Êáé ôñáãïõäéóôÞò êáé ðïéçôÞò ÓÜêç !
Ôï åðüìåíï âÞìá åßíáé äïêßìéï êáé ìåôÜ ìõèéóôüñçìá êáé ôåëéêÜ íïõâÝëá ãéá ôï ðñÜóéíïõò.
Êáé ôñáãïõäéóôÞò êáé ðïéçôÞò ÓÜêç !
Ôï åðüìåíï âÞìá åßíáé äïêßìéï êáé ìåôÜ ìõèéóôüñçìá êáé ôåëéêÜ íïõâÝëá ãéá ôï ðñÜóéíïõò.
.
και το βιβλιο θα φερει τον τιτλο "οι θλιμμενες πρασινες πουτανες της ζωης μας"![]()
PA.RI.ZA (PANATHINAIKOS RIZOSPASTIKHS ARISTERAS)
αχαχαχα να ναι καλα η βαζελα
μπειτε στ λινκ που παρεθεσε η Μαρια κ διαβαστε
Εννοειται οτι εχουμε πολεμο! 1.000.000 πρασινες καρδιες στο δρομο παλι
δε θα κανεις γηπεδο ποτεεε βαζελεεεεε βαζελεεεεε
![]()
Ãéá ôï ïíïìá óïõ,ôçí éóôïñéá...ãéá ôçí áãáðç ìïõ ôçí ìåãáëç, ãé'áõôï ðïõ äå èá êáôáëáâïõíå ïé áëëïé, ãéá ôá èñáíéá ìïõ ôá ãñáììåíá,ãéá ôá åéóôçñéá ðïõ êñáôçóá êïììåíá...
"πορεια στη βουλη!"
δεν αντεχω αλλο σημερα![]()
Ãéá ôï ïíïìá óïõ,ôçí éóôïñéá...ãéá ôçí áãáðç ìïõ ôçí ìåãáëç, ãé'áõôï ðïõ äå èá êáôáëáâïõíå ïé áëëïé, ãéá ôá èñáíéá ìïõ ôá ãñáììåíá,ãéá ôá åéóôçñéá ðïõ êñáôçóá êïììåíá...
Ποια Βουλη συντροφοι!!! Στην Αμερικανικη πρεσβεια να παμε!
ÂëÝðåéò åêåßíï ôï âïõíü ðïõ ìïéÜæåé ìå êåñÜóé;
Από όλα όσα πρόλαβα να διαβάσω το καλύτερο και το σωστότερο post φυσικά είναι ένα:
ΟΧΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ!!!!! ΟΧΙ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ!!!!!! ΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ Η ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!!!!! ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΤΟ ΘΡΥΛΟ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΓΗΠΕΔΑΚΙΑ!!!! ΑΥΤΟ ΠΑΛΙΩΣΕ!!!!
.
mpak (13-01-09)
ετσι ετσι
θελουμε κ 1 50.000 θεσεων για τα ευρωπαικα και τα ντερμπι
αυοςπου το γραψε, μες τη καρδια μου μπηκε
![]()
Εντωμεταξύ ο Τζιόλης δεν φαίνεται να συμπάσχει με το κακό που βρήκε την πανάθα και δηλώνει ... ικανοποιημένος με την εμφάνιση του στο παιχνίδι που η νέα ομάδα του ... έχασε με 4-1.
"Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την εμφάνισή μου, αλλά θα ήθελα ένα διαφορετικό αποτέλεσμα στην πρώτη μου εμφάνιση με την ομάδα."
[Ìüíï åããåãñáììÝíïé ÷ñÞóôåò ìðïñïýí íá äïõí ôá links. ]
.
Öáíôáóôåßôå ôé âñþìá êáé äõóùäßá ðñÝðåé íá õðÜñ÷åé ðßóù áðü ôçí äçìéïõñãßá ôïõ ãçðÝäïõ ãéá íá áíáóôÝëëïíôáé óôï ÅëëáäéóôÜí ôá Ýñãá , åíþ ï Õðïõñãüò ÅèíéêÞò Ïéêïíïìßáò, ê. ÃéÜííçò Ðáðáèáíáóßïõ, áëëÜ êáé ï Õðïõñãüò ÐÅ×ÙÄÅ ê. Ãéþñãïò ÓïõöëéÜò, Ýóôåéëáí åðéóôïëÝò, ðñïêåéìÝíïõ íá ìçí óôáìáôÞóåé íá ÷ôßæåôáé ôï ãÞðåäï!
.
Εχω ένα προαίσθημα οτι ο βαζελάκος δεν θα περάσει σήμερα απο την Κομοτηνή.
δεν θα κανουν γηπεδο ποτε.μιλαμε για χαριστικη συμβαση και εποιζημια για το ελληνικο δημοσιο.
οι μονοι που την προωθουν ειναι ο καριολης ο κακλαμανης( αν και ολυμπιακος) και οι γαμημενοι πρασινοι υπουργοι.
ÊÁÍÅÉÓ ÊÁÍÅÉÓ
ÄÅÍ ÅÉÍÁÉ ËÅÌÏÍÇÓ
d.n.a. (14-01-09)
το δειχνει ο αλφα το ματς.δεν βλεπω να κερδιζουν παντως.
ÊÁÍÅÉÓ ÊÁÍÅÉÓ
ÄÅÍ ÅÉÍÁÉ ËÅÌÏÍÇÓ
ÃÁÌÉÅÔÁÉ Ï ÐÁÏ ÊÁÉ Ç ËÅÙÖÏÑÏÓ
ãéáôé âïôáíéêï äåí öôéá÷íïõíå.
ÊÁÍÅÉÓ ÊÁÍÅÉÓ
ÄÅÍ ÅÉÍÁÉ ËÅÌÏÍÇÓ
Bookmarks