Πανεμορφη η Ρεαλ στα κοκκινα.![]()
Faithful (15-09-11), sirjohnbest (15-09-11)
Το πέτυχα στο YouTube, μου φάνηκε ενδιαφέρον και κάθησα να το δω όλο. Πραγματικά εντυπωσιακή παρουσίαση που αναδεικνύει στο έπακρο τις ικανότητες που χρειάζεται στη σημερινή εποχή ένας ποδοσφαιριστής, για να θεωρηθεί top class. Σε μερικά πράγματα φυσικά δεν συμφωνώ, μιας και έχουν ξεφύγει από τα όρια δυστυχώς και έχουν αλλάξει το σύγχρονο ποδόσφαιρο, αλλά αξίζει η αφιέρωση 1 ώρας για την παρακολούθησή του. Μιας και είναι παίκτης της Ρεάλ ο Κριστιάνο, αποφάσισα να το βάλω εδώ...
chainsaw (15-09-11), sirjohnbest (15-09-11)
Ωραια η κοκκινη εμφανιση...
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Σααακη!!!Τι εμαθα??1-0 σημερα με λεβαντε.Αντι να τα βαζουμε με τον μαμια μη ραλας-μη μιλας-μη σκοραρεις,δε παμε προς μπερναμπεου να θαψουμε τον ετερο μαμια ροναλντο και σια?![]()
Έχασε ο Κετσπάγια των πλουσίων;
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Οντως εχασε ο κεστπαγια των τριχοφορων.Δε μπορω να φανταστω καν πως παιξανε.Αλλα τι περιμενεις απο τον κασιγιας.Κριαρι.Κοσταντζο θελει η ομαδα.
sadi (19-09-11)
Real για γελια παλι φετος. Η Μπαρτσα ρίχνει 8αρες και ο Μουρινιο στον κοσμο του.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Γαμω την τυχη μου μέσα. Καλα ρε άχρηστοι κανονιστε να χάσετε το πρωταθλημα και φέτος. Όχι, ότι σας υποστηρίζω αλλά θα χάσω το μπουκάλι που έβαλα στοίχημα.
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
μεγαλη εκπληξη
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Rena (19-09-11)
ρε ο Ολυμπιακος να κερδαει, να'ουμε και ολοι οι αλλοι να πανε να ...
υ.γ. εχει κλειδωθει το θρεντ του βαζελου?
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
2-1!Pas mal!
4-2!!!Btw ποιος ειναι ο Βαρονε??![]()
6-2 η Ρεάλ και χατ-τρικ ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο 86' λεπτό. Φανταστική η Ρεάλ!
Sent from my iPhone using Tapatalk
www.f1rstlap.com
Rena (24-09-11), sirjohnbest (25-09-11)
Το «Μπερναμπέου»... μεγαλώνει!
Έτοιμο για... ανακαίνιση και επέκταση είναι το «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Το θρυλικό γήπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης θα μεγαλώσει κατά 10.000 θέσεις, ενώ μπορεί να αποκτήσει ένα επιπλέον όνομα!
Όπως προκύπτει από τα ισπανικά Μέσα Ενημέρωσης, οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης έφτασαν σε συμφωνία με τον δήμαρχο αλλά και την κοινότητα της ισπανικής πρωτεύουσας και το project για το γήπεδο αναμέται να υπογραφεί μέσα στο 2012. Η έδρα των Μερένγκες εκτός από την οροφή που θα κατασκευαστεί, θα μεγαλώσει κατά 10.000 θέσεις και θα βρεθεί στις 90.000. Το lifting του «Μπερναμπέου» θα κοστίσει περίπου 200 εκατ. ευρώ και θα χρειαστούν τρία χρόνια για να ολοκληρωθούν οι εργασίες. Ενα θέμα το οποίο διχάζει είναι αυτό του ονόματος. Αρχικά, η ιδέα ήταν να μην αλλάξει, όμως αν βρεθεί επενδυτής που να αναλάβει να καλύψει τα έξοδα της κατασκευής, θα είναι ένα ενδεχόμενο το οποίο θα μελετήσουν οι παράγοντες των Μαδριλένων. Σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο, απλά ένα όνομα θα προστεθεί σε αυτό του γηπέδου.
sirjohnbest (26-09-11)
να αλλαξει ονομα? ελεος. η απαντηση ειναι απλουστατη ΟΧΙ. ας μεινει με 10.000 θεσεις λιγοτερες.
δεν μου πεφτει λογος, ουτε και με νοιαζει αλλα θεωρω τη ρεαλ ιστορικη ομαδα και μια τετοια κινηση ντροπιαστικη για το συλλογο.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Faithful (26-09-11)
Bookmarks