Σελίδα 102 από 3119 ΠρώτηΠρώτη ... 2526272829298991001011021031041051061121221321421522023024025026021102 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 2.021 έως 2.040 από 62377

Θέμα: ΠΑΟ

. Το avatar του χρήστη Red-Mania

Περιοχή
    Πολυ πιο κοντα απο οσο θα ηθελες
    Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 17 φορές σε 15 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Βροχη οι διακρισεις για την ΕυρωΜπαναθα!!!

Στο CowParade ο Παναθηναϊκός

Σε μια ιδιαίτερα πρωτότυπη εκδήλωση αναμένεται να συμμετάσχει ο Παναθηναϊκός. Ο λόγος για το CowParade Αθήνα 06, όπου θα έχει τη χορηγία μίας γλυπτής αγελάδας. Τί είναι το CowParade; Συγκεκριμένα, 85 γλυπτά αγελάδων φτιαγμένα από φάιμπεργκλας, σε φυσικό μέγεθος, θα ζωγραφιστούν και θα μετατραπούν σε έργα τέχνης, ενώ θα εκτίθενται στους δρόμους και στις πλατείες της Αθήνας.
    Ένα από αυτά τα γλυπτά -τα οποία θα πουληθούν σε δημοπρασία μετά τον Αύγουστο, από την οποία μεγάλο μέρος των κερδών θα διατεθεί στην Ενωση Σωματείων "Μαζί για το Παιδί"- λοιπόν θα έχει και "τριφύλλια" ζωγραφισμένα πάνω του.

RED POWER FROM SALONICA! Το avatar του χρήστη *GrimReaper*

Περιοχή
    Thessaloniki
    Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 0 φορές σε 0 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

ELEOS!!

ΥΠΟΚΛΙΘΕΙΤΕ!!

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ενδιαφέρον... πότε την αρμέγουμε; Ή την γονιμοποιούμε πρώτα; Μάλλον δεν είναι τυχαίο που είπανε τον Μπόρχα "ταύρο"....
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

Το avatar του χρήστη anderson

Περιοχή
    Βασίλειο των Ονείρων
    Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3 φορές σε 3 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Hellraiser
    Στην ΕΡΤ παρά τις ανακοινώσεις

Στην κρατική τηλεόραση θα εμφανίζεται από την περίοδο 2007 για το ελληνικό πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός αφού η συμφωνία με την ΕΡΤ θεωρείται κάτι παραπάνω απο δεδομένη, παρά την χθεσινή ανακοίνωση η Ομοσπονδία Ανεξαρτήτων της Θύρας 13.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι διοικούντες του Μεγάρου της Αγιας Παρασκευής πήραν τα δικαιώματα των "πράσινων" για την περίοδο 2007-09 ενώ από φέτος λέγεται ότι έκλεισε την ευρωπαϊκή του εμφάνιση εκτός απρόοπτου στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

ΒΓΑΛΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΥΣΣΑΚΑ ΣΑΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ!
    Το καλοστημένο σχέδιο έγινε ακριβώς όπως προγραμματίστηκε και περίμενα.
    Δίνουμε τα λεφτα που υπολογίζουμε ότι θα έχουμε χασούρα στον Ολυμπιακό.
    Φωνάζουμε (ή βάζουμε τους αντικειμενικούς και τους φλώρους της 13 να φωνάζουν, είναι πιο δραματικο) ότι αυτό είναι αδικία και έλλειψη ισονομίας (άκουσον άκουσον).
    Παίρνουμε τα ίδια ή περίπου τα ίδια με τον Ολυμπιακό, λεφτά που δεν θα βλέπαμε ούτε στον ύπνο μας από το συνδρομητικό ή τα ιδιωτικά.
    Καλύπτουμε την χασούρα από τη μη συμμετοχή στο τσουλού.

Ρε μάγκες, μα το Θεό, αυτό περίμενα να συμβεί από την πρώτη στιγμή που ακούστηκε περί διαπραγματεύσεων ΕΡΤ-Ολυμπιακού... Αλήθεια, το ποσό γιατί δεν το αναφέρανε στην ανακοίνωση;! Καληνύχτα σας κύριοι και όνειρα γλυκά

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
    1925

Sad but true Το avatar του χρήστη Rena

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.455 φορές σε 5.222 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από petroskappa
    Κάλα οι τύποι είναι εντελώς μαλάκες! Βάλανε κουκλάκι Κωνσταντίνου στο Παναθηναϊκό Τριφύλλι! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

Τον επόμενο μήνα στο Παναθηναϊκό Τριφύλλι: Σωκράτης Κόκκαλης: Ο μεγάλος ηγέτης αποκαλύπτεται. Τροντ Σόλιντ: "Έτσι σας πήδηξα 2 φορές. Να μαθαίνεις, Μπάκε!". Μπόρχα: "Θα σας σκίζω όπου σας πετυχαίνω.". Κουκλάκι Αντώνης Νικοπολίδης και αφίσα Βασίλης Καραπιάλης.
    ΧΑχαχα.Ελειψα λιγες μερες και εχασα επεισοδια.Τι ηταν αυτο παλι;;;;Εχει και συνεντευξη Κων/νου ("ο ολυμπιακος ειναι μεγαλη ομαδα");;Αν ειναι να τρεξω να το αγορασω.

Περιοχή
    Βασίλειο των Ονείρων
    Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Ο Παος με ποιόν έπαζε χθες τελικό παιδια;;; Δεν ρωτάω αν νίκησε διότι το θεωρώ δεδομένο...

1925

. Το avatar του χρήστη Red-Fuel

Περιοχή
    Στον κόσμο μου
    Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2 φορές σε 2 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από anderson
    Ο Παος με ποιόν έπαζε χθες τελικό παιδια;;; Δεν ρωτάω αν νίκησε διότι το θεωρώ δεδομένο...
    Δεν έχει μικρό τελικό το κύπελλο, οπότε ο βάζελος δεν έπαιζε. Και ξανά, ξανά...

Περιοχή
    Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Ο μικρος τελικος ηταν καποτε...τωρα στον βαζελο ειναι της μοδας οι εκτροχιασμοι!

Το avatar του χρήστη kokkinos110

Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 36 φορές σε 13 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

opoios den akouse Gkontzo simera exase

resital klapsas ta vazelia les kai autoi xasane ston teliko xaxaxax
    ki o Gkontzos na ymnei to 8rylo.... milame gia TO gelio

de mporo na skefto ti 8a ekana ama imouna vazelos meta apo tosa, ma to 8eo... prepei ta atoma na xoune ftasei se allo epipedo... ekei pou anarwtiese ti eisai, pou pas, pou vriskesai...
    EPXETAI O ΜΕΣΣIΑΣ!

firewalkwithme Το avatar του χρήστη oikon7

Περιοχή
    Wuppertal, Γερμανία
    Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1 φορά
    σε 1 μήνυμα
    Ignore User

Προεπιλογή

Υπαρξιακά προβλήματα... ε, ναι βγαίνουν τα ψυχικά τραύματα αργά ή γρήγορα... πόσο μπορείς να καθυστερήσεις το αναπόφευκτο....
    I got idea man You take me for a walk Under the sycamore trees The dark trees that blo.w baby
    I
    n the dark trees that blo
    .wAnd I'll see you And you'll see me And I'll see you in the branches that blo.w
    I
    n the breeze,
    I'll see you in the trees Under the sycamore trees

Περιοχή
    Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Αλλο Μητσαρας και αλλο ΑντωνοΜιχαλακηδες γραφει η Αθλητικη Ηχω...βρε τι μου θυμιζει!

Ξαφνικα ειμαι πιο σιγουρος για τον ερχομο του Παπαδοπουλου στον Ολυμπιακο.

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Η "έγκυρη" Αθλητική Ηχώ; Η γνωστή Αθλητική Ηχώ;;; Χωχωχω....
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

Το avatar του χρήστη kokkinos110

Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 36 φορές σε 13 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από oikon7
    Υπαρξιακά προβλήματα... ε, ναι βγαίνουν τα ψυχικά τραύματα αργά ή γρήγορα... πόσο μπορείς να καθυστερήσεις το αναπόφευκτο....
    siga siga ki aftoi kanoune antiswmata... ama exeis syni8isei ti sfaliara meta de se xalaei...opos leei kai to 'anekdoto' an kati den mporeis na to allakseis koita na to apolafseis :p

ap tin alli 8a mou peis ka8e xrono o patos tou vareliou paei pio katw....
    oute psyllos ston korfo tous...
    EPXETAI O ΜΕΣΣIΑΣ!

