panty (17-12-08)
ένας μαλάκας ο γιαννακόπουλος , το ξέραμε άλωστε . αυτός θεωρεί αδικία όταν δεν τον παιζουν 70-30 και όταν δεν τον αφήνουν να κατέβει στο παρκέ να πλακωθεί με τους διαιτητές όποτε του κα....σει . (για τέτοια ρωτήστε στο γυναικείο βόλλευ του λαγού, ξέρουν αυτές τί έχουν τραβήξει)
άλλος μαλάκας ο μπερτομέου , όταν τόσα χρόνια του άνοιγες τα πόδια και του έλεγες "περάστε" ;;; εσύ μαλάκα τα προκάλεσες όλα αυτά . και όχι μόνο στον βάζελο αλλά και σε άλλες ομάδες . αφού μαλάκα σε έχει συνηθίσει ο Παναθηναϊκός σε παρόμοιες συμπεριφορές , γιατί έκανες το κοτόπουλο τόσο καιρό ;;;
να σου πώ κάτι ; ά γαμήσου εσύ και ο παναθηναϊκός παρέα
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
panty (17-12-08)
Εγώ ξέρω ότι ο Παναθηναικός συνήθισε τα σφυρίγματα..!!!Πω πω φανταστείτε να είχαμε τον Ομπράντοβιτς τι θα έλεγε σήμερα με την διαιτησία που έχει ο Ολυμπιακός...
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Η δημιουργία εικονική πραγματικότητας είναι η ειδίκευση των πράσινων δημοσιογράφων αλλά και πράσινων οπαδών.
Ακόμα και στην wikipedia γράφουν για να δείξουν και πάλι ανωτερότητα έναντι του Ολυμπιακού:
"Ο Παναθηναϊκός έχει 21 αθλητικά τμήματα. Oι ομάδες του και οι μεμονωμένοι αθλητές του έχουν κερδίσει συνολικά 498 επίσημα αναγνωρισμένους τίτλους σε εθνικό και διεθνές επίπεδo"
Το οποίο φυσικά το έχουν γράψει οι
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Μόνο έτσι πιστεύω θα μπορούσαν να αντέξουν την αίσθηση του αιώνια δεύτερου!
Εμείς πάντως ακόμα και στα πέτρινα χρόνια τέτοιες παπαριές δεν κάναμε και δεν θυμάμαι να γράφονται τέτοιες αρλούμπες.
.
498? Περσι "ειχαν" 486 τετοια εποχη! Αν υποθεσουμε οτι οι 486 ειναι αληθινοι (εστω και στη μπιριμπα) τους αλλους 12 ποτε και που τους πηραν?
είναι όπως πανυγύριζαν για το 8ο !!!!! λες και είχαν πάρει αυτοί τα άλλα 7
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
μπερδευτηκαν κωστα μου....
4 οι πιπες που κανανε περισυ στο ναο + 3 τα αρχ******ια μας που πηρανε =7.
τα αλλα 5 βαλτα εσυ...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Μετρανε και τα ηθικα ρε σεις...μαθανε απο τα χανουμια.
Φανταστειτε που τους εχουνε μαθει αφου ακομα και η Λεχτονεν που ητανε...δυο μερες στην Ελλαδα τους εκανε "αντε γεια" στο βολει...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
παιδια ειμαι στην δουλεια κ το μαλακιζω κ λεω τι να κανω τι να κανω,γραφτηκα στο greenwebfans σαν yiorgos 25 να το πρωτο μηνυμα
reme
Board Member
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]yiorgos 25 wrote:κ μετα μας λενε οι οπαδοι του θρυλου οτι ειναι παραρτημα ο οφη δεν κοιτανε τα χαλια τους π δεν μπορουν να κανουν νικη εξω απο το καραισκακη!!!!!
ΤΟΥ ΘΡΗΝΟΥ εννοεις..
οι οπαδοι του ΘΡΥΛΟΥ ξερουμε οτι φτυνουμε αιμα καθε χρονο στο ηρακλειο..
παιδια εχω αλλες 4 ωρες στην δουλεια δεν λεει να με διωξουν,πρεπει να περασω την ωρα μου!!!!!τους δουλευω τωρα για τα εισητηρια
yiorgos 25
Board Member
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]5000 θα παμε μονο ρε παιδια,π θα βρουμε εισητηριο??στον οφη παιζουμε δεν μας δινουν παραπανω ρε γαμωτο?τι φοβουνται μην τους γεμισουμε το γηπεδο?αυτο μ την σπαει ειμαστε η πρωτη ομαδα σε διαρκειας κ δεν μας σεβονται καθολου!!!!
μπειτε κ εσεις ρε παιδια να μ κανετε παρεα!!!!
Χαρα στο κουραγιο σου. Γιατι δε μπαινεις σε κανενα σαιτ με ξεβρακωτες να δεις κανα κωλο παρα καθεσαι κι ασχολεισαι με τους βαζελες?
ΥΓ Βλεπω σκοτωνεστε στη δουλεια εκει! Καμια θεση περισσευει και για μας?![]()
11880 ο οροφος εχει 200 ατομα δεν μπορω!!!!!!
παιδια δεν παιζει ειναι πολυ μαλακες οι ανθρωποι,χωρις να βρισω με εκαναν ban,ελεος!!!!εμεις ειμαστε πολυ δημοκρατικοι μπροστα τους π κραταμε τον βαζελακο εδω μεσα
σε εκαναν μπαν;ποτε προλαβες ρε συ;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Αυτό σημαίνει ότι κάποιος από τους συνδεδεμένους χρήστες
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]+, [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
είναι βαζελάκι!!!
.
Bookmarks