Πάντα το είχε το σπρώξιμο η Ρεάλ, φέτος έχει καλή ομάδα αλλά θα δούμε
εχει και καλη ομαδα.δεν χρειαζεται σπρωξιμο.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Πάντα το είχε το σπρώξιμο η Ρεάλ, φέτος έχει καλή ομάδα αλλά θα δούμε
Όλες οι μεγάλες ομάδες ευνοούνται. Και η Μπάρτσα πραξικοπηματικά πήρε το τρόπαιο το 2006.
sirkostas (08-10-09)
Βασικά τα τελευταία χρόνια δεν έχω δει κάτι τέτοιο (ίσως κι επειδή δεν παρακολουθώ τόσο Πριμέρα), αλλά δεν έχει γίνει τόσος πολύς ντόρος για σφυρίγματα υπέρ της Ρεάλ...
Η Ρεαλ μαγκες δεν εχει ομαδα,σας το λεω εγω που παρακολουθω φανατικα πριμερα!!! Η Ρεαλ εχει μονο το ονομα και τιποτα αλλο!!!Ομαδα εχει να κανει απο το 2002,δηλαδη την τελευταια φορα που πηρε τσαμπιονς λιγκ,μετα εμενε εκτος παντα απο τους 16!!!Αυτο γινετε μεχρι σημερα,γι αυτο και εχει πεσει τοσο πολυ η ρεαλ ειναι στην 28η θεση παγκοσμιος!!!
37 ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ...37 ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!
Μεγαλες κουβεντες παντως Γιωργο. Εγω που βλεπω την Πριμερα μια δεκαετια και βαλε δεν θα τολμαγα ποτε να πω οτι η Ρεαλ δεν εχει ομαδα. Ειναι σα να ελεγα το 90 οτι ο Ολυμπιακος δεν εχει ομαδα.
Η Ρεαλ εχει ομαδαρα. Ομως εχει αλλες "αρρωστιες" που την ταλαιπωρουν. Και παλι , και με ολα αυτα διεκδικήτρια του τιτλου θα ειναι. Και παλι, ζητημα να ειναι 1-2 οι ομάδες πλην Μπαρτσελόνα που δεν μπαίνουνε να παιξουνε αντιπαλοι της με τρομο. Ακομα και η Μπαρτσελόνα τη Ρεαλ φοβαται στην Ισπανία. Δεν υπάρχει καμια Σεβίλη, καμιά Βαλένθια, τίποτα.
Αλλωστε το 2002 ήσουνα 9 χρονων και ειναι μαλλον δύσκολο να παρακολουθούσες την Πριμέρα και να θυμασαι τι ακριβως ήταν η Ρεαλ τότε...Σα να σου λεω εγώ ότι θυμάμαι την ομάδα του Γουλανδρή...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
η ρεαλ εχει καλη ομαδα φετος.θα το παλεψει μεχρι τελους.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
28η η Ρεάλ και 10ος ο...Ολυμπιακός!![]()
Galletti97 (12-10-09)
Το παλευουμε Κωστα..μπορουμε και πρωτοι.
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Fakes (12-10-09)
Ο Μπέκαμ πήγε το 2003... Και έκτοτε αρχίσαν τα... "ωραία"...
sirkostas (12-10-09)
προφανως και η μονη αντιπαλος της μπαρτσα ειναι η ρεαλ απλα τα τελευταια χρονια η ρεαλ δεν ειναι η ομαδαρα που ηταν παλαιοτερα,σε σχεση με σεβιλλη και βαλενθια εννοειτε οτι ειναι πολυ ανωτερη, απλα για ρεαλ δεν ειναι οσο καλη θα επρεπε.
αναφερεις αλλες "αρρωστιες" και πιθανοτατα να ειναι αυτο το προβλημα και οχι τοσο το αγωνιστικο
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Κατσε ρε Γιωργο γιατι θα με τρελανεις...
Ε,αμα θυμασαι πως επαιζε η Ρεαλ οταν ήσουν 6 χρονων (γιατι τοσο ήσουν το 1999) εγώ παω πασο... Οταν ήμουνα εξι χρονων ξεχνουσα και ποιος μου εδινε γλυκακι να παω να ξαναζητησω.
Αλλα πρεπει να παραδεχτεις οτι αν ισχύει αυτο που λες πας για παιδι θαυμα...
Υ.Γ. Καμια σχεση ο Μπεκαμ με την ομαδα της Ρεαλ τοτε.
Ε,οκ εγω τοτε θα ειμαι το προβλημα που εχω ασθενή μνήμη.
Fakes (13-10-09)
καποιες "στιγμες" τις θυμαμαι και εγω απο 8-9 χρονων, αλλα σαφως και δεν μπορω να πω οτι "καταλαβαινα" ποδοσφαιρο ή μπασκετ αντιστοιχα
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Εγω με δυσκολια θυμηθηκα τι εφαγα χτες παντως![]()
*****8.23*****
Bookmarks