Περιοχή
    Βασίλειο των Ονείρων
    Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από kokkinos110
    ap tin alli 8a mou peis ka8e xrono o patos tou vareliou paei pio katw...
    Πάτος; Ποιός πάτος; Απατο το βαρέλι, αλλά μην τους το πεις... θα χαλάσεις την έκπληξη...

1925

Περιοχή
    Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Περιοχή
    Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Απο το δεν ειναι ΜιχαλοΑντωνακης ο Παπαδοπουλος στο Κρατηστε και εναν ρε παιδια!!!

Αχαχαχα...

UECL WINNER Το avatar του χρήστη drizzt

Περιοχή
    Ναύπλιο
    Thanks
    25.389
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 20.188 φορές σε 11.941 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Χτες βράδυ πρώτη φορά μετά από 10 μήνες κοντά άκουσα Γκόντζο. Μιλάμε η αποθέωση του γέλιου. Καιρό είχα να γελάσω τόσο!
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.

Περιοχή
    Βασίλειο των Ονείρων
    Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Hellraiser
    Απο το δεν ειναι ΜιχαλοΑντωνακης ο Παπαδοπουλος στο Κρατηστε και εναν ρε παιδια!!!

Αχαχαχα...
    Θα κρατήσουν... όποιον δεν θέλει ο Ολυμπιακός!

1925

Το avatar του χρήστη xristos

Περιοχή
    Αθήνα
    Thanks
    18
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5 φορές σε 5 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

H πίκρα σε όλο της το μεγαλείο:

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
    Πλαστρούγγης Εμμανουήλ
    Η ΑΓΩΝΙΑ ΕΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑ

Κύριε «ΤΖΙΓΚΕΡ», είμαι 45 χρονών και είμαι πατέρας 3 παιδιών.
    Ο γιος μου (το τρίτο παιδί) είναι 10 χρονών.

Κάθε ΜΑΙΟ κύριε «ΤΖΙΓΚΕΡ», εδώ και 10 χρόνια κλείνω την τηλεόραση για να μη βλέπει ο γιος μου της «φιέστες» τίτλων του Ολυμπιακού. Κάθε μέρα κύριε «ΤΖΙΓΚΕΡ», ο γιος μου πάει σχολείο και έρχεται στεναχωρημένος (γιατί τον κοροϊδεύουν οι συμμαθητές του) επειδή πάλι ο Ολυμπιακός κέρδισε σε έναν αγώνα, ενώ ο Παναθηναϊκός, έχασε ή ήλθε ισοπαλία.

Κύριε «ΤΖΙΓΚΕΡ», ξέρετε ότι πριν 10 χρόνια στα 10 παιδιά τα 6 ήταν Παναθηναϊκοί, τα 3 Ολυμπιακοί και το 1 ήταν ΑΕΚ; Ενώ τώρα κύριε «ΤΖΙΓΚΕΡ» στα 10 παιδιά τα 8 είναι Ολυμπιακοί, το 1 είναι ΑΕΚ και το άλλο (ο γιος μου) είναι Παναθηναϊκός! Καταντήσατε την ομάδα κύριε «ΤΖΙΓΚΕΡ», μικρομεσαία που κάθε χρόνο πάει και χειρότερα!

Είμαι 45 χρονών και εδώ και 10 χρόνια ζω έναν εφιάλτη! Έχω οικογενειακό πρόβλημα (τσακώνομαι με τη γυναίκα μου, φωνάζω στα παιδιά μου). Έχω την αγωνία (όπως προείπα και στο θέμα), μήπως ένα πρωινό ο γιος μου, μου πει:
    - Ξέρεις πατέρα, εγώ έγινα Ολυμπιακός γιατί όλοι οι φίλοι μου είναι Ολυμπιακοί.

Εδώ και 10 χρόνια κύριε «ΤΖΙΓΚΕΡ», πάω στη δουλειά μου κάθε μέρα σκυθρωπός και αμίλητος γιατί δε μπορώ να αντικρούσω με επιχειρήματα το δούλεμα των συναδέλφων μου! Δεν έχω όρεξη για δουλειά, δεν έχω ξεκάθαρο μυαλό, δεν έχω καλή παραγωγικότητα και γενικά δε μπορώ να κάνω κάτι καλό για την καριέρα μου!

