O Κλας Χιαν Χούντελαρ μετά από 67 μέρες παρουσίας του στη Ρεάλ, θέλει να....φύγει (!) από τη Μαδρίτη, όπως αναφέρει σήμερα η AS.
Ο Χούαντε Ράμος δεν υπολογίζει τον παίκτη, παρότι η διοίκηση έδωσε 20.000.000 ευρώ στους Ολλανδούς για την υπογραφή του, δεν τον δήλωσε στ λίστα του Τσάμπιονς Λιγκ , δεν παίζει συχνά στο πρωτάθλημα και ο νεαρός επιθετικός είναι σκασμένος:
"Δεν αντέχω πια την κατάσταση εδώ. Ήρθα για να παίζω, όχι για να είμαι συνέχεια εκτός πλάνων. Ο προπονητής δεν με υπολογίζει καθόλου κι είμαι πολύ περήφανος για να το ανεχθώ. Στην ηλικία που είμαι δεν ήρθα για να πάρω στη Ρεάλ να πάρω τα χρήματα και να... κάθομαι. Εξουσιοδότησα τον μάνατζέρ μου να μιλήσει στη διοίκηση να με αφήσει να φύγω".
Airness (09-02-09)
Καλά, τί είναι αυτό πάλι; Δεν ρώτησαν τον προπονητή πριν τον πάρουν; Άκου μετά από 2 μήνες και αφού δώσαν 20 μύρρια να ζητάει να φύγει... Είπαμε μεγάλη ομάδα η Ρεάλ, αλλά τα 20 τα είχαν για πέταμα; Και εκτός ομάδας στο Τσ.Λ....![]()
ΘΡΥΛΟΣ θρησκεία και στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
Σε ακόμη μία μεταγραφή προχώρησε τις τελευταίες ημέρες η Ρεάλ Μαδρίτης.
Αν απορείτε πως κατάφεραν οι Μαδριλένοι και απέκτησαν παίκτη ενώ η περίοδος των μεταγραφών έχει εκπνεύσει η απάντηση είναι πολύ απλή. Η Ρεάλ προχώρησε σε απόκτηση κηπουρού, όχι ποδοσφαιριστή. Εξηγούμαστε: Τους μήνες που δούλεψε στη Τότεναμ, ο νυν προπονητής της Ρεάλ Χουάντε Ράμος γνώρισε τον υπεύθυνο του χλοοτάπητα του «Emirates» Πολ Μπάργκες. Εκτίμησε σε μεγάλο βαθμό τη δουλειά του και μόλις ανέλαβε καθήκοντα στη Ρεάλ ζήτησε να τον πάρει κοντά του. Η διοίκηση των «μερένγκες» δεν του χάλασε το χατίρι και προχώρησε στην απόκτηση του εκπληκτικού κηπουρού ο οποίος από εδώ και πέρα θα φροντίζει τον αγωνιστικό χώρο του «Σαντιάγο Μπερναμπέου».
Ο Πολ Μπάργκες θεωρείται ένας από τους κορυφαίους επαγγελματίες του είδους έχοντας δουλέψει και για την UEFA κατά τη διάρκεια του Euro 2008. Εκτός των άλλων έχει κερδίσει πολλά διεθνή βραβεία ενώ έχει αναδειχθεί πέντε φορές κηπουρός της χρονιάς.
να ενα βραβειο για τον αντωνακη οταν τελειωσει την καριερα του.θα τον απασχολησουμε σαν κηπουρο στο καραισκακη.τον ξερει τον χωρο,τι αλλο θελει....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Μην το γελας καθολου Σταθη και κανεις σας. Μεγαλη δουλεια η θεση αυτη. Μην ξεχναμε ποσους χλοοτάπητες...αλλαξαμε στο Καραϊσκακη μεχρι να βρουμε την υγεια μας. Και σε αυτον τον τομέα πρεπει να ακολουθησουμε τις μεγαλες ομαδες αν θελουμε καποτε να μας υπολογιζουν σαν τετοια στην Ευρώπη.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Ρε δεν πάτε καλά!!! Άκου κηπουρός στο Καραισκάκι!!!
![]()
Φυσικα ο ανθρωπος δεν ειναι κηπουρος , ειδικος στους αγωνιστικους χώρους ειναι. Και αν ειχαμε κηπουρο στο Καραϊσκακη θα ειχαμε συν μια μεταγραφουλα. 5,5 εκατομμυριακια σε 3 χρονια μας στοιχισαν οι μουφα χλοοτάπητες που βαζαμε και βγαζαμε...
Αν ειχαμε εναν αναλογο ειδικο να αναλάβει την τοποθετηση θα τα ειχαμε γλυτώσει.
Aν δεν κάνω λάθος ο Νικοπολίδης διορίστηκε ως δεντρο-κηπουρός. Φαντάζεστε λοιπόν το Καραϊσκάκη γεμάτο κόκκινους προύνους και ο Αντώνης να τους κλαδεύει??![]()
![]()
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
το γαμησαμε και αυτο το θεμα...![]()
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Κανένα πρόβλημα. Ανοίγουμε ένα θέμα για κηπουρική και γκαζόν και μεταφέρουμε τα posts εκεί![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
differance (12-02-09), sk12072 (13-02-09)
θεικο ποστ παναγιωτη....![]()
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Airness (13-02-09)
Αν αληθευει το σημερινο δημοσιευμα της Ας, η Ρεαλ εκλεισε για το καλοκαιρι τον Κριστιανο με 95 εκατομμυρια ευρω!
Οπως εχω πει εγκαιρως, nobody is bigger than the game! Για τετοιο ποσο, καλα κανουν και τον δινουν.
τι λεφτα ειναι αυτα....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Καλα ρε παιδια ειναι ασύλληπτα τα ποσα... Για μενα χαλαει και το παιγνιδι βεβαια. Συμφωνω με τα αγγλάκια που θελουνε να θεσουνε όρια στα ποσα των μεταγραφων...Δε γινεται ρε ενας παικτης να στοιχιζει τοσο χρημα...
Bookmarks