Λενιω μου μη μου παρεξηγηθεις ετσι; Δε θελω να στην πω , κουβεντα κανω.
Αντε παω για νανι τώρα κερίες και κέριοι.
Eλα μωρέ τώρα οι λαγοί οι Καταλανοί το παίζουν και επαναστάτες τώρα........Μας έχουν ζαλίσει και με την Βαζελώνα τους.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Λενιω μου μη μου παρεξηγηθεις ετσι; Δε θελω να στην πω , κουβεντα κανω.
Αντε παω για νανι τώρα κερίες και κέριοι.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Αντε Viva El Nastic! The original Catala!
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Ρεάλ-Μαρσέιγ και Μπάρτσα-Λυών θέλω στους 16. κοιτάξτε να τους φιλοδωρήσετε με πολλά γκολ δικτάτορες της Ιβηρικής (αναφέρομαι και σε Ρεάλ και Μπάρτσα)
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
ειναι σε μεγαλη φορμα.να υποθεσω οτι μονο η βαζελωνα παιρνει αναβολικα
και η ρεαλ τρωει λαχανικα?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Aκριβώς. Μπρόκολο κυρίως αλλά και μαρούλι.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Τεράστιο ματς. Αρκεί ο μασόνος ο Μουρίνιο να έχει τα άντερα να απλώσει τη Ρεάλ στο ανοιχτό γήπεδο και να μη ξανακατέβει με τακτική Χενκ Τεν Κάτε κόντρα στη Μπαρτσελόνα.
captain-cook (08-12-11)
Η τεχνικη του ποδοσφαιρου δεν εχει να κανει με τα βοηθηματα των παικτων.
Το οτι περνουν κατι αυτο ειναι σιγουρο γιατιοι απαιτησεις ειναι τεραστιες το θεμα ομως ειναι οτι μια ομαδα δεν παει καλα μονο απο τα βοηθηματα.
Για την Σεβιλλη που πηρε ευρωπαικο ναι το δεχομαι εκει παιζονταν πολλα..Εξαλου εδειξε οτι ηταν φωτοβολιδα
Η "ισπανική αθλητική άνοιξη" της τελευταίας 20ετίας έχει σηκώσει πολύ συζήτηση. Σίγουρα πάντως οι ανθρωποι δουλεύουν πολύ σωστά από μικρές ηλικίες και δε μπορεί ολο αυτό το οικοδόμημα να στηρίζεται μόνο στις ντόπες. Αλλωστε, ο γάιδαρος δε γίνεται ποτέ πάνθηρας όσο αναβολικό κι αν του ρίξεις.
sabar77 (08-12-11)
Εγώ πάλι είδα και την βελτίωση του Μπουρούση με τη βοήθεια του Μάκαρου...αλλά και τον ποδοσφαιριστή Μαρέσκα μόλις τελείωσαν τα κουμπιά..![]()
Το μπάσκετ βασίζεται πολύ στο φύζικαλ γκέιμ, γι' αυτό τα αναβολικά κάνουν πιο αισθητή διαφορά.
Αλλά στο ποδόσφαιρο η επίδραση τους είναι μόνο στη δύναμη και στην αντοχή. Δηλαδή ο Σιμάο, όσο αναβολικό κι αν τον ποτίσεις, Ινιέστα δε θα γίνει ποτέ. Το πολύ πολύ να τελειώνει ο αγωνας κι αυτός ακόμα να τρέχει σα χαζός.
... όποιος πιστεύει (δεν εννοώ εσένα ούτε κάποιον από εδώ=διευκρίνιση) ότι υπάρχει πρωταθλητισμός πολύ υψηλού επιπέδου χωρίς ΚΑΙ τη συμβολή αναβολικών απλά είναι αφελής. Το ίδιο κι όποιος πιστεύει ότι ένας πολύ μεγάλος πρωταθλητής (με διάρκεια τουλάχιστον 3 έτη ... μεμονωμένος αθλητής ή ομάδα) έφτασε εκεί που έφτασε ΜΟΝΟ βάσει αναβολικών. Ένας και μόνο παράγοντας δεν αρκεί για να φέρει την απόλυτη επιτυχία ... η απουσία του, όμως, αρκεί για να είναι ελλιπής η συνταγή (επιτυχίας)...
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Ειλικρινά δεν θυμάμαι αυτό το καλώδιο πως ήταν.Νομίζω πάντως ότι συνδεόταν στην υποδοχή SCART στην TV.
*μεταφορά από αλλο thread, στο thread του Ολυμπιακού Ισπανίας.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Bookmarks