sirkostas (17-12-08)
Πέστα ρε Στέλιο!
Και ο βάζελος να φτιάξει γήπεδο, και η αεκ, και όλοι μπας και ανέβει και το επίπεδο του πρωταθλήματος. Γιατί όσο παίζουμε στην χώρα των τυφλών θα είμαστε βασιλιάδες στο χαλαρό.
sirkostas (17-12-08)
ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ «ΒΓΑΙΝΕΙ» ΣΕ ΒΩΒΟ ΚΑΙ ΠΑΟ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ. ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΠΕΡΙ ΠΑΡΚΙΝΓΚ. ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ «ΟΡΓΙΟ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ».- Σε διευκρινίσεις και... αντεπίθεση πέρασε ο δικηγόρος των 130 πολιτών που ζητούν την ακύρωση των εργασιών για τη δημιουργία του Mall στον Βοτανικό, από την εταιρία του κ. Βωβού, ο δικηγόρος που τους εκπροσωπεί. Ο κ. Κώστας Παπαδάκης, περί ου ο λόγος, σχολίασε μέσω της ραδιοφωνικής συχνότητας του «SENTRA FM 103,3» ότι οι εντολείς του δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα με τη δημιουργία του γηπέδου του Παναθηναϊκού, αλλά με την ανέγερση του εμπορικού κέντρου
Ζήτησε, μάλιστα, εξηγήσεις από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς έχει συνδεθεί η δημιουργία του γηπέδου με αυτή του Mall: «Υπάρχει ένα όργιο παραπληροφόρησης. Η αίτηση ακύρωσης δεν πλήττει το γήπεδο του Παναθηναϊκού και δεν έχει σχέση με την χωροθέτηση ή με οποιαδήποτε διοικητική πράξη που αφορά το γήπεδο του Παναθηναϊκού. Οι 130 εντολείς μου επιδιώκουν να μην γίνει το εμπορικό και όχι το γήπεδο», είπε αρχικά ο κ. Παπαδάκης και συμπλήρωσε:
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός οφείλει να δώσει σοβαρές εξηγήσεις, γιατί βγαίνει μπροστά από τα συμφέροντα του κ. Βωβού και ενεργοποιεί τους οπαδούς της εναντίον των 130 πολιτών. Διότι στα δικόγραφα στο συμβούλιο επικρατείας η μόνη βλάβη την οποία επικαλείται είναι ότι αν δεν κατασκευαστεί το εμπορικό κέντρο θα λείψουν 500 θέσεις στάθμευσης που θα εξυπηρετούν το γήπεδο. Κάτι που δεν είναι ακριβές, διότι αυτές οι θέσεις στάθμευσης είναι στο υπόγειο.
Εμείς δε έχουμε προσβάλει το υπόγειο του εμπορικού κέντρου, προσβάλουμε το ανώγειο. Μπορώ να σας το αποδείξω με τα δικόγραφα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, διότι δεν έχει καμία σχέση ο χώρος του εμπορικού με τον χώρο που θα γίνει το γήπεδο και δεν υπάρχει καμία διοικητική πράξη για το γήπεδο του Παναθηναϊκού. Αλλωστε ούτε άδεια έχει βγει, ούτε άδεια από την Uefa έχει ληφθεί, ούτε είναι σίγουρο ότι θα ληφθεί. Το μόνο που προβλέπεται είναι ότι χτίζεται το εμπορικό του κ. Βωβού».
«Χειροτερεύει το οικιστικό πριβάλλον»
Ο κ. Παπαδάκης αναφέρθηκε και στις περιβαλλοντικές επιπτώσεις: «Πρώτον χειροτερεύει το οικιστικό περιβάλλον και στον Βοτανικό και στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Από τα επίσημα στοιχεία της περιβαλλοντικής μελέτης που έχει εγκριθεί από τον νόμο, προκύπτει ότι αυξάνονται οι δομημένες επιφάνειες και μειώνονται οι ελεύθεροι χώροι και στα δύο. Άρα έχουμε αντίθεση στο άρθρο 24 του Συντάγματος. Δεύτερον δεν έχουν τηρηθεί οι απαιτούμενες διαδικασίες εκπόνησης, στρατηγικής περιβαλλοντικής μελέτης πριν από την έγκριση του σχεδίου της λεγομένης διπλής ανάπλασης.
Που σημαίνει ότι δεν έχουν εκτιμηθεί οι λεγόμενες περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Τρίτον στην μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων, η οποία εγκρίθηκε για το έργο του κ. Βωβού υπάρχουν πάρα πολλές ανεπάρκειες, διότι δεν έχουν εκτιμηθεί ούτε ο κυκλοφοριακός φόρτος, ούτε η ρύπανση που θα δημιουργηθεί στην περιοχή. Τέταρτον έχει γίνει μία υποτιθέμενη δωρεά του κ. Βωβού 56 στρεμμάτων προς το Δήμα Αθηναίων. Στην έκταση αυτή υποτίθεται ότι θα χτιστεί το γήπεδο του Παναθηναϊκού. Για όλους τους λόγους αυτούς και πολλούς άλλους, υπάρχει μία αίτηση ακύρωσης».
