Τις στιγμές των μυρίων της Ρεάλ .. Εννοεί!
Sent from my iPad using Tapatalk
Πιστός στη Μαδρίτη ο Ρονάλντο!
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο... γέμισε τις μπαταρίες του στο Ντουμπάι και λίγο πριν την επιστροφή του στις προπονήσεις της Ρεάλ, τόνισε ότι παρότι έμαθε τα μυστικά της μπάλας στην Αγγλία, δεν πρόκειται να αφήσει τη Μαδρίτη.
Ο Κριστιάνο βρέθηκε μαζί με τον Ντελ Πιέρο στο Διεθνές Αθλητικό Συνέδριο που διεξήχθη στο Ντουμπάι και πήρε το βραβείο του Globe Soccer, ως καλύτερος ποδοσφαιριστής του έτους και κορυφαίος σκόρερ. Σε αντίθεση με τον Μουρίνιο, που τόνισε ότι κάποια στιγμή σκοπεύει να επιστρέψει στην Αγγλία, ο CR7 δήλωσε... πιστός στη Μαδρίτη!
«Έμαθα τα βασικά του ποδοσφαίρου στην Αγγλία, αναφορικά με τα πάντα και την πειθαρχία, αλλά δεν φεύγω από την Μαδρίτη», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε, σχετικά με το ισπανικό Πρωτάθλημα: «Είναι το καλύτερο του κόσμου, όσον αφορά την ικανότητα των παικτών. Είναι στο πιο υψηλό τεχνικό επίπεδο», ενώ πρόσθεσε:
«Προσπαθώ να τα δίνω όλα. Τα έξι τελευταία χρόνια πηγαίνουν πολύ καλά και ελπίζω να συνεχίσω έτσι. Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου, θέλω να συνεχίσω να απολαμβάνω τις στιγμές».
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Τις στιγμές των μυρίων της Ρεάλ .. Εννοεί!
Sent from my iPad using Tapatalk
www.f1rstlap.com
Όταν η Ρεάλ έκανε τον Μέσι να κλαίει
Υπάρχουν στιγμές που ακόμα και οι μεγάλοι παίκτες τελικά... λυγίζουν.
Το ίδιο συνέβη και με τον Λιονέλ Μέσι, τον κορυφαίο αυτή την στιγμή παίκτη στον κόσμο. Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον Αργεντινό άσο λίγα λεπτά μετά την ήττα τηςΜπαρτσελόνα από τη Ρεάλ Μαδρίτης στον περσινό τελικό του κυπέλλου Ισπανίας να έχει ξεσπάσει σε λυγμούς στα αποδυτήρια! Βέβαια η φωτογραφία είδε το φως της δημοσιότητας με αρκετή... χρονοκαθυστέρηση από την στιγμή που συνέβη το περιστατικό.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
ναι.τον εχουν σκισει στις νικες αυτοι της ρεαλ και δεν ξερει που να κρυφτει...
οπως θελουν παρουσιαζουν τις ειδησεις.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
5-1
Η Ρεαλ την Γραναδα!
Σε 17 αγωνες εχει βαλει 61 γκολ!!
Παει να σπασει το δικο τις ρεκο γκολ στο πρωταθλημα 104 αν θυμαμαι καλα την δεκαετια του 80-90'
Η Διαφορα απο Μπαρτσελονα ανβηκε στους 5 μετα την χθεσινη ισοπαλια τις Μπαρτσα με την Εσπανιολ.
Και ο Ροναλντο εχει φτασει τα 21 γκολ..
Μια χαρα!![]()
Rena (10-01-12), sirjohnbest (09-01-12)
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
ετσι ρε ομαδαρα! παρτε το χαμπαρι 1 ειναι η ομαδα της ισπανιας!!!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
limani7 (14-01-12)
Στο +5 η βασίλισσα
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ο αχρηστος ο μουρινιο φταιει, να παει σπιτι του μαζι με το φεργκιουσον. ακουσε εκει να χανουν στα ντερμπι και παρολα αυτα να τους κρατανε...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Την Τετάρτη έχουμε ντερμπι..!!!![]()
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Rena (15-01-12)
Ασχετο:Μπραβο στον μουρινιο που εμπιστευεται τον καγιεχον παρολο που θα μπορουσε να παρει οποιονδηποτε σταρ ηθελε.
Καλά το γκολ που έβαλε ο Καγεχόν είχε 2000% την τύχη μαζί του!
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
www.f1rstlap.com
11 βράδυ έχουμε Κλάσσικο! Για όποιον βέβαια έχει όρεξη να δει αυτούς τους κασμάδες μετά το εκτυφλωτικό ντέρμπυ των δικεφάλων στη Ντούμπα!
επιτελους λιγη μπαλα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Αντε να τακτοποιήσουμε πάλι τους πελάτες μας από Καταλωνία μεριά..
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
VALVERDES_7 (18-01-12)
Bookmarks