chainsaw (12-06-09)
Το Ελ κλάσικο του χρόνου θα είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. Υπάρχει και η 6αρα που άρπαξε η Ρεάλ... ΝΤΕΡΜΠΑΡΑ
chainsaw (12-06-09)
η κ@ριόλα η ρεάλ για να φτιάξει αυτή ομάδα , πάλι πρέπει να διαλύσει 2-3 ;
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ελπιζω να μην χρειαστει να τους αντιμετωπισουμε σε κανενα ομιλο...... (αν περασουμε φυσικα...)
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
kritikia (11-06-09)
Αν πάρει και τον Βίγια η Ρεάλ μπροστά θα είναι πάρα πολύ δυνατή, αμυντικό χαφ χρειάζεται απαραιτήτως, κάτι Γκάγκο,Ντιαράδες είναι λίγοι.
παιδιά ό,τι και να πάρει η Ρεαλ δεν θα γίνει ποτέ Μπάρτσα στον τομέα παραγωγής παικτών.....δείτε πως οι κορυφαίοι χαφ στον κόσμο Ινιέστα και Τσάβι είναι από τις ακαδημίες.....όπως επίσης και ο κορυφαίος ακραίος-παίκτης-τα πάντα όλα....Μέσι....
ακόμη και με Βίγια, Κακά, Κρονάλντο, ΤαΠανταΟλαΑποΤηνΜεσηΚαιΜπροστα αν δεν έχεις σοβαρή άμυνα και κέντρο δεν πας πουθενααααααααααααα!!!!!!!!!!! απλά θα κάνει ό,τι έκανε και άλλες χρονιες που τον έτρωγε....θα μαζέψει ό,τι καλό υπάρχει από την μέση και μπροστά και θα είναι εκτεθιμένη πίσω....
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
steliosb (11-06-09)
Στη Ρεάλ με 94.000.000 ευρώ ο Κ.Ρονάλντο!
Η εποχή των "γκαλάκτικος" της Ρεάλ που ξεκίνησε στις αρχές αυτής της δεκαετίας με τους Φίγκο, Ζιντάν και Ρονάλντο επιστρέφει! Μετά από την απόκτηση του Κακά από τη Μίλαν με το ποσό των 67.000.000 ευρώ, οι "μερένγκες" τινάζουν για δεύτερη φορά τη μπάνκα στον αέρα, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ανακοινώνει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της πως έκανε αποδεκτή την πρόταση-μαμούθ ύψους 80.000.000 λιρών (αντιστοιχούν σε 94.000.000 ευρώ) των Μαδριλένων για τον Πορτογάλο.
Μετά από την απόκτηση του Κακά από τη Μίλαν με το ποσό των 67.000.000 ευρώ, οι "μερένγκες" τινάζουν για δεύτερη φορά τη μπάνκα στον αέρα, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ανακοινώνει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της πως έκανε αποδεκτή την πρόταση-μαμούθ ύψους 94.000.000 ευρώ των Μαδριλένων για τον Πορτογάλο.
Όπως μεταδίδουν τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης, ο Πορτογάλος θα ταξιδέψει στην ισπανική πρωτεύουσα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και όλα δείχνουν ότι η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του παγκοσμία ποδοσφαίρου είναι προ των πυλών.
"Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποδέχθηκε πρόταση που είναι παγκόσμιο ρεκόρ, ύψους 80.000.000 λιρών για τον Κριστιάνο Ρονάλντο από την Ρεάλ Μαδρίτης", ανέφερε η ανακοίνωση και συμπλήρωνε:
"Μετά από αίτημα του Κριστιάνο-που εξέφρασε την επιθυμία του να φύγει- και μετά από συζήτηση με τον εκπρόσωπο του παίκτη, η Γιουνάιτεντ συμφώνησε να δώσει την έγκριση της στην Ρεάλ για να μιλήσει με τον παίκτη. Το θέμα θα ξεκαθαρίσει έως τις 30 Ιουνίου. Ο σύλλογος δεν θα κάνει κανένα άλλο σχόλιο".
Aξίζει να σημειωθεί πως λίγο πριν την επίσημη ανακοίνωση από πλευράς των πρωταθλητών Αγγλίας, η εφημερίδα "Mirror" είχε αποκαλύψει με δημοσίευμά της πως η Ρεάλ ήταν έτοιμη για πρόταση ύψους 90.000.000 ευρώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, προσφέροντας μάλιστα στον ίδιο συμβόλαιο διάρκειας 6 ετών με ετήσιες "καθαρές" απολαβές 11.000.000 ευρώ.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Κυττα Στελιο, δε χτυπιεται το οικοδομημα της Μπαρτσελονα στην Ισπανια και οι αγγλικες ομαδες στο Τσαμπιονς Λιγκ με λογικες "οι ομαδες χτιζονται και δεν αγοραζονται".
Τι να κανει δηλαδη μια ομαδα με τους στοχους της Ρεαλ? Να επενδυσει στις ακαδημιες μπας και βγουν 5-6 Ραουλ ταυτοχρονα και φτιαξει ομαδα μετα απο καμποσα χρονια? Σαφως και θα προωθησει και πιτσιρικαδες, αλλα με τον τελικο του χρονου στη Μαδριτη επρεπε οπωσδηποτε να κανουν μεγαλες μεταγραφες.
Ο κορυφαιος γκολκιπερ του πλανητη κι ο κορυφαιος σκορερ του ΤΛ στην ιστορια, ειναι απο τις ακαδημιες της Ρεαλ.
Η αμυνα της Μπαρτσελονα δεν ειναι σε καμια περιπτωση καλυτερη της Ρεαλ. Ειδικα αν ερθει ο Βιγια, τον Πουγιολ και τους αλλους τους εχει κανει χαζους τοσα χρονια με τη Βαλενθια.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Αυτό που πιστεύω είναι ότι στο σύγχρονο ποδόσφαιρο οι ομάδες βασίζονται κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό στα αμυντικά χαφ. Τσάβι και Ινιέσα συνθέτουν ένα απίστευτο δίδυμο μέσων που όχι μόνο κόβει αλλά και δημιουργεί, εκτελεί κλπ κλπ. Η Ρεάλ έχει να δει σοβαρό αμυντικό χαφ από τότε που έδιωξε τον Μακελελέ.
Τι να τον κάνω τον Κακά και τον Ρονάλντο άμα δε φτάνει η μπάλα με τίποτα σε αυτούς? Ή άμα σε κάθε επίθεση τρώω γκολ? Πρέπει να υπάρχει ισορροπία στην ομάδα και αυτή μπορεί να τη δώσει μόνο ένας πολύ καλός αμυντικός μέσος.
ΥΓ. Το ίδιο φωνάζω και για τον Ολυμπιακό. Αλλά ποιος με ακούει?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks