Coach (23-11-11)
Α και να μην ξεχάσω πριν φύγω Puta Madrid, Forza Barcelona Γάμα τους ρε Θρυλάρα όλη την Ιβηρική
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Coach (23-11-11)
Αφου θελετε και λιγο Μπαρτσα παρτε και το pasillo. Διοτι πρεπει η καλύτερη ομαδα να τιμάται χοχοχοχοχοχοχο!
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
στον πλανητη των πιθηκων
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
4αρα στους μαλακες και πρωτοι με 6 βαθμους διαφορα!
Παμε να το σηκωσουμε ρε ομαδα!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Real Madrid - A.Madrid
4 - 1
Να περασει ο επομενος παρακαλω..
Γατακια τις Βαρκελωνης ετοιμαστείτε!![]()
Rena (27-11-11)
Μπενζεμά: «Πανέτοιμοι για το clasico»
Με τη Ρεάλ Μαδρίτης να έχει αυξήσει τη διαφορά από τη Μπάρτσα στους έξι βαθμούς, ο Καρίμ Μπενζεμά δηλώνει ότι όλοι στο στρατόπεδο της ομάδας περιμένουν το ντέρμπι με τους Καταλανούς.
Σερί 13 διαδοχικών νικών σε όλες τις διοργανώσεις μετρά πλέον ηΡεάλ Μαδρίτης μετά το 4-1 επί της Ατλέτικο και η ψυχολογία στα αποδυτήρια της ομάδας του Ζοσέ Μουρίνιο είναι στα ύψη. Ο Καρίμ Μπενζεμά, που το τελευταίο διάστημα έχει ξαναγίνει πρωταγωνιστής, δεν έκρυψε ότι άπαντες στη Μαδρίτη περιμένουν πώς και πώς το μεγάλο ντέρμπι της 10ης Δεκέμβρη που θα διεξαχθεί στο Μπερναμπέου.
«Το παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα αργεί ακόμα και θα πρέπει να ξεπεράσουμε πρώτα το εμπόδιο της Σπόρτινγκ Χιχόν. Οπως είναι λογικό, όμως, όλοι μας ανυπομονούμε για το clasico. Είμαστε πανέτοιμοι για την πρόκληση και γνωρίζουμε ότι με νίκη θα αυξήσουμε κι άλλο τις πιθανότητες κατάκτησης του φετινού πρωταθλήματος.
http://www.realmadridgr.eu/2011/11/clasico_28.html
Ρε πατηστε τους!!!!!!
Εκτός από τον θρύλο, δεν υποστηρίζω πραγματικά καμιά ομάδα.
Συμπάθεια απλή έχω για την Χάνσα, την Κοπενχάγη, τη Σίτυ, την Αλεξάντρα,
την Χαλλ, την ΚΠΡ, την Σάουθ Εντ και τη Λέιτον Όριεντ.
Μόνο η Σίτυ είναι μεγάλη ομάδα, αλλά όταν άρχισα να την παρακολουθώ,
πριν 35 χρόνια, δεν ήταν...
Γενικά θεωρώ ποδόσφαιρο μόνο το αγγλικό των μικρών κατηγοριών και όλα
τ' άλλα ακριβές απομιμήσεις για νεόπλουτους.
Όσον αφορά το κλάσικο, λόγω του δάσκαλου Μουρίνιο και των "δικών'' μας
Κεντίρα και Εζίλ, κλείνω προς τη Βασίλισσα, αν και αυτό που κυρίως με απασχολεί
είναι να δω ΩΡΑΙΟ τόπι.
Red Sting (29-11-11)
Πριν δυο χρόνια το έπαιξα το παιχνίδι...
Θυμάμαι τον Αγιεστάραν, ως βοηθό προπονητή, να μου λέει να μαρκάρω τον αντίπαλο
τερματοφύλακα και άλλα τρελά. Τον έγραφα στα παπάρια μου και με την τακτική ενός
φίλου με την οποία σκόραρα σχεδόν σε κάθε κόρνερ εξαιτίας κάποιου προβλήματος
του παιχνιδιού έκανα τον Ολυμπιακό, Ρεάλ! Στη σύνθεση της ομάδας υπήρχε και ο
Ντάτολο... ο οποίος βαρούσε τα κόρνερ... Στο τέλος της χρονιάς είχε 51 ασίστ...
Όταν πήρα το πρώτο πρωτάθλημα, ο Κόκκαλης μου έδωσε μπάτζετ 15 εκ. ευρώ!! για
μεταγραφές... Με δώσεις 48 μηνών και ελάχιστη προκαταβολή, πήρα 5 παίκτες απ' αυτούς
που ούτε στα όνειρα μας δε θα δούμε στην πραγματικότητα... (για τον Ντουντού ξεσκίζονταν
κάτι Ρώσικες ομάδες και το πούλησα... Παικταράς στο παιχνίδι. Ο δε Τόρο κατέληξε στη
Μπάγερν με μεταγραφή...) ΤΛΠ... ΤΛ στη δεύτερη χρονιά, ενώ στην πρώτη, είχα τερματίσει
τρίτος στον όμιλο (δεν είχα βρει ακόμη το κόλπο για να κερδίζω αβέρτα κόρνερ) πήρα το
Γιούρόπα... Ο Ντάτολο είχε βελτιωθεί τόσο στο κόρνερ, ώστε είχε βαθμό 19!!! Το μόνο
που είχα να κάνω, ήταν ο αμαρκάριστος παίκτης που θά έκανε τα σουτ να έχει υψηλό βαθμό
σε δαύτα. Πήρα κάποιον αφρικάνο, νομίζω με ένα 18άρι, και γίνονταν πανηγύρι...
Επιστημονική φαντασία, Κρις... Άσε που ο πουσταράς ο Μέσι δεν ήθελε να πιάσει λιμάνι
και μου την έσπαγε...![]()
sk12072 (29-11-11)
dimace (29-11-11)
Bookmarks