sadi (31-03-11)
Σε αλλο θρεντ ειχαμε διαβασει αυτο
ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
''Συνηθισμένοι στο δράμα εδώ και αιώνες, οι Έλληνες ξέρουν καλύτερα από όλους αυτού του είδους το σενάριο. Έτσι προσπαθούν να μετατρέψουν κάθε κατάσταση σε υπόθεση ζωής ή θανάτου. Απολαμβάνουν το δράμα όσο κανένας και προσαρμόζονται σε ακραίες συνθήκες είτε αυτό προκαλείται από τους ίδιους ή από εξωγενείς παράγοντες, είτε από τα γεγονότα ή από την άσχημη οικονομική κατάσταση και την αδυναμία να αντιμετωπίσουν την κρίση. Σε κάθε περίπτωση, η Ελλάδα ζει με το δράμα.''
Τωρα διαβαζουμε αυτο
Μετά την επισημοποίηση της σχέσης της με τον Πικέ, η Σακίρα αποτελεί πλέον την λατρεμένη τραγουδίστρια όχι μόνο του αγαπημένου της αλλά και όλων των οπαδών των "μπλαουγκράνα", όμως στον αντίποδα έχει γίνει "persona non grata" για τους Καστιγιάνους.
Αυτό τουλάχιστον μπορεί να καταλάβει κανείς διαβάζοντας σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "As", σύμφωνα με το οποίο απαγορεύτηκε από τους ανθρώπους της Ρεάλ να παίζονται τραγούδια της Σακίρα στο πλαίσιο αγώνων των "μερένγκες" στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου"!
Οπως βλεπουμ,ε οι Ισπανοι δεν εχουν ιδεα απο δραματα υστεριες και ακροτητες.
apo sport24
sadi (31-03-11)
Τελικα δεν ειμαστε μονο εμεις μαλακες..![]()
καλή χώνεψη στον φίλο μου τον Σάκη!!!!!!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Ελαβε τελος η σεμνη τελετη..![]()
πρώτη ήττα του Μουρίνιο σε εντός έδρας ματς ύστερα από 9 χρόνια!!!!!!!
Σάκη ακούς????![]()
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Ναι το ακουσα δεν τρεχει και τιποτις χοχοχο
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Todo recto para los semifinales!
VAMOS REAL!
Με την τοτεναμ επαιξε πολυ καλα απο τα καλυτερα φετινα παιχνιδια τις και με 11 να συνεχιζε η Τοτεναμ δεν νομιζω οτι ειχε τυχη.
Άντε και καλά γ@μησια απ' την Μπάρτσα!4 φορές;
Τυχερά αγόρια... ακόμη και η Τζούλια μέχρι το Νο3 έχει φτάσει!!![]()
Τεραστια απωλεια ο Καρβαλιο
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ευχομαι ολοψυχα καλα τσιμπουκια-
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Οι Τοτεναμικοί απο πανω να παραδεχονται σιγα σιγα παρακαλώ πως πόνεσε και να αφησουν τα της Βαζελώνα.![]()
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
όχι ρε ΧουντοΒάζελε(της Ισπανικής) εσύ τα μπέρδεψες !!!
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
Χοχοχο μα σου λεω, ειμαι σιγουρος οτι υποστηριζω Ρεαλ, οχι την αιώνια ευνοημένη χουντας και βασιλιαδων![]()
Ρε ουρτ κολλητάρια του Φρανκο (αν και τον παω απιστευτα τον Φρανκο, μακαρι να ειχαμε τετοιους Έλληνες που να κυβερνουσαν με τετοια λογική την Ελλάδα).
Bookmarks