Γιατί κύριε «ΤΖΙΓΚΕΡ»; Γιατί;

Δεν έχετε λίγο εγωισμό πάνω σας, να απαντήσετε στον άλλο τον «ακατονόμαστο» όταν μας βρίζει και μας λέει πελάτες και λαγούς; Δεν έχετε λίγο φιλότιμο πάνω σας, να πείτε (και να το κάνετε, φυσικά) ότι θα πάρετε ένα μεγάλο προπονητή (ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ) και ένα μεγάλο ποδοσφαιριστή (ΖΙΝΤΑΝ) για να κοντράρω τον αντίπαλο μου (ΚΟΚΚΑΛΗ) ;

Δεν έχετε λίγο αξιοπρέπεια πάνω σας, να πείτε αφού οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού γέμισαν 4 φόρες το Ολυμπιακό Στάδιο μέσα στο κατακαλόκαιρο (ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΜΗΝΑΣ) - ήμουνα και εγώ εκεί σε ένα ταξίδι αστραπή (ΡΟΔΟΣ- ΑΘΗΝΑ- ΡΟΔΟΣ, στο ματς με τη ΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ) - πιστεύοντας σε σας, ότι θα κάνετε τον Παναθηναϊκό ικανό να πρωταγωνιστήσει σε Ελλάδα και Ευρώπη! Φυσικά τα αποτελέσματα ήταν ΑΠΟΚΑΡΔΙΩΤΙΚΑ!!! Πεντάρες στην Ευρώπη, τρίτοι στο Πρωτάθλημα, αποκλεισμός στο Κύπελλο από ομάδα Β' κατηγορίας (ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ) και φυσικά 2 ήττες από τον αιώνιο αντίπαλο! Δεν έχετε λίγη τσίπα πάνω σας κύριε «ΤΖΙΓΚΕΡ», να πείτε στα ίσα ότι δεν έχω λεφτά ή ότι είμαι ανίκανος να ανταγωνιστώ τον ΚΟΚΚΑΛΗ ή ότι δε θέλω να κάνω μεγάλη ομάδα τον Παναθηναϊκό, γιατί έτσι γουστάρω!

Εν κατακλείδι, ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ επιτέλους κύριε «ΤΖΙΓΚΕΡ».
    Αφήστε κάποιον άλλο (ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ) να κάνει το όραμα μας πραγματικότητα. Δε σας ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ άλλο! ΦΤΑΝΕΙ πια!
    Να πάτε επιτέλους στο σπιτάκι σας και να ασχοληθείτε με τα αυτοκινητάκια σας (που τα ξέρετε καλά) κύριε «ΤΖΙΓΚΕΡ».

Στο τέλος σας αφιερώνω ένα τραγουδάκι με νόημα!!!
    «Και αφού βάλω σε μια τάξη τα ασυμμάζευτα, θα σου πω αν είσαι εντάξει τώρα μάζευτα, και αν κρατάς το χαρακτήρα τον αλύγιστο, παρ' τον δρόμο που σου πρέπει, τον ΑΓΥΡΙΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!»

Με εκτίμηση Μανώλης
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Red-Mania : 16-05-06 στις 19:48

Το avatar του χρήστη xristos

Περιοχή
    Αθήνα
    Thanks
    18
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5 φορές σε 5 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή H πίκρα Νο2 σε όλο της το μεγαλείο.

Ξεχείλισε το ποτήρι της οργής...

