κυκλοφορει την επομενη μερα αρθρο με το ποια νοσοκομεια επισκεφτηκε και ποσο δυσκολα χρονια περασε στην παιδικη του ζωη.
Στην αρχη μου φανηκε γλυκο,τωρα λιγο κουραστικο,σα θεατης.
Φυσικα δεν εχω ιδεα του πως νιωθει πραγματικα,οποτε δεν τον κρινω.
Bookmarks