πολυ πονταρεις στο βικτωρα αλλα ξεχνας δυο πραγματα....Ο Βικτωρας δεν εχει ιδιαιτερες συμπαθειες στο κυκλωμα και δευτερον ο Κοκ εχει συνυπαρξει μαζι του στο παρελθον χωρις πολλα προβληματα...Εγω βεβαια δεν θα τον ηθελα στην ΕΠΟ για αλλους λογους: διοτι ειναι τοσο βρωμικος που απο οπου να τον πιασεις λερωνεσαι....Ο Γκαγκατσης ητανε αθωα περιστερα μπροστα στο βικτωρα...
Το δευτερο που επισης δεν λαμβανεις υποψην ειναι το ενδεχομενο να προκηρυχτουνε εκλογες και να αλλαξει η κυβερνηση....Αν συμβει αυτο τοτε μαυρος οφης θα τους φαει αυτους!
Υ.Γ. Τους χαιρετισμους μου στον Πατερα και τον Βγενο!![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
"Ìå ôï ðïõ ðáñáéôÞèçêå ï ÃêáãêÜôóçò êåñäßóáìå ðÝíáëíôé" ìåôñÞóôå ÐÏÓÅÓ öïñÝò èá ôï áêïýóïõìå...![]()
γαμωτο...
Ãéá ôï ïíïìá óïõ,ôçí éóôïñéá...ãéá ôçí áãáðç ìïõ ôçí ìåãáëç, ãé'áõôï ðïõ äå èá êáôáëáâïõíå ïé áëëïé, ãéá ôá èñáíéá ìïõ ôá ãñáììåíá,ãéá ôá åéóôçñéá ðïõ êñáôçóá êïììåíá...
ηταν πεναλτι?
ÊÁÍÅÉÓ ÊÁÍÅÉÓ
ÄÅÍ ÅÉÍÁÉ ËÅÌÏÍÇÓ
δεν εμφανιστηκε μαρια το εμοτικον για αυτο δεν το ειδα.σορυ.
ÊÁÍÅÉÓ ÊÁÍÅÉÓ
ÄÅÍ ÅÉÍÁÉ ËÅÌÏÍÇÓ
äåí åìöáíéóôçêå ìáñéá ôï åìïôéêïí ãéá áõôï äåí ôï åéäá.óïñõ.
ÊÁÍÅÉÓ ÊÁÍÅÉÓ
ÄÅÍ ÅÉÍÁÉ ËÅÌÏÍÇÓ
εγω οπως το ειδα νομιζω οτι ηταν
Ãéá ôï ïíïìá óïõ,ôçí éóôïñéá...ãéá ôçí áãáðç ìïõ ôçí ìåãáëç, ãé'áõôï ðïõ äå èá êáôáëáâïõíå ïé áëëïé, ãéá ôá èñáíéá ìïõ ôá ãñáììåíá,ãéá ôá åéóôçñéá ðïõ êñáôçóá êïììåíá...
d.n.a. (14-12-08)
Íáé ñå ðáéäéá êáé ìåíá! ÂÜæåé ôï ðüäé êáé ôïí ñß÷íåé.
Áíôå ñå ÓÝññåò ðá´'ìå ãåñÜ... ÊïëëÞóôå êáé åóåéò ðáóôÝëé óôïí Èßáóï ÌÐÏÑÅÉÔÅ!!!!
Ôï âëÝðù áðï ôþñá. Ï ÃåùñãéÜäçò ðåñíÜåé 4 ðáß÷ôåò êáé êáñöþíåé ôïí ÈéÜóï óôï 75' ìåôá âãÜæåé ìðëïýæá êáé áðï ìåóá öïñÜåé öáíÝëá Ïëõìðéáêïý![]()
ÊùëÜñåò!
το συνθημα π λενε ειναι για μας?
Íáé ôï ëÝíå åäþ êáé êÜíá ìÞíá ôá ðïõóôüðáéäá!!!!![]()
Faithful (14-12-08)
και τι λενε οι μαλακες οι λαγοι?
ÊÁÍÅÉÓ ÊÁÍÅÉÓ
ÄÅÍ ÅÉÍÁÉ ËÅÌÏÍÇÓ
Äåí êáôáëáâáßíù ðïëëÜ ÓôÜèç, ðÜíôùò ðñþôç öïñá ôï ´'áêïõóá óôï ÏáêÜ (ÌðÜóêåô) ôçí Þôôá ìáò
εγω λεω να τους φερει ενα δονητη γιατι κουραστηκαμε να τους μαμαμε.να το κανουν απο μονοι τους απο δω και περα μην κολλησουμε και καμμια αρρωστια.
ÊÁÍÅÉÓ ÊÁÍÅÉÓ
ÄÅÍ ÅÉÍÁÉ ËÅÌÏÍÇÓ
Τα κάλαντα λένε.. "Και δώρο στο λιμάνι ένα καναπε να κάνει"..
Bookmarks