ΜΟΥΡΑΤΗΣ (03-03-13)
Δε νομίζω ότι είναι η πρόκριση στο κύπελλο μόνο που τους κάνει να πανηγυρίζουν. Γενικά η Μπαρτσελόνα παραπέει. Κι εγώ δεν είμαι υποστηρικτής καμίας εκ των δύο αλλά επειδή είχα πρηχτεί με το "playstation" τόσα χρόνια, και με την υπεροψία των φιλάθλων της λες και δεν υπάρχει άλλη ομάδα αντάξια να παίζει στο χορτάρι μαζί τους (δηλαδή αν είναι έτσι να παίζετε μόνο οικογενιακό διπλό ρε σεις) ψιλοχάρηκα που είδα χτες ότι στο "playstation" ανακάλυψαν και το κουμπί της βουτιάς. Ήταν για λύπηση η Μπάρτσα, όπως και στο παιχνίδι με τη Μίλαν. Ο Γκουαρντιόλα κάτι ήξερε που έφυγε.
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (03-03-13)
Αφιερωμενο σε αυτους που ξεχνουν..
Πως παταγαμε περιοχη τοτε με Ανρι επιθεση και Μεσι στα δεξια..
Νταξ κι εγώ μαζί σου είμαι ... αλλά το χθεσινό ήταν ανεπίτρεπτο ... δε σώνεται με περυσινά ξινά σταφύλια ...
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Ναι φρέσκα κουλούρια ας 'ούμε
μπράβο στους Ρεαλίστας υπάκουσαν στην τακτική εφάρμοσαν οσα μπορούσαν περισσότερα , και τα οποία υπαγορευει η λογική και το πήραν το ματς ,έτοιμοι για το ματς επανάληψη στο Μαντσεστερ για μένα το ματσ της χρονιάς , με 50 πιθανότητες για τις δύο τεράστιες ευρωπαικές ομάδες , μπραβο και παλι η οργάνωση , η θεληση , η συνεργασία είναι τα μονα όπλα που έχει καθε ομαδα για να διακριθεί ολα τα άλλα ειναι στις πιθανότητες ΑΞΙΟΙ..
Θα βαλουμε τον Χαρυ Ποτερ να κλαψει τωρα επειδη χασαμε ενα αγωνα κυπελλου?
Μιλαμε για την καλυτερη ομαδα του πλανητη που επαιξε με αντιπαλο την Ρεαλ και εχασε μια προκριση
τι να κανουμε συμβαινουν και αυτα καθως δεν γινεται η ομαδα να πηγαινει τρενο συνεχεια καποια στιγμη θα ερθει η κακη εμφανιση αλλα και το αποτελεσμα.
Ετσι ρε ομαδαρα!!!!!!! Ετσι, δευτερη φαοα, και με τα δευτερα!!!! Καντους πλακα Ζοζε!!!!!!
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Paneas (03-03-13), sirjohnbest (02-03-13)
Τι εγινε ρε παιδια με τους πελατες? 2-1 και χωρις Ροναλντο!
Αυτη ειναι η original barcelona, τωρα ειναι η ομαδα που ολοι γνωρισαμε τις προιγουμενες δεκαετιες!
Ερνέστο ήσουν ο Καλύτερος, ο Σοβαρότερος και ο Εργατικότερος όλων!!
Παιζανε παλι?
Χαμπαρι δεν πηρα γμτ.
Της πηρε λιγο τον αερα η Ρεαλ ε?
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
να φυγει ο μουρινιο η κοτα![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
μετά απο Σαββατοκύριακο αγροτικών εργασιών και εκτος Αθηνών , ενημερώθηκα για την εκ νεου νίκη των Μαδριλένων , και πάλι μπραβο .
θα πω οτι ένας παίκτης που πρέπει να φοράει την φανέλα αυτης της πολύ μεγάλης ομάδος , γιατί έχει μπινελίκι μέσα του ,είναι ικανοποιητικά αλήτης , κάνει πολλά στην ομάδα , και οι αντίπαλοι τρέμουν τα μαρκαρίσματα ,του πολύ μεγάλου αυτού παίκτη κατά την ταπεινή μου άποψη.
Δεν είναι το επίπεδο του τεράστιου Ιέρο , αλλά ο ΣΕΡΧΙΟ ΡΑΜΟΣ είναι παίκτης με παπάρια και όχι μπαλαρίνα .
Μεγαλος παιχτης ο ΣΕΡΧΙΟ ΡΑΜΟΣ....
Γραφτε κι αλλα να γελασουμε με ορισμενους εδω μεσα...
Eδω το ηθος του παιχταρα ΣΕΡΧΙΟ ΡΑΜΟΣ....
Και εδω το τσαγανο που εχει απεναντι σε μια...Μπαλαρινα.....
Πέρα από φυσιολογικές αντιδράσεις κάθε ποδοσφαιριστή που τον ξεφτιλίζει ενας αντίπαλος (να θυμηθώ Ανατολάκη, Μϊχο, Καψη, Καρούλια, Μανωλά και εκατοντάδες ακόμα) δεν βλέπω ένδειξη "ήθους" Σπύρο. Φυσικά και είναι τσογλάνι ο Ράμος, όσο κάθε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής όμως , ετσι νομίζω εγώ.
Δεν τον πάω και ιδιαίτερα , αλλά αντίστοιες "επιδόσεις" είδα και από παίκτες άλλων ομάδων (και της Μπαρτσελόνα) όταν στράβωναν παιγνίδια. Ο θυμός δεν έιναι καλός σύμβουλος για μικροτσογλανάκια όπως ειναι οι νεαροί διάσημοι.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
BrazHlias (05-03-13)
Θυμάμαι πρόσφατο σκηνικό με τον Πουγιόλ, σκάει γονατιά ο Βαλντέζ στον Εντόυ (ή όπως λέγεται, στο μαύρο που έπαιζε και βάζελο ντε.. ) τον αφήνει κάτω τέζα με γυρισμένη γλώσσα, κι ο άλλος με τη μία πάει και διαμαρτύρεται στο διαιτητή... Με τον άλλο κάτω λυπόθυμο... Τι μαλάκας.
Εδώ ήθελα να το γράψω, στο θέμα της Βάρκα το έγραψα. Τεσπα, απόψε έχει τσαμπιονσλι![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
η νοβα δεν το δειχνει σημερα?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ναι (βρίσε ελεύθερα)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (05-03-13)
Αναμένεται σούπερ παιχνίδι. Διπλό μου φαίνεται το ματσάκι. Φέτος είναι η χρονιά της Ρεάλ.
Bookmarks