16/5/2006 16:52

Το θέμα της μη συμφωνίας του Παναθηναϊκού με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο έχει προκαλέσει αλυσιδωτές... αντιδράσεις. Η οργή των οπαδών του "τριφυλλιού" μεταφράζεται σε θέματα και ενότητες σε διαδικτυακούς τόπους των οργανωμένων οπαδών, σε μηνύματα και επιστολές σε ραδιόφωνα και εφημερίδες, αλλά και σε διαφόρων ειδών συζητήσεις από την Δευτέρα το βράδυ. Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Sportime.gr γέμισε και αυτό με δεκάδες επιστολές, μερικές -και πάνω απ' όλα ηπιότερες- εκ των οποίων θα σας τις παραθέσουμε.
    Ενδεικτικό, πάντως, του αρνητικού κλίματος που υπάρχει, στον μεγαλύτερο βαθμό κατά του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Γιάννη Βαρδινογιάννη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και emails ή απόψεις που να εναντιώνονται στον "Παπ", είναι ότι έχουν γίνει, προφανώς μεταξύ σοβαρού και αστείου, προτάσεις για να ανοιχθεί τραπεζικός λογιαριασμός για να μειωθεί το χάσμα των δυο πλευρών.
    Παράλληλα, υπάρχουν και ακόμα πιο ακραίες αντιδράσεις που κάνουν λόγο για αποχή του κόσμου από τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού στην επόμενη σεζόν, ενώ ο αντίλογος θέλει τον Παπαδόπουλο να πηγαίνει... όπου θέλει με το καλό, αφού... με το ζόρι παντρειά δε γίνεται. Σε κάθε περίπωση πάντως, τα πράγματα δείχνουν να έχουν οξυνθεί πάρα πολύ, με μοναδικό και μεγάλο χαμένο τον ίδιο τον Παναθηναϊκό.
    Παρακάτω σας παραθέτουμε ενδεικτικά μερικά από τα emails που λάβαμε:
    Πλαστρούγγης Εμμανουήλ
    Η ΑΓΩΝΙΑ ΕΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑ
    Κύριε «ΤΖΙΓΚΕΡ», είμαι 45 χρονών και είμαι πατέρας 3 παιδιών.
    Ο γιος μου (το τρίτο παιδί) είναι 10 χρονών.
    Κάθε ΜΑΙΟ κύριε «ΤΖΙΓΚΕΡ», εδώ και 10 χρόνια κλείνω την τηλεόραση για να μη βλέπει ο γιος μου της «φιέστες» τίτλων του Ολυμπιακού. Κάθε μέρα κύριε «ΤΖΙΓΚΕΡ», ο γιος μου πάει σχολείο και έρχεται στεναχωρημένος (γιατί τον κοροϊδεύουν οι συμμαθητές του) επειδή πάλι ο Ολυμπιακός κέρδισε σε έναν αγώνα, ενώ ο Παναθηναϊκός, έχασε ή ήλθε ισοπαλία.
    Κύριε «ΤΖΙΓΚΕΡ», ξέρετε ότι πριν 10 χρόνια στα 10 παιδιά τα 6 ήταν Παναθηναϊκοί, τα 3 Ολυμπιακοί και το 1 ήταν ΑΕΚ; Ενώ τώρα κύριε «ΤΖΙΓΚΕΡ» στα 10 παιδιά τα 8 είναι Ολυμπιακοί, το 1 είναι ΑΕΚ και το άλλο (ο γιος μου) είναι Παναθηναϊκός! Καταντήσατε την ομάδα κύριε «ΤΖΙΓΚΕΡ», μικρομεσαία που κάθε χρόνο πάει και χειρότερα!
    Είμαι 45 χρονών και εδώ και 10 χρόνια ζω έναν εφιάλτη! Έχω οικογενειακό πρόβλημα (τσακώνομαι με τη γυναίκα μου, φωνάζω στα παιδιά μου). Έχω την αγωνία (όπως προείπα και στο θέμα), μήπως ένα πρωινό ο γιος μου, μου πει:
    - Ξέρεις πατέρα, εγώ έγινα Ολυμπιακός γιατί όλοι οι φίλοι μου είναι Ολυμπιακοί.
    Εδώ και 10 χρόνια κύριε «ΤΖΙΓΚΕΡ», πάω στη δουλειά μου κάθε μέρα σκυθρωπός και αμίλητος γιατί δε μπορώ να αντικρούσω με επιχειρήματα το δούλεμα των συναδέλφων μου! Δεν έχω όρεξη για δουλειά, δεν έχω ξεκάθαρο μυαλό, δεν έχω καλή παραγωγικότητα και γενικά δε μπορώ να κάνω κάτι καλό για την καριέρα μου!
    Γιατί κύριε «ΤΖΙΓΚΕΡ»; Γιατί;
    Δεν έχετε λίγο εγωισμό πάνω σας, να απαντήσετε στον άλλο τον «ακατονόμαστο» όταν μας βρίζει και μας λέει πελάτες και λαγούς; Δεν έχετε λίγο φιλότιμο πάνω σας, να πείτε (και να το κάνετε, φυσικά) ότι θα πάρετε ένα μεγάλο προπονητή (ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ) και ένα μεγάλο ποδοσφαιριστή (ΖΙΝΤΑΝ) για να κοντράρω τον αντίπαλο μου (ΚΟΚΚΑΛΗ) ; Δεν έχετε λίγο αξιοπρέπεια πάνω σας, να πείτε αφού οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού γέμισαν 4 φόρες το Ολυμπιακό Στάδιο μέσα στο κατακαλόκαιρο (ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΜΗΝΑΣ) - ήμουνα και εγώ εκεί σε ένα ταξίδι αστραπή (ΡΟΔΟΣ- ΑΘΗΝΑ- ΡΟΔΟΣ, στο ματς με τη ΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ) - πιστεύοντας σε σας, ότι θα κάνετε τον Παναθηναϊκό ικανό να πρωταγωνιστήσει σε Ελλάδα και Ευρώπη! Φυσικά τα αποτελέσματα ήταν ΑΠΟΚΑΡΔΙΩΤΙΚΑ!!! Πεντάρες στην Ευρώπη, τρίτοι στο Πρωτάθλημα, αποκλεισμός στο Κύπελλο από ομάδα Β' κατηγορίας (ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ) και φυσικά 2 ήττες από τον αιώνιο αντίπαλο! Δεν έχετε λίγη τσίπα πάνω σας κύριε «ΤΖΙΓΚΕΡ», να πείτε στα ίσα ότι δεν έχω λεφτά ή ότι είμαι ανίκανος να ανταγωνιστώ τον ΚΟΚΚΑΛΗ ή ότι δε θέλω να κάνω μεγάλη ομάδα τον Παναθηναϊκό, γιατί έτσι γουστάρω!
    Εν κατακλείδι, ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ επιτέλους κύριε «ΤΖΙΓΚΕΡ».
    Αφήστε κάποιον άλλο (ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ) να κάνει το όραμα μας πραγματικότητα. Δε σας ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ άλλο! ΦΤΑΝΕΙ πια!
    Να πάτε επιτέλους στο σπιτάκι σας και να ασχοληθείτε με τα αυτοκινητάκια σας (που τα ξέρετε καλά) κύριε «ΤΖΙΓΚΕΡ».
    Στο τέλος σας αφιερώνω ένα τραγουδάκι με νόημα!!!
    «Και αφού βάλω σε μια τάξη τα ασυμμάζευτα, θα σου πω αν είσαι εντάξει τώρα μάζευτα, και αν κρατάς το χαρακτήρα τον αλύγιστο, παρ' τον δρόμο που σου πρέπει, τον ΑΓΥΡΙΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!»
    Με εκτίμηση Μανώλης

