Γκοοοοοοοοολ
καρμπον σαν να βλεπω Ολυμπιακο παντως.για οσους λενε πως ειναι ευκολο να παιξεις μπαλα εξαρχης.
Γκοοοοοοοοολ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
2-0......
Χοχοχο ντουε α θερο.Φινιτο λα μουζικα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Μας εφερες γουρι τελικα σακη.
Χοχοχο Realistas Ultrasur
Rena (21-09-10)
(Δε θα δω ποτε τον Ροναλντο να βαζει γκολ.Απιστευτη γρουσουζια(Μηπως να ανοιξω και το επομενο θρεντ για αγωνα του Ολυμπιακου??))
Τι χάλι είναι αυτό το Μπερναμπέου; Και μετά λέμε για τα δικά μας γήπεδα... ΑΙΣΧΟΣ!
Χαχαχα θα σε παρουνε στο κυνηγι αμα στραβωσει Ρενα
ΣΟΥΤΑΡΕ ΜΩΡΗ ΚΡΙΣΤΙΑΝΑ! ΕΛΕΟΣ!
καλα τι μουτσουνα ειχε ο μουρινιο μεχρι πριν να μπει το 2ο γκολ ρε παιδια? σαν κλαμμενο νιμου ηταν, απορω πως σε ολοκληρη ρεαλ ανεχονται τετοιους προπονητες![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Gooooooooal ναι ρε Μπενζεμα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Τρε α θερο χοχοχο
Α ρε Μπενζεμα τελειος!!!![]()
Αυτος τωρα γιατι πηρε καρτα
ο Μπενζεμας απατη ειναι,αλλα τεσπα.
Αντε κι αλλοι ποντοι στο σακουλι
Αυτές οι φωτό Ρένα είναι απάντηση σε αυτό το μήνυμά μου;
Γιατί εγώ μιλάω για σήμερα. Το είδες πως είναι το χόρτο από την μία πλευρά; Ούτε του Πανσερραϊκού δεν είχε τέτοιο χόρτο.
Ολόκληρη Πριμέρα Ντιβιζιόν απαγορεύεται να έχει τέτοια γήπεδα, είναι παγίδα για κάθε ποδοσφαιριστή.
Οχι Πανο,δεν το εκανα για να σου απαντησω.Ευκαιρια εψαχνα για να τις δειξω (ειναι προσωπικες φωτο απο το ταξιδι μου στο μπερναμπεου).
Οσο για το γηπεδο το ειδα κι εγω και αυτο αναρωτιομουν.Τι στο καλο εγινε?Το δανεισανε για βοσκη για να ξεπληρωσουν κανα δανειο??
panahs7 (22-09-10)
Bookmarks