πήρε το Χ με το αντίστροφο Δανιήλ...ωραίος...
ΥΓ: ούτε απέξω από το Ολντ Τράφορντ να μην περάσεις!!!! μην ξεχνιόμαστε....
πήρε το Χ με το αντίστροφο Δανιήλ...ωραίος...
ΥΓ: ούτε απέξω από το Ολντ Τράφορντ να μην περάσεις!!!! μην ξεχνιόμαστε....
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Παντως δεν πρεπει να ξεχναμε οτι προκειται για μια καινουργια ομαδα με μουρινιο και κανεις δε μπορει να περιμενει θαυματα απο τον πρωτο χρονο.Μακαρι να μεινει και να μην εχουμε τις κλασσικες ισπανικες μαλακιες με αλλαγη προπονητη καθε χρονο.
Η μπαρτσελονα ειναι ετοιμη ομαδα,οπως ο βαζελος στο μπασκετ.Αυτο που μου κανει εντυπωση ομως ειναι οτι οι καταλανοι φιλοι ακομα και οταν νικανε παλι γκρινιαζουν,ειτε για διαιτησια ειτε για κακο παιξιμο της ρεαλ που δεν τους επετρεψε να βαλουν κι αλλα γκολ και δεν κοιτανε τη δικη τους ομαδα(με τις τριακοσιες πασες σε καθε φαση που με κανει να θελω αλλαξω καναλι καθε φορα που το βλεπω.Αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα).
απογοητευση η ρεαλ χτες την παρακολουθω τοσα χρονια 1η φορα τη βλεπω να παιζει τοσο πισω και αμυντικα στο μπερναμπεου. αμα ο μουρινιος παιξει ολα τα παιχνιδια ετσι και χασει κιολους τους τιτλους βλεπω να βγαινουν τα μαντηλια
Ματς χωρίς ενδιαφέρον το χθεσινό και φυσικά επέλεξα να δω το μπάσκετ. Την Μ. Τετάρτη όμως τα πράγματα θα είναι εντελώς διαφορετικά.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
chainsaw (17-04-11)
όταν η Ρεάλ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ παίζει με 11 παίκτες πισω από την σέντρα για ποιο ευρωπαικό ποδόσφαιρο μιλάμε ;;;;
χαμένος χρόνος και η προσμονή για το ματς που επέλεξα να δω
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
sadi (18-04-11)
τι benzema κ μαλακιες, μουρινιο παρε μητρογλου
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
RONALDO LUIS NAZARIO DE LIMA FOR EVER
η Μπάρτσα με αυτό το "κουραστικό" passing game κατάφερε να δημιουργεί και να επιτίθεται , κατάφερε να παίζει (μαζί με το total football του Αίαντα) ότι τελειότερο έχουν δει ανθρώπου μάτια στο ποδόσφαιρο .
ομως , από τον κορυφαίο ποδοσφαιρικά, παρασκηνιακά, οικονομικά, πολιτικά κολοσσό του πλανήτη ... δεν μπορώ να δεχτώ τον ανταρτοπόλεμο . αυτές είναι λογικές για ολυμπιακούς, παναθηναικούς και μούρθιες ... όχι για μια εκ των 4 υπερδυνάμεων του ποδοσφαιρικού πλανήτη μας . Απο την Ρεάλ έχουν όλοι (μαζί και εγώ) απαιτήσεις να παίζει ποδόσφαιρο και όχι να παριστάνει τον ... βάζελο
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
panahs7 (20-04-11)
Μην συγκρινεις τον Σουπερ Αιαντα με το ποδοσφαιρο τις Μπαρτσελονα..καμια σχεση!
Μυρίστικε τίτλο κι έρχεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! Ρεαλίτσα, ετοιμάσουυυυυυυυυυυυ!![]()
www.f1rstlap.com
μουρινιο τρελανε τους![]()
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
Ο Μουρίνιο μπορεί να τρελάνει τους πάντες αλλά οι παίχτες που έχει στη Ρεαλ, μπορούν?![]()
www.f1rstlap.com
www.f1rstlap.com
ρε επειδη εχω χαθει λιγο στην αναγνωση.. ο μουρινιο ειναι στανταρ οτι φευγει το καλοκαιρι??για τσελσι??τι ισχυει??
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
Δεν νομίζω να φύγει τόσο εύκολα. Ειδικά αν δεν πάρει τίτλο. Είναι αρκετά εγωιστής για να φύγει από κάπου σαν αποτυχημένος.
www.f1rstlap.com
Θα παίξουν με τα «καλά» τους
Ο αποψινός τελικός του ισπανικού Κυπέλλου (22:30, Novasports 1) ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης αναμφίβολα είναι μεγάλη ποδοσφαιρική «μάχη».
Όμως εκτός από το ποδόσφαιρο, το ντέρμπι των δύο μεγαλύτερων ομάδων στην ιστορία του ισπανικού ποδοσφαίρου περνάει και σε άλλο επίπεδο.
Πολλοί μπορεί να πουν πολιτισμικό ή πολιτιστικό επίπεδο, αφού Καστιγιάνοι και Καταλανοί έχουν εκ διαμέτρου αντίθετες νοοτροπίες σαν λαοί. Όμως στον σύγχρονο κόσμο και όπως έχει διαμορφωθεί ο ποδοσφαιρικός «χάρτης» μεγάλο ρόλο πλέον παίζουν και οι αθλητικές εταιρείες που «ντύνουν» τις ομάδες.
Την μεν Ρεάλ Μαδρίτης «ντύνει» η Adidas και την δε Μπαρτσελόνα η Nike. Πολλοί αν θυμηθούν τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Γαλλίας θα φέρουν στο μυαλό τους την κουβέντα που γινόταν τότε για το ποια από τις δύο εταιρείες θα ήταν στην κορυφή του κόσμου, καθώς τότε είχαν αναμετρηθεί η «οικοδέσποινα» Γαλλία (Adidas) με το πρώτο φαβορί τότε Βραζιλία (Nike).
Βάσει των μεγεθών των δύο ομάδων και την εμπορευματοποίηση του αθλήματος, μπορούμε να παραλληλίσουμε τους δύο αυτούς τελικούς. Έτσι και οι δύο εταιρείες δίνουν την «μάχη» τους και πάλι. Πριν το πρώτο «clasico» στο «Σαντιάγκο Μπερνεμπέου» ο Κριστιάνο Ρονάλντο φόρεσε τα καινούργια παπούτσια (CR Mercurial Vapor Superfly III) που σχεδίασε η Nike για εκείνον και τώρα ήρθε η σειρά των συμπαικτών του. Η Adidas σχεδίασε τα παπούτσια του τελικού για τους Τσάμπι Αλόνσο (adiPure) και Άνχελ Ντι Μαρία (Predator). Χαρακτηριστικό στα παπούτσια του Αργεντινού είναι η αναγραφή «Final Copa S.M. Rey» από την μία πλευρά και «Diana Miguel» από την άλλη. Ενώ του Βάσκου αμυντικού μέσου γράφουν «Alonso 14» και «F.C. Barcelona – R. Madrid».
πηγή: goalday.gr
www.f1rstlap.com
Bookmarks