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΣΑΤΣΟΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΖΙΓΚΕΡ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ....
    ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΥΣ...ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ-ΜΠΑΣΚΕΤ-ΒΟΛΛΕΥ-ΣΤΙΒΟ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ....
    ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ?
    ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ.... 1 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ 1 ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ
    ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ....ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΙΣΩΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ,ΙΣΩΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ......ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ...ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ?ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ? ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ
    ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ?????
    ΩΣ ΠΟΤΕ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΘΑ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ?
    ΩΣ ΠΟΤΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΗΠΕΔΟ?
    ΩΣ ΠΟΤΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ,ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ? ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΥΡΙΕ ....ΤΖΙΓΚΕΡ? ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΤΟΣ... ΑΛΛΑ ΔΥΟ....ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΗ ....
    ΜΑΓΚΕΣ .....Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ...ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ...ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ......ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ....ΩΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΑ

Ζανναράς Κωνσταντίνος
    ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ "ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ". ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΚΑΣΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ? ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Βασίλης Δημητριάδης
    ΘΑ ΕΝΩΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΦΩΝΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΧΡΗΖΕΙ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΛΕΟΝ. ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ...ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΔΙΟΙΚΕΙ ΜΕ ΕΜΜΟΝΕΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ....ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Κατσινέλλος Αχιλλέας
    Αγαπητό Sportime είμαι και εγώ βάζελος αλλά όχι κανένα παιδάκι. Ξέρω όπως και όλος ο κόσμος ότι είσαι ιδιοκτησία του Βαρδινογιάννη όπως και η εφημερίδα. Ξέρω ότι στο ρεπορτάζ του ΠΑΟ το ρόλο τον ύποπτο που παίζει , τα μηνύματα που περνάς τα περίεργα . Το κακό που κάνεις στην ομάδα χτυπώντας άδικα , έμμεσα καλούς φιλάθλους και παίκτες του ΠΑΟ που πάνε κόντρα στον Καβουρογιαννη , που μόνο βγάζει και δεν βάζει ούτε αγαπά την ομάδα. Μπράβο στον Κοκκαλη , αν και δεν είναι άγιος είναι μεγάλος πρόεδρος. Καλή μετάνοια!

Σελίδα 102 από 3119 ΠρώτηΠρώτη ... 2526272829298991001011021031041051061121221321421522023024025026021102 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές