Γιατί ρε δεν διαβάζεις ακριβώς αυτό που γράφω και με ταλαιπωρείς;;; Πότε σταματησε η Ρεάλ να παίρνει ευρωπαϊκά - και πρωταθλήματα καλά - καλά μην σου πω. Όταν άρχισε να παίρνει παίκτες που πιστεύαν ότι είναι πιό σημαντικοί από το σύλλογο. Ήταν ο Ντι Στέφανο, ο Πούσκας, ο Ιέρο, ο Ραούλ και όλοι όσοι ανέφερα παραπάνω μεγάλες φίρμες πριν πάνε στη Ρεάλ;;; Όχι - αυτοί μεγαλώσαν την Ρεάλ και η Ρεάλ μεγάλωσε αυτούς.
Ο Φίγκο και ο Ζιντάν, προσφέρανε στη Ρεάλ; Ναι! Είχαν άλλο τρόπαιο σε συλλογικό επίπεδο, πριν πάρουν την Κούπα με την Ρεάλ; Όχι.
Ο Μπέκαμ, ο Κακά, ο Κ. Ρονάλντο, είναι παικταράδες; Ναι! Πήραν τρόπαια πριν έρθουν; Ναι! Με την Ρεάλ. ΟΧΙ.
Ο Μαραντόνα ήταν ένας και ένας θα μείνει, αλλά στην Δόξα Δράμας της Ιταλίας, δεν ήταν εντελώς μόνος του - δες το (όχι πως αυτό μειώνει το μέγεθος της επιτυχίας του).
Συμμετοχή σε 1 τελικό: Σκόραρε το καθοριστικό τέρμα στο 26' και από τότε, προσπάθησε να ηρεμήσει τους συμπαίκτες του, αλλά επειδή τους είδε πολύ αγχωμένους, έχασε το τρίτο πέναλτι για να ηρεμήσουν (Όταν έχεις προπονητή τον Άλεξ και συμπαίκτες τον Σκόουλς και τον Γκίγκς, τα κάνεις και εσύ αυτά - λίγη σημασία έχουν, αφού άλλος κάνει κουμάντο. Και αυτό το έχω αναφέρει - χωρίς τον Σερ Άλεξ, αυτός δεν θα υπήρχε καν και είδα όλοι πως του το ξεπλήρωσε)...
Επιπλέον, από εκείνη την χρονιά και έπειτα, άφαντος... Ο Ριμπερί με τον Ρόμπεν π.χ. πήγανε την Μπάγερν τελικό τρεις φορές, από τότε και αυτός αναρωτιέται γιατί δεν τον ψηφίζουν για την Χρυσή Μπάλα.
Κώστα, δες και την άλλη πλευρά της ζωής και ο Κλάιφερτ καθάρισε τελικό το 95 - τον κάνει καλύτερο παίκτη, ή παίκτη μεγάλων αγώνων που δικαιούται να πάρει και χρυσή μπάλα;
Με την ίδια λογική ας πάει ο Κ. Ρονάλντο στη Σαουθάμπτον. Από την Μάντσεστερ, στη Ρεάλ πήγε. Δεν είναι όλες οι εποχές οι ίδιες και για εμένα δεν έχει νόημα να βγει κάποιος ατομικά καλύτερος από τον άλλον.
Στο θέμα της Ρεάλ γράφω και αυτό λέω. Αν έφτασε η Ρεάλ, να νταντεύει παίκτες τους οποίους πλήρωσε δυσανάλογα της προσφοράς τους, να μην της κάνει εντύπωση γιατί δεν βλέπει φως αγωνιστικά. Το οικονομικό κομμάτι, δεν με αφορά, αφ'ενός γιατί δεν έχω ακριβή στοιχεία για να κάνω συζήτηση και αφ ετέρου γιατί, εδώ μιλάω για μπάλα και τίτλους. Και η Ρεάλ στα δύο τελευταία, είναι πολύ μείον.
Bookmarks