παντως η ρεαλ ρε παιδι μου , πρεπει να εχει γινει πολυ καλη στις οπισθογωνιες...
απο φουτσα σε φουτσα παει... ουτε καν ο μιστερ Σπεσιαλ δεν μπορεσε να την συμμαζεψει
Εντάξει, ελάτε με την όπισθεν ΚΑΙ φέτος!
www.f1rstlap.com
παντως η ρεαλ ρε παιδι μου , πρεπει να εχει γινει πολυ καλη στις οπισθογωνιες...
απο φουτσα σε φουτσα παει... ουτε καν ο μιστερ Σπεσιαλ δεν μπορεσε να την συμμαζεψει
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Κόκκινη Ρεάλ!
Αυτό κι αν είναι έκπληξη! Η Ρεάλ Μαδρίτης θα ντυθεί στα κόκκινα για τις αναμετρήσεις του Champions League που δεν θα μπορεί να φορέσει τις κλασικές λευκές της εμφανίσεις. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της αθλητικής εταιρίας που ντύνει τη βασίλισσα η οποία θέλησε να ξεφύγει από την πεπατημένη των μαύρων, μπλε και μοβ εμφανίσεων που φορούσε στο παρελθόν η Ρεάλ. Όσον αφορά αυτή του Κασίγιας, θα είναι κιτρινόμαυρη και όχι πράσινη όπως ήταν μέχρι πρότινος.
![]()
IERO (13-08-11), sirjohnbest (12-08-11)
Καθολου δε με χαλαει... Ισως να παρω και μια.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
E αυτο δεν το περιμενα.Περιεργο μου φαινεται.Ουτε εμενα με χαλαει ομως.
Εδώ είδαμε άσπρη-μπλε φανέλα Λίβερπουλ και νερατζούρι φανέλα Μάντσεστερ. Η κόκκινη Ρεάλ θα μας χαλάσει?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ειναι οντως ασυνήθιστο. Οταν τη σκεφτομαι κιολας με ρίγες (ερυθρόλευκες) πολυ με αρεζει....
την εχω αγορασει, χθες!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
sirjohnbest (12-08-11)
Ολα ΚΟΚΚΙΝΑ !!!!!!!!!!!!!
![]()
Ερνέστο ήσουν ο Καλύτερος, ο Σοβαρότερος και ο Εργατικότερος όλων!!
Faithful (12-08-11)
Και η Ρεάλ είναι ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ!![]()
www.f1rstlap.com
Εννοειται. Ο Ολυμπιακος της Ισπανιας ειναι. Τα πρασινα αλλοι τα φορανε, κατα Βαζελωνία μεριά.
IERO (13-08-11), limani7 (13-08-11), sirjohnbest (13-08-11)
Χμμμμ ... για ποιους μιλάς?![]()
www.f1rstlap.com
Τα πράσινα μ' αρεσουνε πολύ
το παίζω κι ελαφρώς αναρχική
της φάπας και της πλάκας επανάσταση
νομίζω πως θα φέρω την ανάσταση
Το μόνο καλό κομμάτι της ιστορίας αυτης της ομάδας οτι επαιξε για λίγο εκει ο Θεος Ντιεγκο (και φυσικα σακατεύτηκε, τι τα ήθελε κι αυτός; )
IERO (13-08-11), sirjohnbest (13-08-11)
Oi "αναρχικοί" Καταλωνοί και Βάσκοι ειναι παραμύθι Εθνικιστές αυτονομιστές είναι.
Το "No PASARAN" Είναι από την Μαδρίτη
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Το αναρχικο κίνημα τουλαχιστον την εποχή του Εμφυλίου οπου οι "δημοκράτες" ήθελαν να κανουν γκέτο την Ισπανια , κι ευτυχώς τους έσωσε ο Φρανκο, που ολοι οι Ισπανοι τον λατρεύουν, είχε έδρα τη Βαρκελώνη. Απο κει ξεκίνησε και ο μύθος των "αναρχικών" Καταλανων. Τωρα για εθνικιστες δεν ξέρω, αλλα τον κωλο τους κατω να βαρανε ειναι τοσο μη-Ισπανοί όσο και οι Ηπειρώτες είναι μη-Ελληνες.
IERO (13-08-11)
Φοβερή η φανέλα.
Συμφωνώ με Σάκη. Οι τάχα μου αναρχικοί κομμουνιστές είχαν έδρα την Καταλωνία. Οι δε Βάσκοι είναι χειρότερη φάρα, αφού επιδοκιμάζουν τις ενέργειες της ΕΤΑ και θεωρούν εαυτούς μη Ισπανούς.. Φυσικά ούτε οι μεν ούτε οι δε θα τα έλεγαν αυτά αν δεν ήταν οι πλουσιότερες επαρχίες στην Ισπανία με το υψηλότερο κατά κεφαλήν εισόδημα. Κλασικοί αριστεροί με δεξιές τσέπες.
Aς διώξουν τον καραγκιόζη τον Μουρίνιο από την πιο ιστορική ομάδα της Ευρώπης.Πρώτον γιατί δεν έιναι άνθρωπος και δεύτερον γιατί κατήντησε την Ρεάλ Παναθηναικάκι που κλαψουρίζει συνεχεια σαν πρασινοκλανιά.
Από μικρός υποστηρίζω Ρεάλ, αλλά δεν μπορώ να μην πω ότι η Μπαρτσελόνα δεν είναι άξια θαυμασμού.Πάιζει απίστευτο ποδοσφαιρο.
Τις χειρότερες μέρες της ιστορίας της Ρεάλ Μαδρίτης ζούμε.Που για όσους είναι παλιοί, την μπάλα που έχει παίξει η Ρεάλ παλαιότερα, δεν την έχουμε δει ποτε.Επί Ουγκο Σαντσεζ μιλάω.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Bookmarks