«Ασκείται πίεση στην επιτροπή»
Τέλος, σχολίασε και την ταύτιση της δημιουργία του εμπορικού με το γήπεδο, καθώς και τις... πιέσεις που ασκούνται στα μέλη της τριμελούς επιτροπής του ΣτΕ: «Ταυτισμένα είναι τα συμφέροντα του κ. Βωβού και όσων επενδύσουν στο εμπορικό κέντρο. Δεν είναι αναγκαίο αυτό το πράγμα. Είναι χωροθετημένος ο χώρος του γηπέδου και από τα 56 στρέμματα και τα 42 τουλάχιστον είναι υποχρεωτική εισφορά σε γη.
Είναι η τριμελής επιτροπή αναστολών της ολομέλειας του συμβουλίου επικρατείας και δεν είμαι σε θέση να σας κάνω οποιαδήποτε εκτίμηση. Είναι ο όγκος της δικογραφίας τεράστιος και οι πιέσεις που ασκούνται είναι αφόρητες».
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Φραστικό επεισόδιο με τον εκτελεστικό διευθυντή της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου, είχε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο γιος του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Παύλου Γιαννακόπουλου, αποχώρησε μάλιστα από την αίθουσα εργασιών της ευρωπαϊκής λίγκας, μετά τη διαφωνία που είχε σε έντονο ύφος με τον κ. Μπερτομέου.
«Θα προσφύγουμε στα ευρωπαϊκά δικαστήρια», απείλησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τον Τζόρντι Μπερτομέου να απαντά: «Είστε ελεύθεροι να κάνετε ό,τι θέλετε».
Λίγο αργότερα ο εκπρόσωπος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την αίθουσα, με τον ισχυρό άνδρα της Ευρωλίγκας να σχολιάζει : «Μας έχει συνηθίσει ο Παναθηναϊκός σε παρόμοιες συμπεριφορές»!
Μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από την αίθουσα, ο κ. Μπερτομέου είπε απευθυνόμενος στους εκπροσώπους των υπόλοιπων ομάδων: «Και τώρα που τελείωσε το σόου μπορούμε να συνεχίσουμε».
μουχαχαχαχα![]()
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
panty (17-12-08)
Αγρίεψε ο εκδότης της πράσινης?Σιγά μη σκίσει κανα καλτσόν.
panty (17-12-08)
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
χαχαχα ρε σεις αυτοι πανε για διεθνη καριερα
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
panty (17-12-08)
παπαρα μεπερτομεου οταν τον πηγαινατε σπρωχνοντας τον λαγο για τα ευρωπαικξα δεν μιλουσες.τωεα ξεσπαθωσες ε?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
γάμησε τους ρε Στάθη! που χαλάμε και ηλεκτρόνια για τος μαλάκες!!!
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
Από εκεί και πέρα ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και αφορμή το παιχνίδι της προηγούμενης με την Μπαρτσελόνα τα έβαλε με τους διαιτητές της Ευρωλίγκα «Σε κάποια φάση με την Μπαρτσελόνα πλησίασα τον διαιτητή και τον ρώτησα "γιατί δεν δίνεις το φάουλ; Δεν βλέπεις τι έγινε;", αλλά αυτός μου απάντησε ότι "κοίταζα την μπάλα και δεν το είδα". Και καλά αυτός δεν έβλεπε την μπάλα. Οι άλλοι δύο διαιτητές που έβλεπαν; Στη Χαβάη; Εγώ δεν ζητάω εύνοια για τον Παναθηναϊκό, αλλά στην επόμενη σύσκεψη προπονητών και διαιτητών θα πάμε βίντεο με αυτές τις φάσεις», τόνισε φανερά ενοχλημένος ο προπονητής του Παναθηναϊκού.
«Είναι απίστευτο το πως σφυρίζουν οι διαιτητές στην Ευρωλίγκα. Το είδαμε χαρακτηριστικά και στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα ότι τα σφυρίγματά τους ήταν κατά του Παναθηναϊκού. Τα είδαμε τα λάθη στην ανάλυση του παιχνιδιού και δεν έχω πρόβλημα να τα πω και στους υπεύθυνους της Ευρωλίγκας. Είναι απίστευτο με ποια κριτήρια σφυρίζουν, γιατί διαφορετικά ήταν για την Μπαρτσελόνα και διαφορετικά για τον Παναθηναϊκό και είναι κρίμα γιατί πρόκειται για ένα μεγάλο παιχνίδι και είναι απίστευτο να σκέφτεσαι τον τρόπο που σφυρίζουν σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Τα ίδια έγιναν και στην Πολωνία με την Πρόκομ, όπου μεταξύ άλλων σφύριξαν επιθετικό φάουλ στον Τσαρτσαρή, μέσα στη ζώνη που δεν επιτρέπεται, ενώ σφύριζαν φάουλ και στον Διαμαντίδη και τον Πέκοβιτς που δεν υπήρχαν. Τα κριτήρια ήταν εντελώς διαφορετικά, αφού όταν οι παίκτες μας άνοιγαν τα χέρια τους, έδιναν φάουλ, ενώ όταν ο Μπαζίλε αγκάλιαζε τον Διαμαντίδη δεν έδιναν τίποτα. Πρέπει να υπάρχουν ίδια κριτήρια», ήταν τα λόγια του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
.
..
...
Βρε ουστ κοπριες που μιλατε και για διαιτησια κιολας. Λεχριτες. Αλλα βεβαια ετσι οπως εχει συνηθισει να τον παιζει η διααιτησια στην Ελλαδα 100-0 το 70-30 υπερ του το θεωρει σφαγη ο προφεσορας.
Είναι απίστευτοι μιλάμε.
Επειδή είδα και τα δύο παιχνίδια του ποα με την Barca , θα σας πω εντελώς αντικειμενικά και χωρίς κόκκινα γυαλιά ότι η Barca τους κέρδισε κατά κράτος και χωρίς καν υποψία εύνοιας διαιτησίας.
Είναι τουλάχιστον γραφικοί με αυτά που ισχυρίζονται για να μην πω καμιά χειρότερη έκφραση!!!!
.
Αν τα σενάρια που ήθελαν τον Παναθηναϊκό να ενδιαφέρεται για τον Μισέλ Μπαστός της Λιλ ευσταθούν στο ελάχιστο, το «τριφύλλι» θα πρέπει να ξεκινήσει να ψάχνει για κάτι διαφορετικό. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ήρθε σε προφορική συμφωνία με το γαλλικό σύλλογο για επέκταση του συμβολαίου του μετά το καλοκαίρι του 2010. Πλέον απομένουν οι υπογραφές...
αχαχαχα καλα σημερα η μερα ειναι εκπληκτικη
panty (17-12-08)
Κι άντε και το φτιάξανε το γήπεδο. Ποιός θα πηγαίνει;;![]()
Εμεις βρε κουτο...Που αλλου θα εχεις την ευκαιρια να δεις το βαζελο με τοση "απλα";
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
panty (17-12-08)
Πως είναι να σε αδικεί η διαιτησία..?Είναι ωραία..?Καιρός να το συνηθίσετε..!!!![]()
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Τι έγινε και στράβωσε η μουτσούνα του προπονητολαγου?? Δυσκοίλιος?? Να τρώς δαμάσκινα μίστερ...
panty (17-12-08)
ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!
ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΣΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ... ΟΦΗ!!! ΗΜΑΡΤΟΝ! Υπαρχουν και ορια ρε παιδια γελανε και οι ιδιοι που τους διαβαζουνε!!!!!
Ρε Σάκη, τι παίρνουνε πριν γράψουν στις εφημερίδες τους αυτοί.Να το πέρνουμε και εμείς να κάνουμε κεφάλι. Μιλάμε οι άνθρωποι είναι εκτός τόπου και χρόνου, κάνουν μονίμως το μαύρο - άσπρο και το άσπρο-μαύρο και όχι μόνο αυτό αλλά στο τέλος το πιστεύουνε κιόλας!
.
Αυτος που τα γραφει αυτα, Σακη, ή κρετινος ειναι ιδιος ή σε κρετινους απευθυνεται. Τριτη πιθανοτητα δε παιζει.
Και το περιεργο ειναι οτι μονο στον φιλοπαναθηναικο Τυπο συμβαινουν τετοια κρουσματα. Πχ ο Πρω ή το Σκορ δε γραφουν τετοιες μαλακιες, μπορει να γραφουν οπαδικες ασυναρτησιες αλλα δεν απευθυνονται σε οπαδους με IQ μπανανόφλουδας!
Ρε παιδια δεν ξερω. Αλλα ασχολουμενος με το Ιντερνετ η μονη μαζικη μετακινηση ιντερνετικων οπαδων σε "αλλοθρησκα" φορα ειναι αυτη των οπαδων του βαζελου. Μιλαω για μονιμη μετακινηση και οχι αυτη που γινεται εν οψει αγώνων. Απιστευτη καταντια. Ερημωσανε τα φορα του βαζελου γιατι οι οπαδοι του δεν εχουν τιποτα καλο να γραψουνε για την ομαδα τους και προτιμανε να λενε τα ... ασχημα των αλλων σε φορα αλλων ομαδων... Καταντια πραγματική.
Δεν ξερω αν θα φταναμε ως εκει εμεις σαν οπαδοι τα "πετρινα χρονια" καθως το ιντερνετ δεν ηταν ακομα οτι ειναι τώρα , αλλα πραγματικα το θεωρω καταντια... Και φυσικα ειμαι σιγουρος οτι η μεγαλη μαζα των Παναθηναϊκων ΠΙΣΤΕΥΕΙ αυτα που διαβαζει στις εφημεριδες τους. Ειμαι σιγουρος γιατι συζηταω με αρκετους καθε μερα.
Bookmarks